6
 • Tetsuo
  #6
 • duke
  #5
  Szerintem azt is pofan kene verni, aki ezeket a gusztustalan ujsagokat megveszi, vagyis aki felbereli a fotost. Mert a zaklatas, nem a fotosok szorakozasara van, hanem primitiv csocselek kiszolgalasa miatt. Vagyis az ujsag melle, jarna egy alapos maflas is.
 • Bren X
  #4
  A törvény életbeléptetése után a paparazzi verések/lelövések lesznek az legnagyobb bulvárhírek. Mondjuk őket nem sajnálja senki... Majd paparazzonak fogják beállítani a túlzottan sokat kutakodó független újságírókat, oszt lesz nekik nemulass.
 • asgh
  #3
  Szerintem meg a sajtószabadság mögé bújó bulvár kapjon végre egy rendeset a pofájára. Pont azért nehéz sok esetben a sajtószabadság fontossága mellett érvelni, mert az emberek a sajtót nem a politikai mutyik leleplezésével, hanem a színészek után loholó szánalmas nyikhajokkal azonosítják.
  Amikor ugyanakkora hírértékkel szerepel a híradókban, hogy ezer tüntetőt agyonlőttek, mint hogy Justin Biebernek kihullott az első tejfoga, akkor ne kezeljük már egy lapon a lesifotósokat és a sajtószabadság problémáját.
 • BrockSamson
  #2
  Az indokot megertem, de ez nagyon homalyos megfogalmazas, es csak kaoszhoz fog vezetni. Nem beszelve szegeny gyerekekrol, akiket a szulok egyfolytaban magukkal hurcolnak majd, hogy ne fotozzak oket.
  De hat tudjuk hogy a "terrorizmus" es a "gyermekeink vedelme" kifejezesek minden kaput megnyitnak.
 • Co1e
  #1
  What you sad... what y sad... kis nyomi XD még a gorillái is helyreigazítják XDD jó h ő fizeti őket XDDD