7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez bírható
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én akkor se veszem meg még vagy fél évig, ne kövessétek persze a példámat <#bohoc>#bohoc>
A 35$ ~ 8000 Ft.
Ezért ha minimálbért nézzük (564 Ft), kb 14. órát kell dolgoznod csak egy játékért.
Ez nem zsidóság. Én se veszek 1 játékot se, ezt se, torrentezek és warezolok orrba szájba.
Hogy miért? Azért mert a 14 óra meló pénzemet nem engedhetem meg magamnak hogy 8k-s játékba fektessem, azért.
Ez nem zsidóság, szimplán itt tart az ország ~65-70%-a.
És már bocs de ha neked 35$ sok egy ilyen játékért akkor nagy zsidó vagy.
Volfram42: Nem tudom jól értettem-e de te most egy zombi eltávolító módot akarsz? Mert ha igen annak mi a franc értelme van? Ha kiveszed a zombikat akkor az már minecraft lesz. Ez nem minecraft és soha ne is legyen az... Ennek a játéknak valami célja lesz szerintem biztos, ha pedig nem akkor bõvül a lista és megvettem egy játékot aminek megint nincs semmi értelme. Dayz, warz, mi értelmük? Megyünk lövünk aztán ennyi. Minecraftba pedig éptítés építés és megint csak építés.
Bízom ebben a játékban, hogy ez is nem lesz olyan.
így megkímélnél minket a hülyeségeidtõl!
De elõször is végy magadhoz egy Magyar Helyesírás Szabályai könyvet,mert nagy hiányosságok vannak a nyelvtanodban.
De remélem te se kapsz fizetést,mert a fõnökeid elrakják.Minek neked pénz,majd lopsz magadnak azt amit akarsz.
Idióta felfogásod van az hétszentség...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az ilyen játékokat megéri támogatni.nem hagynak ott a francba félkész állapotban mint az AAA játékok,hanem legalább tesznek valamit a pénzükért.
Amúgy meg lopj tejet,mer minek megvenni.Aztán szétdisztrojolják az ánuszod a böribe.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
kicsit izgalmasabb
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezeket már mind elérték mivel több mint 500 ezer dollárt támogattak kickstarteren!
Szerintem Beta vagy full játék nem lesz több 15-20$-nál remélem azt majd nem fogják sajnálni egyesek!
200 ezer: részidõs mûvészek és programozók csatlakoznak ez az alap cél
de elérték hogy teljes munkaidõsök lettek azok
250 ezer: meglevõ világ kiegészítése, több hely
több item és fegyver
még több speciális fertõzött zombi több képességgel
skill fa és exp rendszer felturbózva
300 ezer: több játék karakter skin gondolom
évszakos idõjárás effektek
hõmérséklet alapú túlélés
oculus rift virtuális valóság szemüveg support
350 ezer:fejlesztett soundtrack
több állat, hegyi tigrisek, prérifarkas, macskák és kutyák, akár együtt is élhetnek
még az állatok is megfertõzõdhetnek és zombivá válthatnak
400 ezer:karakter testreszabás
cserélhetõ ruha rendszer
kiegészített történet, misszió programozás
npc karakterek és kereskedõk
npc vezérelt menedékház
450 ezer:professzionális hangmérnökök
multi player mod kiegészített extrákkal
random world generálás (minecraft szerû végtelen világ)
világ építési eszközök
Tervezd meg a saját apokalipszisodat a barátaid számára!
500 ezer: fõbb területi bõvítés (majd ha ásol akkor nem kocka lesz a helyébe hanem beméllyedés)
ilyen kerekítés vagy mi
a világ persze teljesen rombolható marad
vezethetõ és átalakítható jármûvek
még több npc ami akár eldugott helyeken is lehet
kiegészített sztori missziók
http://www48.zippyshare.com/v/13260969/file.html
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
unlimited slot
es + a receptek hogy midnen craftolhato legyen
recipes
tunngle 7 days to die
7 days to die magyar live stream
mivel Arma2-re epul inkabb a realisztikara megy ra pl. lovedeknek van esese meg hasonlok
szerintem erdemes kiprobalni, mar eleg sok mod kilott az alap modhoz 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It\'s a trap!!! :)
It\'s a trap!!! :)
ez a nem semmi bázis