9
-
Ugyanaz a nagyon ritka, szokatlan téma kétszer is... Ez olyan, mint a Bergendy Süsüje. ;) Az esély nagyobb a lottón. -
Szefmester #8 Ezek szerint ha alapítok egy IT céget aminek a logója egy sárgadinnye minusz egy szelet, akkor semmi joga nem lesz sem az epölnek sem a pac-man tulajának perelni? -
Gabbbbbbbbbbbb #7 Ez egész biztosan nem plágium. A kompozíció teljesen más, a színek/tónusok is, a téma arckifejezése és pozíciója sem egyezik. Az lehet, hogy adott cégnél valaki elment a tag galériájába és ott látta ezeket a képeket, de erre perelni szerintem nevetséges. -
Szerintem is a szándék határozza meg, hogy lopás vagy nem lopás ... valószínűleg nem továbbgondolták a 'művész' ötletét, hanem egyszerűen az ismert motívumokat felhasználták saját céljaikra ... ráadásul ismétlődően. Ez már elég kéne legyen, függetlenül attól, hogy mennyire 'művészi' amit a fickó csinál. -
Xellos999 #5 Szerintem azért van alapja, egy faszi, aki egy kanapéval a csónakban evez...
És véletlenül ugyanaz a szolgáltató egy malacot rak a kanapéra... -
Szefmester #4 Az ihlet az amikor nem sikerül bizonyítani a plagizálást... -
héttér => háttér -
Megnéztem a képeit ennek a valakinek és nem igazán találtam sok művészit köztük. Kb arra hajt hogy ahova tud kipakoljon egy kanapét és lefotózza. Egy két helyen talán érződik benne valami "Művészi utalás", a kontraszt a kanapé és a héttér közt, de a többinél inkább csak az, hogy eddig is ezt fotóztam, akkor ezután is, hátha valakinek majd bejön. -
esemve #1 Há nemtom, szerintem elég nehéz lenne olyan képet lőni, amit még senki sem fotózott előtte, főleg ha olyan szempontból vizsgáljuk csak, hogy "malac egy kanapén" vagy "csónakban egy ember".