Shadowrun Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Remélem a lényeg érthetõ volt.
Nem mert KÖZE nincs hozzá, és a JRPG bizony nem attól JRPG amiket leírtál...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez viszont nem igaz:
"A Shadowrun Returnsben ugyanakkor egy közepesen nagy, szabadon bejárható világ vár majd ránk"
A cselekmény vezetése kifejezetten JRPG-s (ha jól használom a kifejezést). Fallout-ot meg se közelíti a mozgástered. Egyik helyszínrõl mész a következõre, kis duma, harc aztán bolt, majd a következõ helyszín. Ettõl függetlenül nagyon ötletesek és élvezhetõek a feladványok. A harcok is érdekesek (lehetnének ha nem lenne túl könnyû) és meglepetések is akadnak.
Amúgy a program remek munka, csak szerintem méltatlan a "Shadowrun Returns" címre. Lehetne mondjuk "Shadowrun Pop". ;-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mint írtam a korábbi hozzászólásomban s felhoztam most egy példát, igen érdekes szerepjátékos dialektust sikerült elfojtani a hívatalos kiadásokkal még a '90-es évek elsõ felében. Ha ismerted volna a lelkes amatõr munkákat máshogy állnál e kérdéshez.
Most ha Warcraft fordításra gondoltál azokat nem ismerem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
meg ezt a felülnézetes nézetet se szeretjük, a diabló sokkal jobb
Ez a típusú nézet helyesen: izometrikus. (Vagy ahogyan a cikkíró fordította döntött felülnézet...) Bocs, de ez fontos különbség. 😊
Na de nem ez a lényeg. Nekem nincs bajom az izometrikus ábrázolással, ha amúgy jó a játék. Játszottam már ilyen nézetû játékkal régen, és tetszett, mert jó volt a játékmenet. Shadowrunt is toltuk haverokkal elég sokat, szóval szívesen kipróbálnám a játékot. 😊
Honnan és mennyiért lehet leszedni?
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amúgy sosem szerettem a felülnézetes szerepjátékokat. A Fallout 1-2 volt az aminek megbocsátottam ezt a bûnét. Úgy néz ki ez a játék is egy szabályt erõsítõ kivétel lesz számomra. Már csak azért is mert imádtam a Shadowrun asztali szerepjátékot.
Nem vitatom, nem tul halas dolog magyar megfelelot talalni ezekre a kifejezesekre, hogy rigger, meg decker, sot a rigo es dekas meg eleg otletes is, de attol meg a hideg kiraz, hacsak meghallom/latom oket. Mondjuk talan azert, mert tulzottan eroltetik a "mindent magyarra forditani", foleg az utobbi idoben (a csucs a Warcraftos Lordaeron - Legurafold volt.....arrrggghh)
(gondolom a "Tabletop role-playing game" kifejezést fordította tévesen a cikkíró)