Messenger helyett Skype lesz a Windows 8.1-ben is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
joebacsi (#17):
Fogalmam nincs, sem Windows 8-at, sem Facebookot nem használok.
errorista (#18):
Ennek ellenére csak a kínai/Amazon forkokból hiányoznak ezek, meg a szintén nem hivatalos CM-bõl, és törölni sem lehet õket.
/*WTF?!*/
tekintve hogy nincsenek androidba integált google szolgáltatások, nem fognak rájuk szállni.
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Persze a prism jól belelát mindenhova, de ez nem újdonság :)
Kicsipuha 2000 óta akar normális tabletpc-t összehozni, úgy érzem win 8-al, a 8.1-el pedig méginkább érzik azt, hogyan is kell ezt csinálni.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Kicsit OFF: arra leszek kíváncsi, hogy Androidra mikor szállnak rá az integrált Google szolgáltatások miatt, hamarosan eléri a piaci részesedés a Windows desktopoknál tapasztalható szintjét, és ugye Google-re is fújnak mostanában...
/*WTF?!*/
Szerintem Skype már MS elõtt is hulladék volt, szöveges chat része legalábbis mindenképp. Nekem sokkal gyakrabban veszett el az üzenet az éterben, ráadásul átgondolt felhasználói interfésznek köszönhetõen egy apró bizbaz jelölte, hogy még nincs elküldve, sokszor félreértéseket okozva, mert egyszerûen nem vettem észre, és partnerem sem. Imádtam!:)
/*WTF?!*/
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Alternatíva? Talán a Viber. Pici, gyors, egyszerû. Igaz a videócsevegés még béta. Azt meg még nem próbáltam, hogy konferencia beszélgetést tud-e.
Volt az MSN, jó volt egészen amíg nem lett belõle Live Essentials... jó volt a Skype, amíg nem lett M$ tulajdonú... lassan már kikerülhetetlenné válik a fészúk... sajnos
Remélem az EU megint megbassza õket ;)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)