7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Jaaaa, akkor csak ~ 3500 Ft.

Ez bírható
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én akkor se veszem meg még vagy fél évig, ne kövessétek persze a példámat <#bohoc>
Fehercsoki
A játék 15 dollár, ha alphát is akarsz, akkor 35 dollár.

Master91
Mind a kettõ troll, ne foglalkozzatok vele!

A 35$ ~ 8000 Ft.

Ezért ha minimálbért nézzük (564 Ft), kb 14. órát kell dolgoznod csak egy játékért.

Ez nem zsidóság. Én se veszek 1 játékot se, ezt se, torrentezek és warezolok orrba szájba.

Hogy miért? Azért mert a 14 óra meló pénzemet nem engedhetem meg magamnak hogy 8k-s játékba fektessem, azért.

Ez nem zsidóság, szimplán itt tart az ország ~65-70%-a.
Fehercsoki
Most ki lehet szedni a zombikat(vagy akár többet lerakni).

Igen. Nekem két bajom van. Soha nem szerettem a zombikat, nem kötnek le. A másik, hogy már nagyon elcsépeltek számomra, mindenhol ezek vannak. Viszont a túlélõ játékokat viszont szeretem. Csak sajnos mindbe raknak valamilyen fantasy elemet. Én egy farkasfalka láttán ugyanúgy összekakkantanám magam, egy grizzly-t sem lehet könnyû elkapni. Persze ehhez az kell, hogy ne legyenek lõfegyverek minden bokorban. Nem kell nekem zombi (Ez szigorúan saját vélemény). Ha lesz benne hõmérséklet, éhség és vadállatok, meg akár pvp mások ellen nekem már simán jó. Persze ne legyen nagyon könnyû. Remélem lesz ilyen mod. Azért is követem ezt a játékot és blogot, mert ígéretesnek tartom, csak saját ízlésre kell moddolni.
Én is egyetértek. Igen ez a mai társadalom legnagyobb baja. Lopjunk csaljunk nyakra fõre mit számít az... Az ilyen embereket mint te legszívesebben kiraknám afrikába, aztán hadd találj haza magadtól. Az ilyen emberek miatt olyan a társadalom amilyen, igaz ebben mi is hibásak vagyunk de a legfõbb bûnösök ti vagytok az egyszer biztos.
És már bocs de ha neked 35$ sok egy ilyen játékért akkor nagy zsidó vagy.

Volfram42: Nem tudom jól értettem-e de te most egy zombi eltávolító módot akarsz? Mert ha igen annak mi a franc értelme van? Ha kiveszed a zombikat akkor az már minecraft lesz. Ez nem minecraft és soha ne is legyen az... Ennek a játéknak valami célja lesz szerintem biztos, ha pedig nem akkor bõvül a lista és megvettem egy játékot aminek megint nincs semmi értelme. Dayz, warz, mi értelmük? Megyünk lövünk aztán ennyi. Minecraftba pedig éptítés építés és megint csak építés.
Bízom ebben a játékban, hogy ez is nem lesz olyan.
tutituti
Te meg azon gondolkozz el inkább hogy ha nem itt okoskodnál hanem az elfecsérelt idõ alatt dolgoznál akkor te is megtudnád venni.
így megkímélnél minket a hülyeségeidtõl!

De elõször is végy magadhoz egy Magyar Helyesírás Szabályai könyvet,mert nagy hiányosságok vannak a nyelvtanodban.

De remélem te se kapsz fizetést,mert a fõnökeid elrakják.Minek neked pénz,majd lopsz magadnak azt amit akarsz.
Idióta felfogásod van az hétszentség...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Egyetértek

Torzonborz
Szerintem jobb ha magadtól mész el innét.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

KakiSzaki
hat fiu kicsit elvagy tevedve mondtam ez nem ugyan az mint a tej , ez internet tudod aza lenyge hogy lopjunk minden preogramot + jatekot ami nem er anynit hogy megvegyed ner tudod nem csak a faszjanko ujgazdagoknak talatak ki akik azt hiszik ha pizuk van akko ma mindent lehet gondolkozz el ezen jo

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Amint megjelenik az elsõ zombikat kiiktató mod én is megveszem.
Fehercsoki
Mi az hogy nem bízol?😮

amúgy a WIKI leirást is alakították közben.szép kis összefoglaló táblázat lett a craftoláshoz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezekben a digitális letöltésekben nem nagyon bízok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam tuti vétel lesz,de csak akkor ha kiadják dobozos verzióban

Mivan? Ezerszer jobb mint a nagy cod és battlefield játékok ami elméletileg "exkluzív"-ak, kérem szépen azokba nulla a kreativitás, monoton és rohadtul minden évbe ugyanazt a szart adják ki csak egy két újítással... Na azokért nem érdemes pénzt kiadni de ezért. Kérem szépen erre én csak annyit mondok, hogy: HOL A PÉNZ BEDOBÓ GOMB???
tutituti
hallgass a neved!

Az ilyen játékokat megéri támogatni.nem hagynak ott a francba félkész állapotban mint az AAA játékok,hanem legalább tesznek valamit a pénzükért.

Amúgy meg lopj tejet,mer minek megvenni.Aztán szétdisztrojolják az ánuszod a böribe.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ez már most körözi a Minecraftot, ami sosem érdekelt😄DD

kicsit izgalmasabb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

KakiSzaki
gyerekem e vagytok tevedve minek megvenni ilyen jatekot ami mar rogton elejen meg lett crackeleve + annyi pizt nem ir meg ahogy terraria,minecraft se ennyi

Torzonborz
Én is most venném meg erre pint nem lehet . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Unalmamba lefordítottam esetleg aki nem értené a játék készítõinek a céljait.
Ezeket már mind elérték mivel több mint 500 ezer dollárt támogattak kickstarteren!
Szerintem Beta vagy full játék nem lesz több 15-20$-nál remélem azt majd nem fogják sajnálni egyesek!

200 ezer: részidõs mûvészek és programozók csatlakoznak ez az alap cél
de elérték hogy teljes munkaidõsök lettek azok

250 ezer: meglevõ világ kiegészítése, több hely
több item és fegyver
még több speciális fertõzött zombi több képességgel
skill fa és exp rendszer felturbózva

300 ezer: több játék karakter skin gondolom
évszakos idõjárás effektek
hõmérséklet alapú túlélés
oculus rift virtuális valóság szemüveg support

350 ezer:fejlesztett soundtrack
több állat, hegyi tigrisek, prérifarkas, macskák és kutyák, akár együtt is élhetnek
még az állatok is megfertõzõdhetnek és zombivá válthatnak

400 ezer:karakter testreszabás
cserélhetõ ruha rendszer
kiegészített történet, misszió programozás
npc karakterek és kereskedõk
npc vezérelt menedékház

450 ezer:professzionális hangmérnökök
multi player mod kiegészített extrákkal
random world generálás (minecraft szerû végtelen világ)
világ építési eszközök
Tervezd meg a saját apokalipszisodat a barátaid számára!

500 ezer: fõbb területi bõvítés (majd ha ásol akkor nem kocka lesz a helyébe hanem beméllyedés)
ilyen kerekítés vagy mi
a világ persze teljesen rombolható marad
vezethetõ és átalakítható jármûvek
még több npc ami akár eldugott helyeken is lehet
kiegészített sztori missziók
Én is így voltam vele 😊 Viszont sokan panaszkodnak hogy még nem kapták meg a kulcsukat. Azt is írták hogy adatbázis problémáik voltak, gondolom ezért offline a store is ugyanis be kell hogy hozzanak egy két megrendelést 😊

Hááát ilyen nincs pont meg akarom venni a játékot erre nem megy az oldal
ezerköszi!
tessék:

http://www48.zippyshare.com/v/13260969/file.html

a javított recept file-t nem akarja feldobni valahová? a forum nem megy és az enyémet véletlenül felülírtam 😞
Igen jó lenne, ha jönne az alpha 1.1, mert egy idõ után úgy megtelik a memória, hogy mozdulni nem bírok a laggtól...😞((

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gvarga12
az a forum motor se duborog valami hangosan

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Igen, csak az a kérdés hogy mikor lesz online 😊

irják is! megváltoztatják a vásárlási rendszert

Soon. Én megvenném a játékot, viszont egyenlõre nem mûködik a store oldal...

mikor jön az alfa 1.1?

jobb memóriakezelés,kevesebb memória kell majd a gépnek! na ez jó hir

Fehercsoki
Hivatalos oldalon kint van, hogy mi lesz az elsõ patchben, egész jónak tûnik, látszik hogy törõdnek a játékosokkal.

KakiSzaki
akinek esetleg kell vagy nincs meg meg unlimted slotos + nem ugrik elo konzol dll
unlimited slot
es + a receptek hogy midnen craftolhato legyen
recipes
tunngle 7 days to die
7 days to die magyar live stream

gvarga12
asni epiteni nem lehet benne (az alap) viszont vannak jarmuvek
mivel Arma2-re epul inkabb a realisztikara megy ra pl. lovedeknek van esese meg hasonlok
szerintem erdemes kiprobalni, mar eleg sok mod kilott az alap modhoz 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Nem ide tartozik,de azért ezt a DayZ játékot is megnézném,még sose hallottam róla.Tudom hogy ARMA 2-nek a modja,most olvastam,és azt is hogy már tavalyra igérték az önálló játékot,és csúszik rendesen.Videók alapján jónak tünik,bár ott nem tudom hogy lehet-e építkezni,és ásni.Aki tolta irja le hogy milyen élményei voltak a játékból,érdemes-e kipróbálni.

Majd csak nem 😊

Fehercsoki
Lehet hogy leléptek a fél millió dollárral😊

Már két napja karbantartás van 😊 Nem tudjátok véletlenül hogy mikor jön steamre a játék?

Fehercsoki
Karbantartás.

+lehet

It\'s a trap!!! :)

amúgy tudni mi a pite van a honlapjukkal? :S

It\'s a trap!!! :)

ez a nem semmi bázis

gvarga12
micsoda inyenc falat 😊

Master91
jelenleg csak a húst tudod meg sütni rajta ( sharp stick + nyúl hús )

+ fény
Fehercsoki
Nem, az nem jó semmire most, majd késõbb arra lesz jó hogy a fénye odacsalja a zombikat + amikor hideg van meleget ad.(mert ugye lesznek évszakok plusz hatással is lesznek a világra/túlélõkre, pl meg lehet majd fagyni)

tábortûz is elvileg menti az aktuális helyzetemet nem?

Fehercsoki
Hát vagy felszeded vagy leraksz egy újat és arra kattintasz és akkor ott fogsz mindig éledni.

tényleg van ott egy sleeping bag,emléxem rá! akkor azt meg kell szüntetni,hogy respawn után ugyanoda rakjon vissza?