7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frissítés jött ki!

Link: Alpha 14.5 Patch is out!

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

14.5 is out!
mondjuk a honlapjuk nem megy nem tudom mi lett újítva.
ja először elbtam a nevét egy plusz .-tal és így újat kezdett <#banplz>

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Már azt hittem, hogy full kezdhetünk mindent elölről, mert amikor beléptem, nem volt semmim, mintha még nem játszottam volna a szerveren, de másodjára minden ok 😊
Ja még annyit, hogy szóljatok ha kikapcsoljam az EAC-ot!
vagy ha bármi gond lett a költözésből akkor is!
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.07. 21:50:09

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Megvan a feltöltés, mindjárt lehet próbálgatni!

-Átállítottam a biofuelt meg az alkoholból többet tudtok előállítani 5x és 3x
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.07. 21:39:09

Na innentől kb. 10-15perc, a zippelés gyorsaságától függően.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
épp töltöm le 700mega 150nél tart... 😄

Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.07. 21:23:05

Na itt az ip majd vas írd be fentre, még tesztelni kell remélem beválik.

játék cím: 144.76.39.214:26930
ts cím: 144.76.37.13:9996

majd töröld a hozzászólást. a kód ugyanaz mint volt a ts-en is.
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.07. 21:14:19

Majd az IP írjátok ki. Késöbb mennék fel én is
Jó lett a videó!

MÁS FONTOS:
Megelégeltem a mostani állapotot. Találtam egy jobb hostot / szervert 12 slotos és teamspeak 12 slot is járt hozzá, nemsokára átviszem a megfelelő fájlokat, majd bemegyek a játékba és szólok előtte. Ki kéne próbálni, hogy bírja-e a terhelést!

Közben eszembe jutott egy másik, rajongók által készített videó is. Ez is nagyon ott van!
Aki nem ismeri, annak ajánlom nézze meg. <#nyes>

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.07. 20:16:55

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Új élőszereplős trailerük van!

Amúgy júniusba elérhető lesz az új generációs konzolokra is! PS4 & Xbox One
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.07. 20:03:16

Akit zavar a Fahrenheit, az váltson Celsiusra a "settempunit c" parancsal. Csak írd be konzolba és voálá.

Random_
Sőt abból éri meg a legjobban! Nem kell annyi folyamatot végigvinni, mint a kukorica esetén.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Most nemvagyok gép elött de asszem abból is lehet benzineskedni ;-)
Gilmoor
sivatagban lehet találni, bányákban többnyire mint bármely más ércet

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Én egyszer találtam,de lootban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vki talált már oil sarét? Az lehet h a sivatagi bányában lelhető cucc?
Random_
Na meg azért mégis világvége van, nehogy már az üzemanyag könnyen elérhető és bőséges legyen! 😊

A nagyváros az a random generált pályán egy szokott lenni, több párhuzamos utcával és többszintes épületekkel.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát a gallononkénti 2 másodperes égéssel nem is lehet érdemlegesen használni azt a motorbiciklit.

Én már rég buffoltam, azt hiszem 5x-re. Jelenleg 1 db 10 másodpercig ég el. Azt hiszem közel vagyok az optimális értékhez.
Persze megjegyzem valószínűleg okkal van nerfelve az üzemanyag, mivel ha minden játékos megtehetné, hogy állandóan mororozik, akkor komoly laggot okozna minden szerveren, ahol nagyobb létszámban játszanak. A játék jelen állapotban nem tudja még kezelni ezt.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.07. 13:35:36

A romvárosra gondoltok amikor a nagyvárost emlititek? Két kisebb várost tudom merre és mindkettő kivan lootolva. Benzinnel meg nembirom egyenlőre h messzebbre menjek :-D
Random_
Hú ezek a motoros tippek hasznosak! Én tegnap nem tudtam sokat játszani, csak annyit értem el, hogy megtaláltam a nagyvárost és ennek nagyon örülök, mert annyira mégse lakunk tőle messze, mint reméltem. Lehet azért mégis közelebb kellene költözni így gyártom a cementet a kemencében. Vasbeton alatt nem állok le építkezni az fix!

Azt látom, hogy a társaság szintben jelentősen elszáguldott, de zombi gyilkolásban azért még valamennyire versenyben vagyok. 😊

Nekem sem tünt el eddig semmi se a kosárból.

Az üzemanyag kiszedésére amúgy, van egy trükköm. Hagyj egy darabot belőle a táskádban és mikor kiveszed a motort, akkor a beletöltöttet is leszívja, így megmarad.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.07. 09:01:10

Gilmoor
Hát ez a tegnapi motoros baleset emlékezetes marad 😊 Boldogan robogok szélsebesen az úton, majd megállok, hogy szemügyre vegyem a környéket, mire a motorom bezuhan a talajba. Történt ez egy hegyoldalon, az út épp a hegy oldalán vezetett fel. Rögtön gondoltam, na ez is magyar aszfalt. Szerencsére Slex segített és sikeres dimenzióváltással, visszaszereztük a motorom. Alámerültünk a színfalak mögé és lőn világ, a motor a semmi közepén ott hevert érintetlenül. Egy nagy tanulsága van a történetnek, amikor leszállsz a motorról, a motor továbbgurul akár több 10 métert is. Ha ez egy hegyoldalon történik, akkor szépen belegurul a hegy gyomrába, keresztül a textúrákon. Leszállópálya kell neki, mint a repülőnek. Ezért, ha hegyre föl haladsz, ne szállj le a járműről.
A kosár viszont tökéletesen működik, nem tűnnek el a belepakolt tárgyak.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Próbáljátok meg szerveren futtatni ezt a bétát,mert sokat javult állítólag nem crashel

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Amúgy ki lehet próbálni a legfrisebb unity engine-re elkészült béta változatot.Menjetek a játék tulajdonságai lapra,és ott a béták-nál le lehet tölteni a legújabb 14.4-es u534p1 nevű verziót a játékból.

"OK we added a new build of Alpha 14.4 using a newer version of Unity you can manually opt into called u534p1 under the betas tab. For those who have been crashing and having other issues who want to try it out, please do. Post your feedback using u534p1 in this thread."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.07. 02:11:09

néha furcsán veszi a lövés hitet én is meghaltam egy sima kutyától nem kapta a lövést...

Reggel felnéztem minden rendben van-e a bázisomnál. és szépen ahogy az kell jött a horda nem horda napon és szét kapták a házam. Párszor meghaltam de szerencsére van 1 jó szomszédom tele tüskékkel a kertben és el tudtam őket terelni valamennyire. viszont jó pár rendőrre lőttem vadász puskával pisztolyal és 1 sem talált. ami elég érdekes .😊
Random_
Nálunk is ép a ház, csak zombikkal találkoztam. Azoknak viszont kifejezetten örülök! Olyan jó, hogy mindig előkerülnek! 😊

Tegnap barangoltam és találtam egy "szomszédot" amennyire egy ilyen sűrűn lakott területen ez elképzelhető. De ő se volt otthon, szóval túlélőknek eddig nyoma nincs. 😄 Bár nyomokat találtam ember építette tevékenységeknek. Pl egy framek-ből épült első éjszakás szállást ami három lábon állt egy vízparton. Meg amerre jártam volt pár foszló holttest és kilootolt autók. Kicsit felment a pulzusom, hogy hátha találkozom emberrel, de nem történt semmi. Az éjszakát egy temetőben töltöttem sírokat kutattam fel. 😛

Gilmoor
nyugi 😊 ne égessünk porig senkit amíg csak a gyanú áll fenn 😊

Nálunk sem járt senki, remélem nem is fog!

Mindenhol ezek a csalók, idióta emberek...
Gilmoor
ricsman2 a fiam, acidhead nem ismerem. lehet paranoia, de nekem a hackerek jellegzetes viselkedése az volt anno még rocco szerverén, hogy ki be lépkedtek gyors egymásutánban. Nem értek hozzá, nem tudom ez mire jó, de később ezek az alakok lettek bannolva. Na most lehet, hogy acidhead-nek csupán szar a netkapcsolata, de minap pont azt a jellegzetes viselkedést produkálta, mint amit fentebb leírtam. Persze az is lehet, hogy csak így akarta túlélni a kutyatámadást.. 😊 bármi meglehet. Előre is elnézését kérem, ha alaptalanul gyanakodtam.

Nálam sem jártak még (eddig)remélem ez nem változik .
Nem ezt irtam,de mindegy

Na most megnéztem, nincs nyoma hackernek 😄 mindenkinek a profilját átnéztem, két emberre nem emlékszem, de sztem ők is velünk játszanak,legalábbis magyarnak tűnnek a profilok. Ezek szerint a szomszéd lopott meg téged 😉 tipp: csinálj steelből több land claim blockot nem drága.
Még mielőtt azt hinnétek ez itt nem gyanúsítás akar lenni, hanem szeretném ha visszajeleznétek h ismeritek e őket. thx

a két név: acidhead és ricsman2 (megvannak a steamid-k is)

Persze, de ilyen kétlem, hogy létezne. Nem nehéz kideríteni ki lépett be a szerverre és lépett ki vagy csak próbálkozott a bejutással.

Nekem nincs jelszó a szerveren és publikus (ha nem publikus, akkor csak nem mutatja a szerver listázó az MPben), még sincsenek hackerek fent! Igaz én nem is vagyok paranoiás, hogy mindig mindenhol azt lássak. <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.05. 19:24:59

Random_
Jó, de gondolom a hack az nem az elfogadott mód egy szerverre bejutás esetén...

Bárkit ki lehet tiltani bárhonnan. De miért is tiltanál ki valakit, azért mert beütött egy ajtót és esetleg lopott is valamit, ha a szerver PvP?
Létezik szerver napló, de az hogy ki milyen blokkot üt ki az nincs benne! <#nevetes2>

Random_
Ezeket lehet valahogy bannolni? Gondolom játékosnév alapján lekövethető, hogy ki az aki kapott jelszót és ki az aki nem.
Aki nem és mégis a szerveren megfordult azt bannolni kell.

Szóval hamarabb betör a házba egy vadidegen (akinek kell egy hack, hogy feltörje a szerver jelszót), mint az aki már eleve bent is játszik? <#taps>

Ugye nem gondolod komolyan?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.05. 16:25:05

Persze mert publikusra tette az éjjel slex a szervert,jelszavat meg simán kijátszanak a hackerek,gyorsan megnézem a házamat,értékes cuccom még nincs hála istennek

Igen,én ott vagyok berendezkedve a központi városban,és nem unalmas az élet,még egy maci is körbeszaglászta a házamat.Rendőrzombik lépte nyomon,meg spiderek,meg kutyák is.Legnagyobb baj hol random elédspawnolnak a kutyák is.Esélyem sincs ellenük.Bogarak meg az égen cirkálnak hármasával,arra is figyelni kell,van amikor nem is hallom őket

Random_
Húha, remélem minket nem találnak meg.
A PvP már csak ilyen, kicsit máshogy kell építeni és védekezni, mint az agyatlan zombik ellen.

Mondjuk én még nem nagyon találkoztam más játékossal, lehet nem árt vigyázni és elrejteni az igazán értékes dolgokat.

Gilmoor
Slex (Don) szerverén. Nem romboltak, csak betörték a reinforced ajtókat (nem tudom mit vittek el, legfeljebb csak azt ami nem nyilvánvaló, hogy elvitték). És nem, nem zombik voltak, mert egy tüske vagy faldarab nem sérült meg az ajtók előtt.

Random_
Melyik szerveren vagy?

Láttam egy parancsot amivel át lehet állítani a hőmérséklet mértékegységét konzolból: settempunit C

Gilmoor
...na valakinek csak sikerült feltörni a házam. Remélem örömét lelte benne.

Nem tudom, mert még csak a Navezganen játszunk, de ha javítják a RandomGent és ezt meguntuk, akkor áttérünk rá. Azt majd moddal és prefab csomaggal együtt akarom használni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.05. 12:35:53

Random_
Tegnap pont az arcomba robban egy rendőr, mert próbáltam fejbe verni, hátha nem robban fel. 😞 Rendőrök adnák a pisztolyt meg a shotit és a lőszert.

Random_
Nekünk van egy kialakított és többször tesztelt konstrukciónk amivel tudunk lootolni és gyilkolni is. 😊 Csak a megvalósításik nem jutottunk el, meg beleköp a levesbe az, hogy nem dobja hozzád a hordát.

A 13-ba is ott lett elegem az egészből, hogy a hordát nem kaptuk be. Lehet volt más a pályán aki több hőt generált vagy nagyobb épülete volt, de ez miért ok arra, hogy oda menjen az összes Zombi? Simán azt kellene, hogy minden játékos kapjon egy hordát és kész!

Amúgy ami érdekes, hogy elmúlt napokban mikor beléptem mindig egy vándor horda volt a közelben, ez örvendetes meg annyiból jobb a 13-nál a játék, hogy végre a poiknál rendesen dob le értékelhető mennyiségű zombit.

Kérdés!
A nagy központi városnál mi újság? Ott rendesen vannak kutyák és rendőrök, mint régen? Szeretnék menni oda, de csak akkor, ha van mennyiségben elég zombi akit ki lehet lootolni.

Rendőrrel csak annyi a problémám, hogy ha lemegy a HP-ja és elkezd örjöngeni robbanásig, képtelen vagyok földreteríteni, hogy kilootoljam. Akármennyit lövök bele pl. AK-val semmi. Így folyamatosan bukjuk a megérdemelt jutalmat.
De ugyanez a többi zombival is éjszaka, mivel a hulla szinte azonnal áltvált hullává és oda a loot.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.05. 11:20:20