Betrayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki értette a végét? Amúgy évek óta nem találkoztam ilyen jó játékkal, a fekete-fehér grafika meg nagyon hangulatos..

Azt ki lehet kapcsolni egy csúszkával

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Megjelent a teljes verzió!

Next PC upgrade: 2022

Kell ilyen is ! Tök röhely.
grebber
bosco05
Akárhogyan nézegetem a videókat egy szó jut eszembe: botrányos 😄 Ez a fekete-fehér-piros kinek a fejébõl pattant ki? Egyszerûen borzalom, szerintem óriási bukásra van ítélve...

Pedig annó ez mekkora gém volt tõlük 😊
bosco05
Szerintem az utolsó értelmes játékuk a Blood volt 😄 Emlékszik arra valaki rajtam kívül? 😊
grebber
Valaki nem "early access"-ezik véletlenül?
Kíváncsi vagyok milyen lett!

tutituti
érdekes.de úgy is mondhatom hogy borzasztó.
Indie játék lenne kis céggel akkor az ember azt mondja hogy oké,de azért több éves tapasztalattal rendelkezõ,nagy játékokat készítõ emberek nehogy már ilyet adjanak ki a kezük közül!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Montanosz
Már a képektõl megfájdult a fejem, a videótol végképp.
Legutoljára speccyn néztem így pár másodperces videót <#hamm>...de biztos van akinek bejön...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

grebber
Új FPS-en dolgoznak a F.E.A.R. alkotói, no nem éppen a Monolith Productions, hanem néhány szakadár veterán, akik stúdiót alapítottak és saját pénzmagból kezdték el finanszírozni az új fejlesztésüket.
Történt ugyanis, hogy néhány fejlesztõ, aki egykor a F.E.A.R. és a No One Lives Forever játékon dolgozott a Monolith Productionsnél, kivált a csapatból, és a saját stúdiót alapított Blackpowder Games néven.

A független csapat elsõ projektje a Betrayer lesz, ami Virginiában játszódik, 1604-ben. Korhû fegyverekkel tehetünk majd rendet mindenféle szellem között, muskétát és íjat is használhatunk, közelharcra pedig egy jó kis fejszét kapunk majd. Szellemes sztorit megalapozandó, az Unreal Engine 3 sajátos látványvilággal operál:

A játék kizárólag PC-re jön, a Steamen válik majd letölthetõvé 15 dollár fejében. Early Acces augusztus 14-tõl.

Info pár képpel Gamekapocs

Announcement Trailer

SG írása