34
-
#34 Tökre igazad van, mert az üzleti életben, ahogy Ballmer is, nem pusztán a zsenisége, hanem más tulajdonsága alapján tudott beépülni.
Amúgy a negatív, jogi úton terjesztett reklámot sem az "A" találta ki, már az BG-SB duó is alkalmazta a kilencvenes években. Másról se szóltak a szakújságok címlapjai, mint hogy hogyan áll épp az aktuális M$ antitröszt per. Nincs az a pénz, amit az elsőoldalas reklámokért ki kellett volna adni, így meg megkapták ingyért.
De ahogy olvasom talán az első üzletember a híres Henry Ford volt, aki az ALAM ellen (ami gyak egy szabadalmi troll cég volt) nyert 1911-ben, és marhára kihasználta, hogy mekkora hírverést kapott az ügy. -
#33 Momentán a várban a Tóth Árpád sétányon járókerettel is le lehet nyomni egy maratont, csak soxor kéne fordulni.
Persze ott a Gránit lépcső is, na azon 3X felmegy az ember és arra a hónapra eltiltja az orvos a testmozgástól.
Tippem szerint Ballmer a Tóth árpád sétányt választotta. -
igazamvanvagyig #32 "egy zseni"
Itt sokkal nagyobb zsenik vannak:))) Oda is biztos a hozzá nem értése miatt került:)
Amúgy még hatalmasabb marketinges lehetne ezek a reklámok,azok is halottak róla akiknek nem a windows a kedvencük.Ez a reklám lényege. -
nlght #31 ha minden nap futna 1 órát emelkedős terepen, akkor mostanra kb. 5-10% testzsírral kéne látnunk... vhogy én nem tudom bevenni ezt a sztorit (mondjuk az is lehet hogy mellé minden nap megeszik egy oldal szalonnát reggelire :D) -
nlght #30 igazan maradhatott volna még egy kicsit, hogy még több teret nyerjen a linux, sony, android, stb. -
Linkout #29 Remélem te előbb fogsz... -
Communist #28 Csak az agymosottak bírták ennek a ripacsnak a vergődését. Remélem meg is halt már. -
#27 Mar a pc-s agazatra is tesznek magasrol.
Miota konzol piacon megjelentel meg onmagukkal is versenyeznek, mert xdobozra nem kell windowst venni a jatekokhoz.
A wint meg evrol evre elrontjak. -
#26 Hát zseni akkor lenne, ha az utolsó 10 éve, mióta egyedül vezette a M$-t csupa sikerről szólna, ha megcsinálta volna azt amit mondott, hogy egy tisztán SW cégből csinál egy HW+Service céget, talán Apple módra.
Persze az a helyzet, hogy a sima PCs szoftverekből az életük végéig eltengődnének, de talán önmaguk szórakoztatására csináltak egy csomó üzletet más területeken, amiből azonban egy sem lett olyan siker, ami eltartaná a céget.
Régebben nem zavarta őket ennyire a konkurencia, igaz nem is küzdöttek ellene, csak felvásárolták, vagy más "nem hagyományos" megoldáshoz folyamodtak. -
gombabácsi #25 na, a magyardisznók beszóltak az amerikai (szerintük) majomnak... -
Mozes #24 Amikor itt volt Magyarországon, reggelente 1 órát futott a várban és környékén mindenfél testőr vagy kiséret nélkül és azért a vár nem az a sík terep. Volt szerencsém vele találkozni és "beszélni" is és egy zseni....az más kérdés, hogy ez mennyire volt elég egy Microsoftban. Ő egy olyan piacon vezette a céget amikor nem volt konkurencia minden úgy volt ahogy ők akarták. Erre amikor jött a változtatás szükségessége ezt nem ismerték fel, mert nem láttak saját maguktól. Szerintem ez egy ilyen pályát befutó cégnél és szervezetnél törvényszerű. -
TokraFan #23 Nos kérem, aki nem tudná, ennek a majomnak mindez a vérében van...és volt már 30évvel ezelőtt is.
Winfos 1.0
-
fecg21 #22 Ideje volt már ezt a full kretén figurabohócot eltávolítani az MS-től, de-véleményem szerint egy még hülyébbet fognak a helyére választani... -
#21 Szerintem se előtte se utána nem mozgott annyit mint ott akkor, de értékeljük a "zsenialitását". -
#20 Nekem tetszik ha valaki energikusan mozog egy ilyen "show" keretében de ő testileg alkalmatlan rá. Úgy mozog mint egy gorilla és az az izzadás is necces egy kicsit. -
#19 A maga módján vicces:
Azonban soha ne nyomd fullba a kretént!!!!
-
ugh #18 Na akkor baszok ki mindent a lakasbol amiben tranzisztor van.
A lakas szent es genydroid mentes ovezet. -
ugh #17 developers... developers... developers... DEVELOPERS... DEVLOPERS... DEVELOPERS...
A gyoker allatja. -
#16 Az miért volt olyan jó?
-
balazs630 #15 Úgy legyen. -
Ferrer #14 2014 a linux éve lesz. -
esemve #13 Alig várom, hogy ismét a Win95 időkben érezzem magam -
gombabácsi #12 azt nem mondtam hogy jó lesz
de vicces lesz :) -
#11 :) -
#10 Pontosan. -
Papichulo #9 Emlekezzunk ra eme latnoki mondattal: "There's no chance that the iPhone is going to get any significant market share. No chance" -
#8 És akkor az android segítségével jön az űrmeghodiccsa!!!!!!!4 -
#7 Jajj de jó is lesz az ha majd egy renszer fog uralni mindent, és nem lesz alternatíva.
Nooot. -
gombabácsi #6 ms bukni fog, aztán követi az apple
és az android fog mindent uralni :) -
qrd0xQSt2rdvnu #5 "Egyszerűen nem lehet komolyan venni egy olyan embert, aki összeizzadva, önkívületben vergődik egy színpadon. Szerintem."
Ezt a jelenséget úgy hívják, hogy USA... egyszerűen ez a kultúrájuk része. -
CairoJack #4 Hát ennek a majomparádénak hála jelenleg 5 év lemaradásban vannak a konkurenciához képest, és a W8-al kidobtak még 3-at. Mire Összekapják magukat, az kb. 2-3 év feltéve ha egyáltalán sikerül. Ahhoz egy jó elképzelés, jó stratégia, jó megvalósítás kéne. Ez a három egyszerre még sosem volt meg az MS-ben.
SB-t már a Vista után ki kellett volna rúgni a pcsba, de legkésőbb 2009-ben. Hát végül is csak minden idők leghatalmasabb vállalati kudarca kellett hozzá, hogy megkapja a batyut. -
Crane #3 Én is Chuck Norrist olvastam. :D
Azt nem értem, hogy ha ilyen komoly testület dolgozik a cég vezetőjének megválasztásán, akkor Ballmer-re hogyan jutott a választás anno?
Biztos egy lángész, remek ember, de a sajtó előtti megnyilvánulásai alapján azt a benyomást keltette, hogy egy idióta vezeti a MS-ot. Egyszerűen nem lehet komolyan venni egy olyan embert, aki összeizzadva, önkívületben vergődik egy színpadon. Szerintem. -
#2 Az kimaradt, hogy a hír hatására 8%-ot reppent felfelé az MS részvények értéke. Ideje volt már hogy lelépjen ez a bohóc, az MS az elmúlt pár évben eléggé rossz irányba halad. -
#1 „Ballmer utódjáról egy különleges
testület dönt, amelynek tagja Bill Gates,
Chuck Noski, Steve Luczo és John
Thompson.”
Elsore Chuck Norrist olvastam. :DDDDDD
De, orulok, hogy vegre tavozik az „I love this Company, YEAH!!!” Ballmer.