7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már most borítékolom hogy a minibike bugos lesz megint.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Egyék meg... már napok óta várom hogy kijöjjön...
Random_
Az experimentalra jön akkor valószínűleg, de ez csak tipp. Madmole azt írta ekkor jön ki, nem írta külön hogy experimental vagy sima.
Viszont a menetrend mindig az, hogy jön egy experimental amiben a nagy és gyakori bugokat kijavították.

Gondolom azért nehéz megbecsülni a kiadás idejét, mert nem tudják mennyi bug jön elő és azoknak a javítása mennyi idő.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem is lesz akkor experimental,hanem rögtön release lesz?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Madmole azt írta 83% az esély, hogy szeptember 15 előtt jön ki és 33% az esély arra, hogy szeptember 15 után. 😊
Mindezt persze virágnyelven fogadási tétekre átszámítva nyilatkozta.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Infrath majd írdmeg lécives az ip címet mert nem tudtam felépni.
Rakhatják vasárnaptól,mert akkor leszek szabin<#idiota>

Nagyon jól hangzanak! Köszönjük Random!

Random_
Az aknák csak kihalt biomon lesznek és ott se utakon, szóval amíg az utakon és ösvényeken haladsz nem lehet gond.

Random_
Az éjszakai hordák hullámokban jönnek és akkor jön újabb, ha az előzőt kiirtottad. Ez tetszik, mert aki szorgalmas akár több zombit is kaphat, de aki csak elbújik kap egy hullámot és kész. Na erre kíváncsi leszek.

Automatát meg lehet bérelni, de te is tudsz sajátot építeni, ha nincs szabad automata vagy máshol szeretnél létesíteni. Persze az nem lesz sérthetetlen, mint a trader bázisán lévő. Az általad épített automatából viszont nem fog vásárolni NPC.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.08.29. 12:11:07

Gilmoor
Van már valami release date?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Az automatát playerek használhatják, hogy eladják a cuccaikat. Egy nem használt automatát kibérelnek 24 órára (valós idő) és feltöltik saját árúval. Ezután más player azt megvásárolhatja vagy lehet egy NPC megveszi és mikor később visszamegy a bérlő játékos kiveszi belőle a pénzét.

A hordákat fejleszteni fogják, hogy figyelembe veszi, ha játékosok együtt játszanak és akkor nagyobb hordát kapnak. Ha egy játékosnak kevés halála van, akkor erősebb hordát kap. A sok halálos emberke gyengébb hordát kap. Egy szerveren mindenki kap hordát, nem lesz megúszós dolog, hogy csak egy emberhez megy. A leterheltség miatt azonban a horda lehet kicsit elhúzódik az éjszaka folyamán. Nem spawnolja másodpercenként a zombikat, mint régen, hanem lesz köztük kicsi lélegzetvételnyi idő.

Az a bánya is csak Navezganeban lesz megtalálható egyelőre.

Infrath
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

https://www.twitch.tv/infrath

FerencHuN
Remélhetőleg pár nap és jön!

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Mikkor fog megjelenni a Alfa 15?
Van az árusító automata is amit most mutattak be.(vending machine).Ott Madmole töltötte fel áruval a gépezetet.Lehet az csak manuálisan fog működni,tehát akkor lesz benne cucc ha valaki rak bele,de nem biztos.

Azért ahhoz sok coin kell.Nem lesz olyan könnyű pénzt szerezni szerintem,mert akkor túl könnyűvé válna az egész.

Infrath
jah még vmi tegnap is akartam.
nekem ez a trade cucc úgy tűnik, hogy |ahogy láttam 15 percenként frissíti a kínálatot az npc-nél
mindig más lesz benn
már csak az a kérdés hogy egyszerre lehet e többen trade-elni e vele
vagy csak úgy működik majd mint egy újra töltős frizsider...

és sztem hiába bontasz a csávónál sztem úgy van megcsinálva a dolog hogy az npc nem érzékelik a zombik
és talán akár bontasz lcb-t akár nem arról terület ről így is úgy is kidobbbb

de még az is lehet hogy fejlesztők gondoltak erre ^^ talán (dehogy is , hát hogy oldanák meg?!) újjáépül a trade joe bázisa, talán sérthetetlen gondolom, de az hogy nézne ki hogy pont 22-kor beteremnek a lebontott kockák...

ezért lesz egyébként az hogy sokan ott állnak majd vagy közel a bejárathoz mert állandóan csekkolnák a kínálatott sztem az értékes dolgok ritkán spawn-olnak be az a trade csávó inge alá
és ha beterem még talán el is viheti lehet más, ez ügye kérdéses
bár remélem mindenkinek külön inventory jelenik majd meg, mert nem akarom azt hogy mindeki körbe építi majd joe-t -.-
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.28. 15:14:42

Infrath
egyszer van a ruha minősége amit mindenki tud. (armor swithing pl)
és másodszor ami csak akkor fejlődik mikor megütnek (light armor, heavy armor)
minden 1es item-nek amit használsz két stat ja van amit fejleszthetsz
az egyik minőség másik a használat
( ütő fegyvernél a minőséggel is nő egy kicsit a sebzés mivel ha már jobbat gyártasz az azt jelenti teszem azt több szöget ver bele a fába a karakter anélkül hogy szétesne a fa)
(a ruha is jobb lesz egy picivel mivel teszem azt jobban illeszkednek a tested re és nincsenek rések ez által többet véd, de van külön használati stat is amit fejleszteni kell/kéne)

a használat mindig jobb csak a legtöbb esetben az több idő és leginkább akkor húzod a használatot ha már jó a minőség , különben csak szenvedés.
a minőség minél jobb annál jobban megy a használati szint fel sztem... mivel egy stone axe-al (constr. tools) többet sebzel már egy fába és gyorsabban ütöd szét-> gyorsabban több xp)

tudom ez zavaró egy kicsit de a ruhának is van tehát 2 féle statja
csak a használat ügye bár fura kicsit de hát még sem ütlegelhetem öket egy vérttel 😊
max ha késöbb lenne vmi pajzs féle, az talán annak számítana
sztem jobb is lenne mert ha húzni akarod akkor sztem ez a medik kites zombi hagyom hogy üsön dolog ****, meg a fegyveres bar** ok ellen is jobb lenne 😄
tiszta gladiátor feeling 😊

-.- áh nincs kedvem átolvasni kicsit fáradt is vok remélem azért minden érthető 😊

Random majd lefordítja nekünk mit terveznek vele.(mármint a terepviszonyokat követő városokkal)

Valóban azok nekem is nagyon bejönnek, nagyon hangulatos, illetve új, mert nem minden város ugyan úgy néz ki, sík területen
Nagyon jó! Navezgane gyönyörű lett,Random genből megint nem sokat láttunk.Pár taposóaknára biztos rálépek,nem egy kellemes dolog lesz.A szerkesztőben láttuk hogy a városok is domboldalra épülhetnek,ez terv még,vagy már benne lesz az alfa 15-ben,mert nagyon jól nézett ki! (7:30-nál)

Új videó
Ezt valaki magyarázza már el nekem, hogy hogyan is van, mert nekem ez tök újdonság még mindig.
Nem a páncéltól függ a védelem szintje?
Honnan látom, hogy hol tart a karakter ebben az ütéstől fejlődő rendszerben? Milyen előnnyel jár ez a fejlődés?

Infrath
38 olvasatlan sigh kicsit lemaradtam próbáltam olvasgatni
annyit fűznék hozzá még
hogy sztem simán lehetne akár naponta is airdrop
mivel úgy is mindenki máshova költözik vagy 6-8 km távolság majdnem mindig mindenkitől..
az airdrop véletlen szerűen néz ki egy játékost
mikor csak 3 an voltunk fenn
feri-random egy helyen, csp meg én egy csomó ideig nem láttam air dropot -.- (azért is kellet annyira mert mikor kezdtem a game-t nem volt hangja a zombiknak és vmi kuszó mászó ****** megütőt és fertőzést kaptam (kb az eslo 3 zombi 😞 ) és az elején 0 szintű kezdőként még egy beaker-t sem találtam 😞 bele is haltam ... )
pedig ha jól emlékszem talán 1-3 napra volt állítva vhol
akkor jött airdrop mikor egyedül voltam még este fenn.
medik kit-et meg lehet gyártani meg úgy is kell, hameg túl sok lenne
kiviszel magaddal 50 medik kit et egy napra keresel egy gyenge zombit
és hagyod hogy üssön és fel megy a védelmed
mondjuk sztem elso nap simán fel megy 20-30 ig és én azalatt egyszer 2 szintet fejlődtem is -.-
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.28. 00:49:19

A hegyek,és a szurdok kimaradnak egyelőre a Random Genből,(Navezganeban benne lesz!) de minden más benne lesz! Ja és tényleg lesznek aknák elszórva!!

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41237-Developer-Diary-Alpha-15!!!&p=484928&viewfull=1#post484928

Feltételezem <#eplus2>, hogy amilyen nehéz lesz a playernek felküzdeni magát egy ilyen tetejére bázisépítési célzattal, olyan gyorsan veri ki a hegyre épült háza alól a hegyet egy horda 😊))

Azért nehéz lesz már hegyet mászni,de rohadt jól néznek ki! Hegy tetejére bázist építeni!!

Új képek az alfa15-ből!

"Már nagyon viszket a tenyerünk!" JÖJJÖN!!!!!<#vigyor>

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ma lesz egy kérdések,és válaszok videó,holnap egy bemutató videó,és vasárnap update,de ha nagyon bugos,akkor jövő héten jön ki! Azt nem tudom hogy az experimental vagy sima változat!

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41237-Developer-Diary-Alpha-15!!!&p=484566&viewfull=1#post484566

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.26. 20:37:09

A history and favorites oldalról minden korábbi szerver eltűnt, 0-át mutat az ikon sarkában a számláló. Ennek mi lehet az oka? Volt benne 8 előzményszerver, tegnap este még játszottam az egyiken.

Random_
Olyan fura ez, hogy mikor még elindult a Steam nagyon nem volt szimpatikus. Nekem az volt a természetes, hogy a játék ott van a polcomon és azt senki el nem veheti, csak az enyém.

Most meg a legnagyobb természetességgel használom a Steamet és örülök a kényelemnek amit nyújt, hogy bárhol feltelepítve elérem a játékaimat. Nem tudom mennyit hoz százalékban a DVD-s kiadás, annak is van költsége, de én akkor venném meg, ha tényleg lenne benne valami plusz. Plakát, grafikák vagy bármi extra amit egy digitális változat nem tartalmazhat.

Ja már követelnek új topikot a béta,aranylemez,és DLC-nek! Dühösek is emiatt a fórumozók!

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41237-Developer-Diary-Alpha-15!!!&p=484053&viewfull=1#post484053

Ezért irtam hogy ezt tuti nem ők találták ki,valakinek ki kell adni a Pc-s játékot is.Nem akarom az ördögöt a falra festeni,majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.25. 20:00:35

Remélem nem lesznek dlc-ék!

Ez a játék 10 évig is maradhatna alpha, nem lenne probléma.
Random_
Ok, jogos csak kicsit félreérthető volt, hogy már nem kerül bele sok új dolog, pedig mennyi tervük volt.

Azért rengeteg dolgot fognak még belerakni az ígéretek alapján.

Legyen úgy!

<#eljen>

Ezt linkeltem,és irtam én is.Semmi új nincs ebben!

DevLupius
Az idei évre mi is befizettük a szerver díjat(Lupius & Pukkandur), várjuk az alpha 15-öt 😊

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Random_
Ez se igaz, hiszen már tuti, hogy lesz Alpha16 is és nagyvonalakban tudni lehet mit fog tartalmazni. Egyébként Madmole se érti ahogy én se, hogy miért sürgeti mindenki a bétát, hiszen az azt jelenti, hogy nem pakolnak be már új funkciókat és marad a bugok javítása. Én személyesen nagyon remélem még sokáig lesznek Alphák. Pl szeretném, ha lenne horgászat és állattartás is amire tett is egy enyhe ígéretet.

"Why would anyone want beta to drag out? Beta means you are feature complete and only fixing bugs that are stopping you from gold. The sooner all the bugs are fixed the better, right?"

A bétával kapcsolatban csak annyit írt, hogy 2 hetet vesz igénybe az utolsó nagy problémák kijavítása után, de azt nem mondta mikortól számítható ez. Említett egy 2017 elejét, ami a nagy fontos dolgok elkészültét jelenti. Ezután azért még lehet pofozgatják a játékot, ha egy kis eszük van nem nyáron adják ki, hanem karácsonyra időzítenek mikor igazán lehet bankot robbantani.

Random_
A videós nyilatkozataiból is érződik Madmolenak, hogy még messze sok terve van ezzel a játékkal és nagyon élvezi a fejlesztést, nem érződik, hogy nyomás alatt lenne és ki akarnák adni a játékot ami szerencsés.

A fejlesztőgárdát egyébként azért nem is akarják növelni, mert az csak több megbeszélést és egyeztetést eredményezne, így ezzel a 20 fővel kellően dinamikusan tudnak haladni. Elég tiszta célok vannak előttük és látszik, hogy az Alpha13 után a 14 és a 15 nagyobb ugrás volt és lendületet kaptak.

Random_
A teljes bejegyzést érdemes olvasni és úgy tiszta a kép. Madmole arra reagált, hogy nem kellene-e több embert felvenniük és erre mondta, hogy már 20-an dolgoznak rajta plusz más stúdióknál 50 ember.
Kicsit fel is bosszantotta, hogy lassúnak tartják őket és elmagyarázta, hogy azon a folyamaton estek át az elmúlt egy évben amin a Rust is anno. Motort váltottak és ez nem volt látványos munka, de rengeteget dolgoztak a háttérben. (Azt gondolom itt az A12-A13 közötti szakaszra gondolhatunk)

Valóban azt írta, hogy közel állnak a játék végéhez, de ezt úgy érdemes érteni, hogy az első megjelenéstől nézed ami 2013 decembere. Ha ezt nézed arányaiban tényleg a célegyenesben vannak. (Egy srác későbbi commentben írja, hogy a videós és egyéb nyilatkozatai alapján Madmole 2017-re tervezi a végleges megjelenést és annak is inkább a végére.)

Amit még elfelejtettem írni az a sleeper zombik megjelenése és a bennmaradó játékost is meg kell oldani, mint ahogy a Rustban is van. Szóval azért szép számmal akad feladat. Nagy lépés és baromi melós lesz az NPC-k bevezetése és a játékos karakter animálása, ezért egy sor időt fognak tölteni a mozgás animációk kidolgozásával is.

Azt írta valóban, hogy lesz egy átmeneti időszak mikor már új játékkal is foglalkozni akar, de a videókból az is kiderült, hogy még nem sok fogalma van arról, hogy mi lenne az. Ez olyan jövőbeli terv lesz, hogy párhuzamosan foglalkozik a Fun Pimp két játékkal. Mikor már fogynak a feladatok a 7DtD-ból és a fejlesztőknek több idejük lesz térnek át fokozatosan új projektre.

Na igen, nekem is az a gyanúm, hogy látják, hogy a ráfordított munkaóra/termelt bevétel arány kezd elszállni, és inkább úgy gondolják, hogy most van készen. <#sir>
Viszont tényleg sok mindent elbírna még ez a játék, és nem tartom korrektnek, hogy a kezdeti, végleges verzióba is elvárt dolgokat hirtelen külön megadóztatják. A minimum az lenne, hogy az alfa támogatóknak ez ingyenes legyen.

Random_
Én nem tudok róla, hogy más játékon dolgoznának és arról se, hogy már mindent kiaknáztak volna. Hiszen ott az elektromosság a repülő járművek, fegyverek modolása. Farkas, kígyó, folyók a random generált pályára a Nevezgane mapot is még bőviteni fogják. Banditák és az arra épülő bounty rendszer.

Arról se hallottam, hogy a PC-s jogokat eladták volna a Telitale-nek. Szerintem csak a konzolos részt érinti. Nagyon remélem messze nincs még vége, hiszen rengeteg optimalizáció is vár a játékra.

Milyen másik játékon dolgoznak?
Erről a játékról már lenyúzták az összes bőrt, tovább fejlesztése már a nem gazdaságos, de amit ez elején beígértek azt igazán belerakhatnák, gondolom ezeket a tartalmakat már a módderekre bízzák.
Addig remélem kitartanak az ingyenes frissítésekkel, amíg a Star Citizen megjelenik... az biztos, hogy erre én nem költök rá többet, bármit is csinálnak vele.
Most néztem, van benne 490 órám a steamen, meg még néhány, amikor nem a steamen keresztül játszottam vele, mert egyszerűen átmásoltam a könyvtárat költöztetés miatt, és a steam nem találta. Ehhez képest már bármilyen kiadás csak fölösleges költekezés, annyit úgy sem fogok már játszani vele.

<#szomoru1>
Sajnos az utolsó mondatod fogja fedni a valóságot.Eladták az ördögnek a lelküket.Annak örüljünk hogy nem az EA vette meg őket,mert akkor minden apró szarért fizetnünk kéne utána.A kapzsiság nagy úr.Telitale sürgeti őket,egyértelmű.Szeretnék már minél előbb a polcon látni a játékot.Azért még ott vannak a viszonteladók,nagyáruházak,onnan is lehet profitálni,nemcsak a steamról.Nekem biztos lesz egy másodpéldányom majd később beszerzem,szeretném a polcomon látni-e remekművet!

Amúgy az aranylemezt nevezik annak ami a végleges formájában ki van írva lemezre,és az kerül sokszorosításra a forgalmazónál.Minden játéknak egy db aranylemeze van,és az ott van a falon a szerkesztőknél,vagy kiadónál.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.24. 22:49:40

Random_
Én nem tudom mitől lenne jó egy aranylemezes megjelenés, hiszen nekünk már megvan a játék. Mindig kapunk negyedévente bővült tartalmat. Én pont annak örülök, míg alpha, mert akkor nem végleges és kerül bele újdonság és minden verzió egy kicsit új játék.

Miért lenne jó egy aranylemez, ezt valaki megindokolhatná. Mi pluszt adhatna nekünk, DLC csak lehúzás a játékosoktól azok a fejlesztők használják akik kifogytak az időből és már sürgette őket a kiadó a megjelenéssel. Vagy akinek nincs elég ötlete egy teljesen új játékhoz, de pénzt akar szerezni, ezért a régihez gyárt anyagot.

A konzolosok meg nem érdekelnek, nem is értem miért adták ki konzolra mikor még alpha. Fórumon meg ott sírnak, hogy bugos. Persze, hogy bugos, mert még nincs készen. Nagyon remélem még sokáig marad alpha és kerül bele csomó újdonság, azért szerintem a banditák bevezetése nagyon sok idő lesz. Addig még a karakteranimációkat is újra kell venniük és rengeteget optimalizálni, hogy egy normális aranylemez legyen. Én nem akarok olyan megjelenést, mint a konzolosok, hogy tele van buggal és majd jönnek a patchek meg a DLCk amiért fizetünk.