Október 12-én jön a Nintendo 2DS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ergonomialiag nem nyerne nívódíjat. <#wow3>#wow3>
aztán majd jön az 1d :)
Ezt nem is tudtam.
Mindenesetre érettebb fejjel lehet, hogy beruházok egy ilyenre, hogy az az 1-2 cím ami érdekel elfusson rajta.
Mindenesetre érettebb fejjel lehet, hogy beruházok egy ilyenre, hogy az az 1-2 cím ami érdekel elfusson rajta.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Összecsukhatóság nélkül nem sok értelme van, meg hiába olcsóbb a gép, ha a játékok ugyanolyan drágák. Szerintem ez csak egy psp go-gameboy mikro szerû kísérlet lesz.
A
Elvileg 7 éven aluli korcsoportnak szánják ezt, ezért nem összecsukható/nincs benne 3d.
GET OVER HERE!
Azért hogy izgalmasabb legyen a móka, a 3D-t majd a 2.0-s verzióba vissza fogják tenni, hogy azt is megvegyék.
Zseniális húzás. Nem hittem volna, hogy a mai vérre menõ piaci versenyben egy ilyen lépést megtesznek.
Nagyon sokunknak lehetett problémája, hogy játszana egy-két új játékkal is, de ezért új konzolra (még) nem akarna beruházni és a 3D-t sem tartja eget rengetõen fontosnak.
Furcsa nekem ez az új dizájn, az is szokatlan, hogy nem összecsukható, hiszen ettõl volt jól hordozható. Valószínûleg amiatt lett ilyen, hogy olcsóbban elõállítható és eladhatóbb legyen. Kíváncsi lennék mennyivel lett volna drágább (ha igaz amit feltételezek), ha összecsukható lenne.
Nagyon sokunknak lehetett problémája, hogy játszana egy-két új játékkal is, de ezért új konzolra (még) nem akarna beruházni és a 3D-t sem tartja eget rengetõen fontosnak.
Furcsa nekem ez az új dizájn, az is szokatlan, hogy nem összecsukható, hiszen ettõl volt jól hordozható. Valószínûleg amiatt lett ilyen, hogy olcsóbban elõállítható és eladhatóbb legyen. Kíváncsi lennék mennyivel lett volna drágább (ha igaz amit feltételezek), ha összecsukható lenne.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!