10
Egy játék, ahol a legnagyobb akadály maga a játékos
-
#10 jáj
Ahogy 7 kockát át lehetett hozni, úgy át lehet még hetet :D
Meg ha a piros kockákat lehozom az ajtózárakból, azok mindig újraképződnek, tehát még a kockakígyó áthúzásával sem kell kínlódni :) -
#9 őőő... szerintem nem
valami trükk lesz akkor mert van egy zár, amibe legalább 5 kockát bele kell ölni
ha abba belenyomom mind a hetet, az ajtó túloldaláról nem tudom, át lehet-e húzni
Sajnos annál a zárnál is, meg ennél is üveg mögött vannak a kockák, ezért közvetlenül nem hozzáférhetők.
Majd megpróbálom megint :)
-
#8 Egyébként el lehet jutni a játék végére a piros fegyver felvétele nélkül, már az első héten többen megcsinálták:)
A képen: Ki tudod húzni a két kockát a többivel, nem? -
#7 Újra próbáltam...
itt szívtam meg :/
csak hét kockát lehet áthozni egy erőtér mellett, sárgával meg legalább 8 kell a szaporításhoz :S
-
#6 hehe, majdnem megcsináltam a piros fegyver nélkül, de a vége felé van egy feladat, ahol nem lehet csak úgy áthúzni a kockákat -
#5 tudom, de magára a játékra gondoltam, mivel jóformán Demruth munkájára épül az egész játék, de az összhatás tényleg jó lett -
#4 Hárman voltak (hangokat és zenét 1-1 másik tag készítette), de a lényegen ez mit sem változtat, nagyon jó kis játék. -
#3 megnéztem csalással a pályát ... azt hittem, olyasmi portalokat használt, mint ami az Unreal-ben, portal-ban, portal2-ben is van (elvileg még a Half-Life2-ben is használták, nem a kilőhető fajta), ehelyett nem egy pályarészletet többször is megrajzolt :) -
#2 Februárban végigvittem, nagyon jóas. Az egyedüli készítő fantasztikusan összerakta.
-
#1 Az Antichamber egy logikai játék. Nincsenek cifra grafikák. Nincsenek ellenségek. Csak a pálya, az idő, a \"fegyvered\" és te magad vagy.
Kövesd a nyilat! Gondolkozz el a falon található tanácsokon! Szerezd meg a fegyvereket, hogy tovább haladhass! Juss el a kijárathoz!
Ha tudsz...
A Make Something UNREAL 1millió dolláros győztese.
Antichamber Wiki - egy kis segítség elakadás esetére
Total Biscuit interjúja a játék készítőjével.
Csodálkozom, hogy ennek a logikai játéknak nem volt még topikja.