11
  • MinimumGame
  • cylonflatus
    Tévedés. Mindig voltak tesztpéldányok. És a 10 évvel régebbi dolgokra is emlékszem, amikor net sem volt. Írott lemezeken kapták a sajtósok (egyes esetben nem írva, hanem eredeti az példányt ha már kész volt), és sokszor a még bétaverziós játékot.
  • Frank99
    sztem bármelyik játékról lehet most negatívat írni.... ahogy nézem, ezt sem veszem meg....
  • bakvarnyu
    A GTA-tól ez a giccs olyan messze van mint Makó Hevestől :)
  • Ender Wiggin #7
    persze nem tudom hogy megy ez manapság, de 10 évvel ezelőtt a kiadók elvárták, hogy a nyomtatott! sajtó írói letöltség a szaros játékokat, ingyenpéldányt nem adtak senkinek. és bezzeg, ha lehúzták az igénytelen terméket, akkor elküldték a PR-os cicát, hogy reklmáljon.
  • CybeRick
  • SzirmosSzisza
    Valahogy mégis sikerült egyedi képeket szerezniük.
  • Narxis
    Mert ők nem olyanok mint a többi online sajtó...
  • a.carkey
    Talán ez az első, amit nem játék megjelenés után írtatok. Reméljük, nem lesz az Aliens Colonial Marinesnak újabb esete Tóth Marival ...
  • Spaceghost
    Nem értem miért vagy ilyen negatív, miért ne kaphattak volna ők is egy tesztpéldányt, mint az összes többi online sajtó?
  • Jojobaba
    azért azt ugye tudjátok, hogy egy teszt alapján írtatok egy tesztet, mert nem játszottatok egy percet a még ki nem jött játékkal az is biztos