7
-
thrawnguru #7 Egyetértek!
Én már tudom is a bombájuk típusát. --> Trágyagránát -
#6 Hogy mivel lehetne legyőzni az egyébként valóban egy hagyományos csatorna (értsd: latrina) szintjén ténykedő másik országos kereskedelmi csatornát?
Először is a fő csapásirányt kéne meghatározni: a középosztály vagy a mindenevő prolik körében akarunk-e sikert elérni?
Amennyiben a cél az első, úgy jó filmekkel, nem beszédhibás bulvárceleb műsorvezetőkkel kitömött showműsorokkal és korrekt tájékoztató jellegű tartalommal.
Ha a második fő célcsoport igényeit óhajtják kiszolgálni, akkor jó irányban haladnak, bár a másik csatorna jórészt már begyűjtötte (mondhatni magához láncolta) ezt a csoportot.
Én tehát inkább az 1. megoldásra szavaznék, vagyis nem konkurenciát, hanem valódi alternatívát kellene nyújtania a TV2-nek.
Aztán persze finomhangolásként jöhet a kor és nem szerinti megoszlás, de ahhoz már közvéleménykutatás is kell (arra meg nem is merek gondolni, hogy nem készítettek :)) -
37lz55 #4 hogy ehhez miért kellett új programigazgató?... ugyanaz a színvonal kb
+ valami elképesztő képességük van kereskedelmi tévéknek a legszarabb sorozatok berendeléséhez, ez valami fétis lehet már náluk
ha nagy ritkán tv akkor M1 -
fapapi #3 Na, ismét jönnek a népbutító hányinger műsorok.
Sztárok Magyarországon?
Valakit benyomnak a médiába mert akkora idióta és máris szár?
Sok jót kívánok a TV2-nek, de lassan már csak a mokka lesz nézhető ezen a csatornán.
-
#2 Egy bombaerős ősz tényleg rájuk férne ;-) -
#1 Lenne itt pénz a média adóra ... jobb helyen lenne az állambácsinál, mint hogy ezekre a szarokra költik :D