7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: pipusz, 2016.01.10. 21:35:00
StarTrek Forever
A mostani beállítások,és játékos létszám mellett,már nekem is kezd megfelelő lenni a létszám.
Szóval csupán csak ennyi bajom van a zombik létszámával. <#nevetes1>#nevetes1>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hacsak nem osztogattak a szerveren,pont a mai napig ingyen lila cuccokat.Akkor igen! 😄
Utoljára szerkesztette: Mályki86, 2016.01.09. 23:25:34
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?37165-Unofficial-XML-Fixes
Annyi zombi jön hogy nincs időm megnyúzni az elejtett szarvast, rohannom kell és trükközni, soha ilyen gyorsan még nem fejlődött az íjjász perk-em. Nem mellesleg a 2. naptól MINDEN este jön egy kisebb feral horda, akik tudják hol vagyok, és minden 7. nap egy nagyobb. Sztem már rég nem élnék ha nem találtam volna első nap egy bunkert.
Nagyon kemény és rettentő jó, végre mindenre szükségem van amit találok, nem csak a ládákban tárolom, hanem meghalnék nélkülük. Minden mézet meg kellett ennem, minden golyót el kellett lőnöm kutyákra mikor megleptek, alig van tollam nyílvesszőhöz, még azt a pár darab puskaport amit ládákba találtam azt is elhasználtam csőbombára, és el is dobáltam mikor minden elfogyott. Ha meg kel küzdenem a zombikkal le kell raknom wood spike-okat és rácsalogatni őket folyamatosan, mert egyszerűen nem megy másképp elég gyorsan.
Kipurcantix
Set In Concrete
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kipurcantix
Kipurcantix
Kipurcantix
Én nyomtam egy igent!
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?37199-PVP-PVE-and-Friendly-Fire-Poll
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.06. 01:04:37
Pl:
Alap, hogy 7 naponta horda (aktivitás, kiépítettség, szint függvényében)
Mert ugye figyelembe kellene venni, hogy:
Hány ember tartózkodik egy helyen...
Milyen szintűek...
Milyen aktívak (forge, campfire, stb)
Esetleg mennyi claim block van letéve, mert ez alapján könnyű feltételezni, hogy mekkora a kecó.
Legvégső esetben (bár ez már eretnekség) hány db user álltal elhelyezett blokk van.
Erre ugye lehetne írni egy egyszerű számítási eljárást aminek a végén kidobja, hogy mennyi zobájnt kell spownolni (ezután már %-os arányban a zombájnfajták)
Egy szó mint szász jó lenne ez csak el van b*xva!
Aztán lehet, hogy lehalna a szerver ezért van így megcsinálva <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: kopi120, 2016.01.05. 15:42:14
Ez a módszer, hogy a legtöbb tevékenységet mutató területre megy a horda, teljesen béna. Van aki tökre megússza a hordákat mások meg mindig kapnak.
Most indítottunk Andre-el egy kétjátékost kíváncsi vagyok mennyiben más a loot és a spawn mint szerveren. Az már pozitív volt, hogy az első barkácsboltban találtunk üllőt és tolómérőt. Viszont a városban simán lehet sétálgatni, semmivel se több a zombi. A 12.5-ben azért ez tetszett, hogy város közelében lehetett küzdeni rendesen mire bejutottál.
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
Persze a zombikat azért vették ki mert nincs optimalizálva, szal ha vissza teszel ennyit, erős gép kell gondolom.
Ironman:A képeid waste landen készültek.Igen ott én is tapasztaltam,hogy nagyobb számban vannak a zozók.Viszont a többi biomban szinte semmi.
Az utóbbi 3-4 napban beletettem átlagban napi 6-8 órát a játékba.Végig csak vándoroltam.Egyszer álltam csak meg kb. 1.5 napra,mert gondjaim voltak a hideggel.Megjártam az összes biomot.Voltam romvárosban,kertvárosban,szinte minden struktúrát végig jártam az út során,de nagyobb tömörülésben nem volt részem,kivéve waste land-en,de ott is csak néhány darázs,meg alap zombi látogatott meg.Csak és kizárólag akkor jött horda,amikor már otthon napokig járattam a forge-okat,és erre jött egy sikoly,ami csak akkor volt hajlandó lespawnolni a többieket,amikor már ott álltam előtte egy percig,és lelőttem róla az összes végtagját egy szögbelövővel.<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval valamit nagyon "elvariáltak" a spawnolás terén.
Max trolkodni tudsz pár órás játékidővel, ha csak nem csapatba szállsz harcban, ott elég napi pár óra, feltéve ha vagytok hárman négyen.
Nekem nagyon tetszik így 7 days, tegnap nagyon jót szórakoztunk, küzdöttünk az életünkért, most neki állunk valami lakhely építésnek aztán jöhet a móka. 😊
A biomtól is lehet függ, hogy mennyire sok a zombi. Kihalt városi részen volt időszak, hogy elég sok zombi jött, de havas részen van a nagy melák favágó és az se sűrűn. Kicsit így uncsi és hiába megyek be városba vagy lakott területre ott se találok. Arra nincs módom, hogy 3-4 órákat fenn legyek a szerveren és keressem a balhét. A múltkor Mályki már kínzott egy sikoly zombit, de mégse dobott neki hordát.
Én pont, h pihenni járok Drag szerverére mikor besokallok a Rust v a H1Z1 pvp izgalmaitól!
Itt látszik hogy estére már jópáran lettek:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.02. 13:03:46
A másik az a cuccok dobálása. Örülök neki, hogy van már számolatlan bőr és beton könyvem, de nyílpuskát vagy tolómérőt a forge-ba még nem találtunk. Pedig Mályki azért keresi rendesen. Mondjuk nekem például a quality joe is mindig elbugol nullára. Nektek van hasonló problémátok? Nem lehet valamit ezen állítani? Van egy leírás a mod-ról, hogy miben módosítja az alapbeállításokat? Nem tudom, hogy mi írható a mod és mi az alapjáték számlájára.
A mód 5 fájlból veszi az adatokat és egy könyvtárból a képeket.
Szerveres használat esetén az XML fájlokat a szerver szolgáltatja (tárgyak, receptek, loot, harvesting), a képeket a kliensek töltik saját könyvtárból (ez nem töltődik a szerverről), a dolgok leírását (DESC) a resources.assets fájl tartalmazza.
Az új fiókom: DevLupius
Ha kéritek belerakom a következő frissítésbe csak jelezzetek vissza pm-be.
Az új fiókom: DevLupius
Ma építettem le lépcsőt, tök izgi a belseje, nem csak egy cső a végén egy nagy teremmel.