Szeptemberi ajánló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hol vannak az értelmes gondolkozós játékok ? Egy normális RPG nem tud kijönni már évek óta...
ez a lövünk lövünk és 4 óra alatt vége tendencia ez nagyon gáz
ez a lövünk lövünk és 4 óra alatt vége tendencia ez nagyon gáz
Nem ez volt a lényeg, azt már csak beszúrtam, mert nyílván minden szubjektív.
A hozzászólásomban alien47 "emberi hulladék" megjegyzésén voltam felháborodva.
A hozzászólásomban alien47 "emberi hulladék" megjegyzésén voltam felháborodva.
Nem ezt mondta, viszont igaza van a cikk nem a GTA-ról szól hanem csak arról, hogy mi jelenik meg. Ilyen szempontból a GTA csak egy a sok közül.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na ja mivel téged nem érdekel így 100% hogy az ég világon senki mást se fog érdekelni a GTA5... gondold végig újra.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez csak egy rövid felsorolása a várható játékoknak. Szubjektív, de egyik játékot sem részletezi. A címe: Szeptember ajánló, és nem GTA5. Különben is kit érdekel a GTA???
ROME 😊
Egyébként süt a szavaidból az inteligencia.
ROME 😊
Egyébként süt a szavaidból az inteligencia.
Bizony. A magyarítását meg holnap teszem fel a honlapomra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meva, king of fighters pcre?! Meg hamarosan naruto uns 3, az ultra street fighter 4 mellé, kezd pcn is meg telepedni a stílus?
A
És mi van a GTA 5 -el? Ennél kicsit konkrétabbat is írhattál volna róla. Csak arra volt jó, hogy legyen egy frappáns bevezetõd. Egy emberi hulladék vagy kedves cikkíró. Nem rakod az elejére a GTA nevet senki el nem olvassa ezt a fost....
de két hét múlva végre Ötvös Tibor is kipróbálja a játékot
"Amnesia: A Machine for Pigs jön, melytõl sokat várunk, hiszen elõdje a mai napig kultikusnak számít a horrorok világában."
cöhh hát én azért nem ájultam el tõle, egy kicsivel több tartalmat is bele erõszakolhattak volna.
cöhh hát én azért nem ájultam el tõle, egy kicsivel több tartalmat is bele erõszakolhattak volna.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mi a f..? <#zavart2>#zavart2> A múlt hónapi cikkben is szerepelt, hogy szeptemberben jön az I am Alive, most meg ismét. TAVALY szeptemberben már megjelent. TAVALY. 1 évvel ezelõtt. 2012-ben. 2012. szeptember 6-án.
Az i-am alive már kijött már boccs kedves cikk író.