23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Fehercsoki
    A játék 15 dollár, ha alphát is akarsz, akkor 35 dollár.
  • Master91
    Mind a kettő troll, ne foglalkozzatok vele!

A 35$ ~ 8000 Ft.

Ezért ha minimálbért nézzük (564 Ft), kb 14. órát kell dolgoznod csak egy játékért.

Ez nem zsidóság. Én se veszek 1 játékot se, ezt se, torrentezek és warezolok orrba szájba.

Hogy miért? Azért mert a 14 óra meló pénzemet nem engedhetem meg magamnak hogy 8k-s játékba fektessem, azért.

Ez nem zsidóság, szimplán itt tart az ország ~65-70%-a.
  • Fehercsoki
    Most ki lehet szedni a zombikat(vagy akár többet lerakni).
  • Volfram42
    Igen. Nekem két bajom van. Soha nem szerettem a zombikat, nem kötnek le. A másik, hogy már nagyon elcsépeltek számomra, mindenhol ezek vannak. Viszont a túlélő játékokat viszont szeretem. Csak sajnos mindbe raknak valamilyen fantasy elemet. Én egy farkasfalka láttán ugyanúgy összekakkantanám magam, egy grizzly-t sem lehet könnyű elkapni. Persze ehhez az kell, hogy ne legyenek lőfegyverek minden bokorban. Nem kell nekem zombi (Ez szigorúan saját vélemény). Ha lesz benne hőmérséklet, éhség és vadállatok, meg akár pvp mások ellen nekem már simán jó. Persze ne legyen nagyon könnyű. Remélem lesz ilyen mod. Azért is követem ezt a játékot és blogot, mert ígéretesnek tartom, csak saját ízlésre kell moddolni.
  • xalyy
    Én is egyetértek. Igen ez a mai társadalom legnagyobb baja. Lopjunk csaljunk nyakra főre mit számít az... Az ilyen embereket mint te legszívesebben kiraknám afrikába, aztán hadd találj haza magadtól. Az ilyen emberek miatt olyan a társadalom amilyen, igaz ebben mi is hibásak vagyunk de a legfőbb bűnösök ti vagytok az egyszer biztos.
    És már bocs de ha neked 35$ sok egy ilyen játékért akkor nagy zsidó vagy.

Volfram42: Nem tudom jól értettem-e de te most egy zombi eltávolító módot akarsz? Mert ha igen annak mi a franc értelme van? Ha kiveszed a zombikat akkor az már minecraft lesz. Ez nem minecraft és soha ne is legyen az... Ennek a játéknak valami célja lesz szerintem biztos, ha pedig nem akkor bővül a lista és megvettem egy játékot aminek megint nincs semmi értelme. Dayz, warz, mi értelmük? Megyünk lövünk aztán ennyi. Minecraftba pedig éptítés építés és megint csak építés.
    Bízom ebben a játékban, hogy ez is nem lesz olyan.
  • tutituti
    Te meg azon gondolkozz el inkább hogy ha nem itt okoskodnál hanem az elfecsérelt idő alatt dolgoznál akkor te is megtudnád venni.
    így megkímélnél minket a hülyeségeidtől!

De először is végy magadhoz egy Magyar Helyesírás Szabályai könyvet,mert nagy hiányosságok vannak a nyelvtanodban.

De remélem te se kapsz fizetést,mert a főnökeid elrakják.Minek neked pénz,majd lopsz magadnak azt amit akarsz.
    Idióta felfogásod van az hétszentség...
  • Since
    Egyetértek
  • Torzonborz
    Szerintem jobb ha magadtól mész el innét.
  • KakiSzaki
    hat fiu kicsit elvagy tevedve mondtam ez nem ugyan az mint a tej , ez internet tudod aza lenyge hogy lopjunk minden preogramot + jatekot ami nem er anynit hogy megvegyed ner tudod nem csak a faszjanko ujgazdagoknak talatak ki akik azt hiszik ha pizuk van akko ma mindent lehet gondolkozz el ezen jo
  • Volfram42
    Amint megjelenik az első zombikat kiiktató mod én is megveszem.
  • Fehercsoki
    Mi az hogy nem bízol?:O
  • Ironman2
    amúgy a WIKI leirást is alakították közben.szép kis összefoglaló táblázat lett a craftoláshoz
  • Ironman2
    Ezekben a digitális letöltésekben nem nagyon bízok
  • Ironman2
    Nálam tuti vétel lesz,de csak akkor ha kiadják dobozos verzióban
  • xalyy
    Mivan? Ezerszer jobb mint a nagy cod és battlefield játékok ami elméletileg "exkluzív"-ak, kérem szépen azokba nulla a kreativitás, monoton és rohadtul minden évbe ugyanazt a szart adják ki csak egy két újítással... Na azokért nem érdemes pénzt kiadni de ezért. Kérem szépen erre én csak annyit mondok, hogy: HOL A PÉNZ BEDOBÓ GOMB???
  • tutituti
    hallgass a neved!

Az ilyen játékokat megéri támogatni.nem hagynak ott a francba félkész állapotban mint az AAA játékok,hanem legalább tesznek valamit a pénzükért.

Amúgy meg lopj tejet,mer minek megvenni.Aztán szétdisztrojolják az ánuszod a böribe.
  • IXEMGabeo
    ez már most körözi a Minecraftot, ami sosem érdekelt:DDD

kicsit izgalmasabb
  • KakiSzaki
    gyerekem e vagytok tevedve minek megvenni ilyen jatekot ami mar rogton elejen meg lett crackeleve + annyi pizt nem ir meg ahogy terraria,minecraft se ennyi
  • Torzonborz
    Én is most venném meg erre pint nem lehet . :D
  • xalyy
    Unalmamba lefordítottam esetleg aki nem értené a játék készítőinek a céljait.
    Ezeket már mind elérték mivel több mint 500 ezer dollárt támogattak kickstarteren!
    Szerintem Beta vagy full játék nem lesz több 15-20$-nál remélem azt majd nem fogják sajnálni egyesek!

200 ezer: részidős művészek és programozók csatlakoznak ez az alap cél
    de elérték hogy teljes munkaidősök lettek azok

250 ezer: meglevő világ kiegészítése, több hely
    több item és fegyver
    még több speciális fertőzött zombi több képességgel
    skill fa és exp rendszer felturbózva

300 ezer: több játék karakter skin gondolom
    évszakos időjárás effektek
    hőmérséklet alapú túlélés
    oculus rift virtuális valóság szemüveg support

350 ezer:fejlesztett soundtrack
    több állat, hegyi tigrisek, prérifarkas, macskák és kutyák, akár együtt is élhetnek
    még az állatok is megfertőződhetnek és zombivá válthatnak

400 ezer:karakter testreszabás
    cserélhető ruha rendszer
    kiegészített történet, misszió programozás
    npc karakterek és kereskedők
    npc vezérelt menedékház

450 ezer:professzionális hangmérnökök
    multi player mod kiegészített extrákkal
    random world generálás (minecraft szerű végtelen világ)
    világ építési eszközök
    Tervezd meg a saját apokalipszisodat a barátaid számára!

500 ezer: főbb területi bővítés (majd ha ásol akkor nem kocka lesz a helyébe hanem beméllyedés)
    ilyen kerekítés vagy mi
    a világ persze teljesen rombolható marad
    vezethető és átalakítható járművek
    még több npc ami akár eldugott helyeken is lehet
    kiegészített sztori missziók
  • Since
    Én is így voltam vele :) Viszont sokan panaszkodnak hogy még nem kapták meg a kulcsukat. Azt is írták hogy adatbázis problémáik voltak, gondolom ezért offline a store is ugyanis be kell hogy hozzanak egy két megrendelést :)
  • xalyy
    Hááát ilyen nincs pont meg akarom venni a játékot erre nem megy az oldal
  • hapi
    ezerköszi!
  • Ironman2
    tessék:

http://www48.zippyshare.com/v/13260969/file.html
  • hapi
    a javított recept file-t nem akarja feldobni valahová? a forum nem megy és az enyémet véletlenül felülírtam :(
  • IXEMGabeo
    Igen jó lenne, ha jönne az alpha 1.1, mert egy idő után úgy megtelik a memória, hogy mozdulni nem bírok a laggtól...:(((
  • gvarga12
    az a forum motor se duborog valami hangosan
  • Since
    Igen, csak az a kérdés hogy mikor lesz online :)
  • Ironman2
    irják is! megváltoztatják a vásárlási rendszert
  • Since
    Soon. Én megvenném a játékot, viszont egyenlőre nem működik a store oldal...
  • Ironman2
    mikor jön az alfa 1.1?
  • Ironman2
    jobb memóriakezelés,kevesebb memória kell majd a gépnek! na ez jó hir
  • Fehercsoki
    Hivatalos oldalon kint van, hogy mi lesz az első patchben, egész jónak tűnik, látszik hogy törődnek a játékosokkal.
  • KakiSzaki
    akinek esetleg kell vagy nincs meg meg unlimted slotos + nem ugrik elo konzol dll
    unlimited slot
    es + a receptek hogy midnen craftolhato legyen
    recipes
    tunngle 7 days to die
    7 days to die magyar live stream
  • gvarga12
    asni epiteni nem lehet benne (az alap) viszont vannak jarmuvek
    mivel Arma2-re epul inkabb a realisztikara megy ra pl. lovedeknek van esese meg hasonlok
    szerintem erdemes kiprobalni, mar eleg sok mod kilott az alap modhoz :)
  • Ironman2
    Nem ide tartozik,de azért ezt a DayZ játékot is megnézném,még sose hallottam róla.Tudom hogy ARMA 2-nek a modja,most olvastam,és azt is hogy már tavalyra igérték az önálló játékot,és csúszik rendesen.Videók alapján jónak tünik,bár ott nem tudom hogy lehet-e építkezni,és ásni.Aki tolta irja le hogy milyen élményei voltak a játékból,érdemes-e kipróbálni.
  • Since
    Majd csak nem :)
  • Fehercsoki
    Lehet hogy leléptek a fél millió dollárral:)
  • Since
    Már két napja karbantartás van :) Nem tudjátok véletlenül hogy mikor jön steamre a játék?
  • Fehercsoki
    Karbantartás.