ugh#3
Az utobbi 1-2 evben a google minden termeke egy talicska szar.
Mindenbe belenyulnak, odakapnak, hogy ott is legyenek, de minden olyan, hogy 1 normalis(abb) cegnel a beta szintet uti meg.
A Microsoftot ilyenkert mar maglyan egeti a sok kreten, az androidnal meg megmagyarazza, hogy milyen jo is az nekem ha eroforrast pazarol, stb.
sedward#2
A google egyre-egyre rosszabb. A google híve voltam évekig, de amit most csinálnak, hogy lenyomják a felhasználók torkán az elvetélt elképzeléseiket, egyre inkább mindent fizetőssé tesznek, és emellett a hibákat hónapokig nem javítják a rendszereikben az bosszant. Hibát bejelenteni náluk szinte lehetetlen, a helpjeik a legrosszabbak a világon. Az utóbbi időben olyan is előfordult, hogy google nem találta meg amire kerestem, a többi kereső pedig rögtön - mivel bizonyos dolgok szerintem manipulálva vannak.
Idáig azért fizettünk, hogy benne legyünk a keresőben, de a jövőben látom azért fogunk, hogy töröljenek belőle...
TokraFan#1
Talán nem Larry Page-nek kéne vezetnie a vállalatot. Volt egy jó ötlete, milliárdos lett belőle, ez viszont nem jelenti azt, hogy ért a vállalatvezetéshez.