23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
pogií #77 Köszi, és mivel kell betárazni? mert mind2-ből van és sehogy se bírom betárazni.. -
#76 SMG 10mm, pisztoly 9mm. -
pogií #75 az SMG-be és pisztolyba milyen lőszer kell? -
#74 Na most van hol laknom, kb 5 napra elég kajám és kb 10 napra elég vizem van , újra egy padláson vagyok, pár napig itt maradok, napközben fosztogatok este pedig bontom le a ház tetejét hogy legyen fám. Remélem hamarosan jön az alpha 2 és megoldják a memória problémákat/crasheket. Annak viszont nem örülök, hogy lesz olyan zombi ami leköpi a házat és így hamarabb lebontja meg olyan zombi ami bemászik az ablakon=/ -
#73 Nekem semmilyen grafikán nem crashel, csak beakad néha amikor elfogy a ram, de 5ös látótávolsággal egész jó bár itt is van hogy napokig nem volt semmi zavaró akadás pedig városban voltam és most ott akartam hagyni a várost mert már úgysincs ott házam és a semmi közepén meg 5 seces laggok voltak. Pedig városba csomó zombi volt meg minden úgy tűnik ez elég random=/ -
Ironman2 #72 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
akinek tört változata van,pl 3dm crackes,azoknak meg kell változtatni a registryben az usernevet,mert alap _player néven nem fog senkit se csatlakoztatni!
windowsba-start menü-futtatás-regedit parancsot beirni,majd
Hkey current user/softvare/the fun pimps/7 days to die,és jobboldalt a player namen modositani amilyen nevet akarunk.Bezárni a regedit ablakot,és mehet is a játék!
tunnglén valamelyik 7 days szoba,majd jobboldalt megnézni annak a virtuális IP cimét aki játékot inditott,játékon belül a connect servernél beirni az IP cimet,és az 11155 portot,mivel az a tunngle portja,majd mehet is a játék!
aki nem akar szöszmötölni a registryben,annak itt van egy .reg fájl alul,abban is át lehet irni a nevet,és csak 2-szer kell rákattintani a .reg fájlra:
http://www.tunngle.net/wiki/Network:7_Days_to_Die
itt van a 3dm-es változat,nem kell crackelni,magától fel van patchelve,és crackelve:
http://www.sendspace.com/file/mapnrq
-
Ironman2 #71 próbálgasd,amúgy az egyik helyen nekem is beszaggatott egy kicsit -
#70 mennyire kell visszavenni? felbontast is? -
#69 Igen. Valóban remek kis játék és írták is a betöltő képernyőn, hogy kifinomultabb lesz a multiplayer is az Alpha 2-ben. Reménykedem, hogy a crash probléma is megoldódik. -
Ironman2 #68 vissza kell venni a grafikát,akkor nem crashel! már 3-an vagyunk egy terepen,nagyon király! -
#67 Szerencsére mindenkinél szar akinek nincs nagyon nagyon brutális gépe 32 giga rammal:D Szóval muszáj lesz figyelembe venniük és megoldani, hivatalos fórumon nagyon sokan reportolják ezt a hibát, a kérdés csak az, hogy kapunk-e hotfixet vagy majd alpha 2-ben lesz megoldva. Ha ezt megoldják akkor meg is éri az árát mert amúgy jól fut és jó játéknak tűnik csak kéne valami szerverkereső. -
#66 Most is. 5 percet sem tudtam bent lenni a mapon. -
#65 igen ezt tudom igazolni nalam is ezt csinalja csunya dolog a memory leak ... -
#64 Igen ezt is mondogatják, ha megtelik a memória vagy beakad a játék vagy crashel. -
#63 Nekem elég sokat crashel a játék. Szerintem ez a hiba oka. -
#62 Nekem amúgy nagyon gyorsan telepakolja a ramot és 5 secekre is beakad a játék=/ Nagyon sokan panaszkodnak erre szóval gondolom hamarosan javítják. Van olyan aki i7el és 8 giga rammal se tud vele rendesen játszani. -
#61 Nem csak lehetőség van benne, hanem fél millió dollár is, stretch goalok elég jók, és mindet elérték, szóval akinek most is tetszik a játék az a véglegeset imádni fogja. -
Ironman2 #60 ja,köszi,bár nekem nem ott van a játék,de a mappa stimmel -
#59 C:\Program Files (x86)\7DaysToDie-Alpha\Data\Worlds\Navezgane\Saves
szerintem inkabb ezek, az a log file csak -
Ironman2 #58 Kilépéskor csinál egy output_log.txt file-t,az lenne a mentés? -
#57 lehetoseg van benne csak realizalodjon :) -
Ironman2 #56 Nagyon jó játék,nekem bejön,kiváncsi leszek hova fejlődik! -
#55 gondolom ma lőtték fel az oldalt.
Azt csak a hg tud de majd mindjárt megkérek egy modit. -
#54 wiki meg eleg hianyos -
#53 Köszönjük, lehet már fejlécet csinálni? Be kéne rakni ezt a két linket! -
#52 nah csak megtalaltam
Forras : http://rhinocrunch.com/forums/topic/1422-crafting-recipes/
szoval nincs benne meg az olom... ha az ember nagyon akarja bele hekkelheti:)
Ide:
C: > Programs > 7 Days to Die > Data > Config > recpies.xml
Ezt bele:
<recipe name="ingotLead" count="5">
<ingredient name="leadOre" count="1" grid="0, 0" />
</recipe>
es lesz olom:) -
#51 Itt a crafting lista
nyersanyagok -
#50 en arra gondioltam, hogy ha lesz idom akkor koborlok kicsit
haztol hazig lootolgatok kicsit, estere meg megerositek egy egy hazat aztan allok tovabb egy estet azert kibirnak
engem az olom erdekelne elmeletileg az hianyzik mar csak a soretes loszerhez, de nem tudom hogy kell gyartani van olom ercem de nem ad semmit -
#49 De legalább a házam összedőlése megölte majdnem az összes zombit, maradt 2 azt lecsapkodtam bottal de most nem tudom merre menjek, valami lakatlanabb terület kéne ahol azért van kaja, van egy farm a várostól északnyugatra, de ott meg furcsa hangokat hallottam szóval az sem tetszik annyira. -
#48 Elkezdtem felszedni az aszfaltot is de az meg jó sok idő lenne mire legalább annyi összegyűlik hogy 2 méter magasan védje a házam. -
#47 Jó de ahhoz meg bányászni kéne, de arra most nincs kapacitás mert jelenleg nincs hol laknom=/ -
#46 A hálózsák jelenleg csak arra jó, hogy ahova rakod ott spawnolsz halál után.(minden ami hotkeyre ki van rakva eldobódik ott ahol meghalsz az inventory megmarad) -
#45 20-30 megvadult ember nekiall 30 ora alatt azert csak elbont egy olyan fogpiszkalo bodegat amit az amik epitenek
csinalj egy dupla falu kohazat az el fog tartani egy darabig, vagy fasbetont azt nem fogjak elbontani :) -
Thomasovics #44 Köszi! Másik kérdés,aludni valahogy lehet vagy dísznek van még a hálózsák/matrac? -
#43 Nem tanulsz meg semmit legyártani, alapból mindent tudsz de csak azokat dobja fel amihez van anyagod, coopnál pedig csak akkor menti el ha normálisan kilép. -
Thomasovics #42 tudtok-e segíteni abban, hogy multiplayernél ha haver csatlakozik, aztán vagy lelép vagy internet probléma miatt szétkapcsol, akkor az ő felszerelése eltűnik és amit megtanult legyártani azt mért felejti el? -
#41 3 éjszaka alatt a zombik teljesen elpusztították a házam=/ Nem valami realisztikus=/ -
#40 Piratebay például... -
pogií #39 Merre fele lehet letölteni ? :3 -
#38 Megvan már csak eddig nem volt stickem, de most elkezdtem lebontani a házam tetejét:D Majd valahogy jó sok fát össze kéne szednem és építeni egy házat az erdőbe vagy a kukoricásba. Amúgy eléggé zavaró, hogy ha nem zajongok meg semmi akkor tök jó észre se vesznek az utcán a zombik, de ahogy leszáll az éjszaka rögtön tudják hogy melyik házban vagyok és elkezdik szétverni=/(pedig a fényeket is szétütöttem)