7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ugyan ezeket írtam volna le én is , szal egyetértek
csak már ha azzal van tele fórum mekkora béna/nák vagy hogy p-ninja mit csinál, nem tartottam volna értelmesnek.
egy biztos aki új és tanulni szeretne ne! madmole-tól.
https://www.twitch.tv/infrath
4. napon Madmole dolgozik folyamatosan, csinál mindent a csajok meg csak úgy elcsevegnek és vihognak...
Ami épületet építettek azt jobb nem minősíteni egy rakás hulladék, szinte fáj nézni is mit húztak fel. Az egy dolog, hogy simán tudtak volna cobblestone falat húzni, de teljesen nélkülöz minden tervszerűséget és rutint az építkezésük. Mind1 a héten lesz experimental és ez már elég komoly ígéretnek tűnt! 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Általában meghalsz, ha benn állsz a sűrűjében😊
De ha kőben vésel, és nem focipálya méretű termet, akkor nincs nagy gáz. Az szokott izgalmas lenni, ha a fejed fölé hadonászol a csákánnyal, és a kiütött kő fölött van mondjuk 3 egység homok. Akkor az agyonnyom.
De ha csak simán ásol egy 2-3 széles alagutat magad előtt, akkor nincs miért aggódni, kilómétereket lehet fúrni. Szerintem olyan 10-es szélességig nem kell aggódni. Ha ott már omlik, sry <#crazya>#crazya>
Vannak fenn yt-n videók, hogy kőbe mekkora termet lehet vésni, komplett egylevilágító-aknás pincekerteket lehet benne csinálni.
Szóval kőbe nyagobbat enged vésni, mint amekkora területen egy kürtővel meg tudod világítani a növényeidet.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.09.12. 15:46:29
Beástam magam egy hegybe bányászás véget, van valami jele mikor beomlik? Vízszintesen ások nem lefele van esély rá?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha csak egyet raksz már nem is csökkent szinte mikor fát, követ vágsz, meg jobb futni is
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.11. 23:27:36
50% lesz az esély arra hogy mérgezett e vagy sem
fifti- fifti tök egyértelmű
a tea fű-től meg mitől lesz biztonságosabb az ital?
az nem gyógyfű inkább ízesítő
wellness! az
az én szemszögemből legalábbis nem az hogy telenyomom magam gyógyszerrel és jól érzem magam, nem vagyok drogos
hanem azt hogy nem stunnolnak le, csak pozitív effect-eket kapok
esetleg futok jókat eszek iszok
ettől érzem magam és a karakterem is jobban
hát én 80 al is tudok harcolni..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.11. 22:31:23
A vízről nem is beszéltem. A szennyezett víz ivása 100% fosást kéne okozzon, a tiszta vízé 50%-ot és csak a teák kávék és egyébb dolgok kéne biztonságosak legyenek.
Ehelyett első nap a játék legjobb teáját iszom, ami ad wellnest. Ez így nem survival...
én legalábbis biztos
én nem szeretek szagos lenni, engem nem érdekel az elején a hús csak kidobom.
külön munka arra is időt fordítani és ha meg meghallok semmit nem ér, én les****m.
később mikor már van egy bázis ahol gyűjtögetek
akkor szoktam már a húst is gyűjteni
addig nem szeretek azon mélázni hogy dobozt csináljak vagy vmi random tárgyba tegyem be addig
(vagy már első nap campfire-özzek)
később lesz kertem, sőt 15 verzióban már pirulát is csinálhatsz mert lehet termeszteni a hozzá valót, ha minden igaz
engem tökre leköt az hogy találjak egy masszív épületet vagy hogy kikerüljek egy rossz területről
nem értem a wellnes-t miért annyira nagyra tartani? később ráér
rossz vizet csak akkor iszom meg mikor már lassan belehalok a szomjazásba vagy van esetleg egy disentry elleni gyógyszerem
bár nekem eddig semmi gondom nem volt
pot-ot lehet találni minden fele ha kutakodsz
én a rossz meg jó vizet gyűjtöm csak az elején meg a zöld és piros mérgező kajákat
egyébként is... 50% az esély hogy effect-et bekapod
természetesen csak akkor egyél mikor biztonságos helyen vagy
mert stamina nélkül nem lehet futni se ütni
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.11. 22:08:33
Első naptól kezdve szalonna tojást eszek vagy rossz esetben boiledmeat-et. Mindegyik ad wellnest. Alig várom hogy a karakter éhes legyen mert az lehetőség a wellnes növelésre, ezek meg esznek konzervet ami semmit nem ad. Ezt nem értem.
Az egyik legnagyobb hiba sztem hogy mindjárt első nap olyan kaját ehetsz ami szinte a legtöbb wellnest adja. (Csak a stew ad többet)
Milyen survival játék az ahol már az első nap este szalonna tojással ehető. Egy szegényebb magyar család nem teheti meg minden este ezt 2016-ban, de survival játék első napján igen.
Az lenne a minimum, hogy az első 3 nap éhezel, és szomjazol és romlott szendvicset eszel és fosol a rossz víztől. Majd a 2. héten kezdesz normális kajákat enni, és később wellnes növelő luxus kajákat.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2016.09.11. 21:54:10
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.09.11. 21:40:50
néha engem is egyből lehonnak messziről máskor elég közel tudok menni.
Vagy ez az új patch hatása?<#wow1>#wow1>
nekem is akkora a felbontás, de nekem nem volt baj vele.
Asszem a szeget
lehet most is szétszedni úgy mint pár más dolgot, több kell belőle. Egy db ot nemlehet
Nem bírálom március óta nem játszott a játékkal, ha én is most nekiesnék a Rustnak tuti bénáznék rengeteget fél év távlatából. Annak ellenére, hogy fejlesztő, nem minden nap játékból áll az élete. Texturákat rajzol és a azzal a részével foglalkozik a játéknak amihez nem kell elindítani...
A legfrissebb amit olvastam, hogy a socket system mégse jön random genben most. (Egyébként volt egy olyan érzésem, hogy a kiadás a random gen miatt húzódik) Nem tökéletes a rendszer szóval maradnak a sík települések. Az úthálózat azonban új módon fog generálódni, talán nem lesz annyi gebasz, mint korábban az utak tekintetében. Az socket system helyett az aktuális bugokat javítják, mert azért akad.
Az új videósorozatból Joel már feltöltött 2 napot és Pocketninjanál látható az első 5 nap. Azt ígéri megmutatnak pár új zombit. Pl. kurvákat, motorosokat melyek minibike alkatrészeket dobnak. Meg van valami farmer zombi is. Szóval izgi! 😄
Ami tök jó, hogy végre lehet scrapelni sok dolgot amit eddig nem lehetett. Szög, kőbalta, fa bunkósbot... Ezeket végre nem kell eldobálni, persze meg kell szokni ezt. A javítás kevésbé fogja rontani a minőséget, mert nagyon sírtak a fórumon, hogy nem támogatják a tömeggyártást és nem lehet gyártani 500-as minőségnél jobb eszközt csak találni lootban. A javításnál viszont ezek könnyen romlanak. Szóval a javítás kevésbé csökkenti a minőséget.
Amit egy srác vetett még fel, hogy ugyan tudjuk már az üveg dolgokat is scrapelni tört üveggé ami szerintem elég alap lenne. Ha már rezet, ólmot és vasat lehet scrapelni az üveg miért lehetetlen? Sokkal könnyebb lenne elvinni az üres üvegeket meg az üvegtáblákat scrapelve. Otthon meg forgeban újra csinálok belőle amit akarok. Srác felvetette, hogy lehetne a hátizsákban külön zseb ami a scrap cuccokat tárolná. Vas, réz, ólom és üveg... ez is egész jó lenne szerintem.

és ezt háttérnek?
vagy az már full copy lenne? 😊
esetleg a linkek betűit és vonalait is lehet idomítani 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.11. 06:41:59
élvezet nézni ahogy a stone axe al szenved...
(főleg most már 5 kő kell hozzá)
Meglássuk!
Első öt percnél azonnal jött egy konzol hiba. Szóval nem bánom, hogy nem akarják kiadni a hétvégén...
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.10. 21:17:37
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Lépjünk tovább ezen, mert be kell lépni és működik minden. Ennyi a történet lényege, nem kell ezen pörögni!
Nekem minden böngészőből (Iexp, mozilla, opera, chrome) buggol, ha bejelentkezem akkor működik, több gépen is próbáltam 5+
A telefonomról az "m.sg.hu" soha nem buggolt.
Most megyek én buggolni 😊
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
(a chrome foss 😄, (persze nem biztos, hogy csak chrome-osokal történik ez, ez csak személyes megjegyzés volt 😄))
A banner képért *puszi*! 😄 Nagyon baba lett! 😛
https://www.twitch.tv/sp1gu
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
https://java.com/en/download/

Innentől topik téma lezárva.Topiknak semmi baja,tessék bejelentkezni a fórumba,és számítógépről irogatni.Köszönettel!
1, A dizájnt nem innen másoltam. Akkor megegyezne LOL!
2, Nem egyedül reklamáltam, egy tucat fórumozó írt ebből kifolyólag az elmúlt talán 1 hónapban.
3, A kábítás nem az én műfajom, különben is mi ez a hangnem amit megengedsz magadnak már megint?
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Ugyanaz a script fut mint a Rust topikodban,tőlem másoltad anno,tudod ezt a szöveget nem fogom bevenni,kábíts el másokat vele a topikodban,szevasz!
szerk:a design gombot véletlenül töröltem tegnap,már visszarakva
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.10. 12:54:07