7
 • rajen77
  #7
  fotoskepzo: nehogy elolvasd vagy értsd is amit olvasol. RX100MII lencse és szenzor, nálad mit jelent?

  Magiszter: Nem hinném, hogy ezt így oldaná meg a Sony. Egy baromság... lehet, hogy csak a pántok, amik rajta tartják a lencsét azok mágnesesek. Az eredi cikkből sem derül ki több. http://www.sonyalpharumors.com/sr5-hot-first-images-of-the-new-dsc-qx10-and-dsc-qx100-lens-cameras/

  Whitestar: akinek fussa drága mobilra, Xperia Z/Ultra/Honami vagy Iphone 5S/C annak fussa ilyen trendi kiegészítőre is. Kíváncsi leszek a 230.000-ből mennyi lesz a lencse...

  Kelta: te asszem 5500 éve a kerékre is ezt mondtad volna! :D
 • Kelta
  #6
  Nem lenne egyszerűbb ha egy nagy sony fényképezőgépbe raknának mobilt????? :)
  meg egy kávéfőzőt, és egy masszázsgépet...ezt a kretén baromságot
 • WhiteStar
  #5
  eh mekkora faszság :D

  nembaj a trendi hülyegyerekeknek jó lesz :))
 • fotoskepzo
  #4
  Ja, nagy objektív a több fényért, aha! Akkor már kéne egy nagy képszenzor is, ami ezt a több fényt megfelelő módon érzékeli, hogy _tényleg_ szebbek legyenek a fotók.
  És már el is jutottunk megint a MILC, vagy tükörreflexes gépformátumhoz! ;)
 • Sajátvéleményem
  #3
  Tanyára parasztnak jó. Gondolom, hogy csak bizonyos típusú telókhoz fog csatlakozni, és azoknak a megfelelő helyen lesz benne vas, vagy mágnes.
  Már látom a jövőt.. 50"-os kiegészítő kijelző, Külső billentyű az már van,
 • duke
  #2
  Igy elsore marhasagnak tunik. Van egy kijelzo nelkuli ultrakompakt gep, amihez a telefon adja a kijelzot, meg az aramot. Erdekesnek erdekes, de szerintem inkabb hasznalnanak az emberek, egy normal kompakt gepet, mint ezt fura izet.
 • Magiszter
  #1
  "mely mágnesesen csatlakozik majd a mobiltelefonokra"

  Aha tehát akinek egy 100+ ezer forintos ám full műanyag/polikarbonát telója van az elfelejtheti. Illetve javítsatok ki de az új iPhone 5C is műanyag lesz. Lényegében a vásárlók jó 90%-át kizárták a mágneses obival... szép!