Saints Row 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tévedés. Mindig voltak tesztpéldányok. És a 10 évvel régebbi dolgokra is emlékszem, amikor net sem volt. Írott lemezeken kapták a sajtósok (egyes esetben nem írva, hanem eredeti az példányt ha már kész volt), és sokszor a még bétaverziós játékot.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
sztem bármelyik játékról lehet most negatívat írni.... ahogy nézem, ezt sem veszem meg....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
persze nem tudom hogy megy ez manapság, de 10 évvel ezelõtt a kiadók elvárták, hogy a nyomtatott! sajtó írói letöltség a szaros játékokat, ingyenpéldányt nem adtak senkinek. és bezzeg, ha lehúzták az igénytelen terméket, akkor elküldték a PR-os cicát, hogy reklmáljon.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Valahogy mégis sikerült egyedi képeket szerezniük.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert õk nem olyanok mint a többi online sajtó...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Talán ez az elsõ, amit nem játék megjelenés után írtatok. Reméljük, nem lesz az Aliens Colonial Marinesnak újabb esete Tóth Marival ...
A medve nem játék.
Nem értem miért vagy ilyen negatív, miért ne kaphattak volna õk is egy tesztpéldányt, mint az összes többi online sajtó?
PS4 ID: Vordengo