11
-
MinimumGame #11 -
#10 Tévedés. Mindig voltak tesztpéldányok. És a 10 évvel régebbi dolgokra is emlékszem, amikor net sem volt. Írott lemezeken kapták a sajtósok (egyes esetben nem írva, hanem eredeti az példányt ha már kész volt), és sokszor a még bétaverziós játékot. -
#9 sztem bármelyik játékról lehet most negatívat írni.... ahogy nézem, ezt sem veszem meg.... -
#8 A GTA-tól ez a giccs olyan messze van mint Makó Hevestől :) -
Ender Wiggin #7 persze nem tudom hogy megy ez manapság, de 10 évvel ezelőtt a kiadók elvárták, hogy a nyomtatott! sajtó írói letöltség a szaros játékokat, ingyenpéldányt nem adtak senkinek. és bezzeg, ha lehúzták az igénytelen terméket, akkor elküldték a PR-os cicát, hogy reklmáljon. -
#6 -
#5 Valahogy mégis sikerült egyedi képeket szerezniük. -
#4 Mert ők nem olyanok mint a többi online sajtó... -
#3 Talán ez az első, amit nem játék megjelenés után írtatok. Reméljük, nem lesz az Aliens Colonial Marinesnak újabb esete Tóth Marival ... -
Spaceghost #2 Nem értem miért vagy ilyen negatív, miért ne kaphattak volna ők is egy tesztpéldányt, mint az összes többi online sajtó? -
#1 azért azt ugye tudjátok, hogy egy teszt alapján írtatok egy tesztet, mert nem játszottatok egy percet a még ki nem jött játékkal az is biztos