Itthon nagy siker az Elysium - Zárt világ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látványos film. Persze lehet benne találni kákán csomót a filmel kapcsolatban de akinek a D9 tetszett az ennek a látványvilága is fog tetszeni.
Csak azért néztem meg, mert Neill Blomkamp rendezte, mihez viszonyítsam? Mondjuk arra azért kiváncsi lennék, hogy azok akik szerint a district 9 tele volt logikai hibákkal (amik valójában nem feltétlenül voltak azok), mit gondolnak errõl a filmrõl? Mestermû? <#nevetes1>

Darth Sith
Önmagában a filmben és annak sztorijában elég nagy potenciál volt, csak nem éltek vele. A lég/ûrvédelmi dolgot én sem értettem. Vagy azt, hogy az elysiumra érkezõ hajók miért nem valami dokkolóban szállnak le, és miért be a házak közé stbstb.. Ezek elég átgondolatlan dolgok voltak, pedig igazán jó filmet lehetett volna ebbõl csinálni.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Mert a Distict 9-hoz viszonyítottátok....
Mivel félig-meddig amerikai film volt feltételezhetõen az amerikai ízléshez igazított.
Annyira azért nem volt rossz de ez subjektív.
immovable
Én is megnéztem. Tényleg gyenge volt.
várról = vállról...

Jaja, rohadt jó vígjáték volt (sci-fi semmiképpen sem), az elsõ percektõl szét röhögtem az agyam rajta. Az Elysiumon nincs semmiféle légvédelem (vagy ûrvédelem, ha úgy jobban tetszik), helyette inkább egy faszi a Földön olyan várról indítható rakétákat lõ ki, amik a termoszféráig repülnek. <#nevetes1> Damon bácsi meg bemászik a kemencébe, "A Jóisten majdcsak megfogja az ajtót, ha elmozdítom a raklapot" elmélkedéssel a fejében. Igazából a film kb. felét fel sem fogtam, helyette inkább a fejemet. Tisztára mint valami szürreális álom.