7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mozinál van kerítés körbe,tök jól lelassította a zombikat,gondoltam pár ilyen vaskerítést körberakok a bázisom köré,ha jönnek a kutyák,zombik,ne érjen meglepetés.Ha nappali hordákat akartok,akkor menjen egyszerre 3 forge,és máris jönnek a sikoltozó ribancok.Ha nem vesz észre,akkor nem sikoltozik,de ha észrevesz,akkor viszont többször is küldi rád a hordákat.

Diszkó,vagy mozi (kívülre mozi van felirva),kívül,belül:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez rohadt jó! Vízben van a város!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Én azért bekapok nappali vándorhordákat is utoljára kertészkedtem föld alatt és fölöttem sétáltak el. Felmentem és elkezdtem leszedni őket.

Ha meg sok lenne az ilyen napi rutint megszakító horda akkor az lenne a baj, hogy nem lehet felhúzni egy rendes épületet, mert mindig jönnek. CSP szerón fel van nyomva a zombilétszám asszem. A kisvárosban 30 zombi kísért, de volt Drag szerveren is egy kisvárosban, olyan, hogy 30-40 zombi kísért és elfogytam már a nyílvesszőkből. Aztán bunkóval vertem le a gyengébbeket a nehezebbeket meg leráztam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Utoljára vasárnap voltam haverommal coopoztunk és bementünk egy szobába, ma este is hasonlót tervezünk kilenctől.

Közben Drag is megadott egy TS elérhetőséget és mikor Drag szerverén játszom oda lépek be, mert 1-2 ember szokott TS-ezni ott.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

*napjában.
Nálam napján 5x jön sikolyzombi. Javaslom ne öld le, egy idő utan jönnek ferallok rendőrök és még fegyvereket is kapsz. Nem fogsz unatkozni.
OFF:
A Left 4 Dead rettentően arcade és még könnyű is, folyamatosan tele vagy élettöltővel és lőszerrel, semmi kihívás benne szerintem. Mikor kijött persze nem volt más én is imádtam.
Ha kihívás kell ajánlom a No More Room in Hell-t, ingyenes a játék Steamen, sok díjjat nyert. Tartalmaz Survival (X körön keresztül hullamokban támadnak spec. pályán a zombik) és Objective (találd meg a kimenekítő pontot csapdákkal és feladatokkal telepakolt pályán) játékmódot. Bár ez sem szimulátor, de sokkal jobban visszaadja az élményt, nehezebb, nincs mindig elég lőszered, így van, hogy vascsövekkel és egyéb közelharci fegyvernek használható tárgyakkal kell írtanod az agyevőket. <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.10.19. 13:59:17

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Infrath
sok megoldás létezik a lőszer spórolásra nekem talán inkább az a bajom, hogy nem elég intenzív élvezet ez.
ahhh nem is tudom hogy magyarázzam el
engem idegesít ha falba ütök mert nem sikerült fejre és folyamatosan mozognak
az élvezet miatt játszunk, persze ez mindenkinek más lehet, de nekem pl az, hogy
"fejbe csapom meghal"
minden ami ezt nehezíti csökkenti az élvezet factor-t

a left for dead2 mai napig marha nagy játék sztem
tökre megmaradt bennem ahogy gázolsz át a zombikon..
haverodon segítesz ha elkapják

a játékokat is ma már úgy csinálják meg hogy ne legyen nehéz viszont legyenek benne olyan dolgok amiktől egyből meghalsz
interakciók animációk stb. bár ez sok munka persze

nem is tudom skacok én élvezném azt ha horda idején kint ölném őket 😄
de sajna semmi védelmünk..
élvezném ha kis hordákban jönnének folyton mindig lenne vmi üvöltés előtte kicsit gyűjtögetsz töltesz ilyenek
de ilyenek jöhetnének bármikor persze
a különbség az lenne hogy az elöl el lehet futni de a 7. nap horda elöl nem mert targetesen rád mennek

nem éreznétek dinamikusabbnak a dolgot így?
kis hordák szünetek közben lootolgatsz javítgatsz ki be járogatsz és mikor hallod az effectet jönnek megint omg 😄

más ez a játék és az tudom de ezt nem mindenki tudja fejlesztők sem
nem élvezem azt se hogy egy tár kell egy zombiba..

ne értsétek félre jó ez a 3dés minecraft 😊
de mint mondtam nem vok jó angolos hogy a hivatalos fórumon sírjak 😛
ha zavar csak skippeljetek 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.19. 13:45:32

https://www.twitch.tv/infrath

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esetleg süllyesztett ketrec. Kívülről is körbejárható, lent. Így középen koncentrálódnak, ha fent vagyok. Csináltam beugrókat be lehet menni közéjük. Kíváncsi vagyok-e felfedezik-e a ketrecen kívüli bázis ajtót, amin lejárok majd ha már beestek. Ez lőszer nélkül is működhet.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.10.19. 13:32:23
Random mi van a TS3-al? Múltkor megkérdezted jöhettek e és mondtam persze. Azóta is jössz, mindenkinek fetűnt, hogy eltüntetek...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Építesz egy általam már párszor megosztott "cápaketrecet" és lövöldözés nélkül ölheted a zombikat az 50-es pillérek védelmében.

Csak a vadászkést kell mindig javítani, általában ezt csináltam alpha14-ben is a korai hordáknál. Csak jó ritmusban kell a fejüket szurkálni.

Infrath
a mostani bázisom nem föld alatti
mindenkihez elmentem már
most iron nál vok, aki csak most tudja meg 😄

de most komolyan városok felfedezése a nagy élvezet?
dombok tavak síkság város ennyi?
nekem szűkségem van egy kis fantáziára játékban
pl. egy nagy börtön a tenger közepén mint azkaban -mondtam vmit
elsüllyedt városok stb.

senkinek nem hiányzik a lándzsa?
a pajzs sem lenne rossz én nehezen képzelem el magamról hogy kiütök egy fát pajzsot csinálok, de a játékban lehetséges kész asztalokat székeket csinálni miért ne lehetne lándzsa meg pajzs?
az sem érdekel ha egy ütést bír csak ki a pajzs de legyen vagy lehessen erősíteni kicsit később vasból
nekem is van másfél sornyi tollam, de ezek elfogynak és nem lesz több
akkora mennyiségben biztos nem hogy hordázzak
én csak azt akartam mondani hogy a hordázás csak a lőszert viszi feleslegesen, max xp ért éri meg
persze akkor ott a lőszer, de az is mennyi idő kibányászni vagy más területre átt menni szedni craftolni
jobban megéri skippelni a hordát ha nem kell xp
jó lenne ha szurkálgathatnék falok mögül pl.

elég lenne ha hodanap akár csak arról szólna hogy jön 22.00kor 10-15 zombi kinyírod öket kilootolod és mondjuk még 20 3.00 kor
megölöd kilootolod öket vagy meg egy horda mondjuk olyan 2400-0100 körül
minidig lenne egy üvöltés vagy síkoly mikor megint közelegnek
kicsit dinamikusabb lenne a játék
izgalmasabb..

Olyannal nem. De van egy garázsunk a kis motoroknak (nagy nehezen találtunk egy receptet hozzá.)ami pilléreken áll, mikor leszállok(unk) róla átesek a padlón bele a tüskékbe. <#awink> A minap a csajos ment a motorral leszállt megnézni a térképet és eltűnt a kis motor. Szóval vannak bugok. Ami érdekes 40. napnál járunk, fényes nappal jött két zombie medve és feral ami nagy bőszen ütlegelte a zsilipajtónkat, ez természetes? Mi elfoglaltunk egy házat és át építettük és még nem vagyunk készen. Ráadásul mivel már vannak motorok így el lehet menni felfedezni a térképet. Ami szintén kitolja a játék időt.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Találkozott már valaki olyannal, hogy a zombik besétálnak a zárt (megerősített páncélozott) ajtón? Marhára idegesítő, főleg a hetedik napi vérholdos hordánál! <#boxer>

OFF:
Bocs, ki kell, hogy javítsalak, a CoD részek a CoD4 után már évente jönnek le a futószallagról és már nem.törekednek arra, hogy valamo maradandót letegyenek az asztalra, mint a CoD1-4-ig. Ha így lenne, akkor kevesebb pénz jönne be a kasszába.

ON:
A modokkal nagyon jól ki lehet egészíteni az alapjátékot. Újra belelendültek a modosok is, már az ajtóbab vannak a jobbnál jobb modok újra. Ezekkel nagyszerűen ki lehet majd egészíteni, átalakítani, feldobni a hamar kijátszható gyári játékot...

Nem tudom mit csinálsz rosszul, de nálam annyi toll van mint a szemét, belenézek a madárfészekbe a tojás miatt és azok elég sok tollat dobnak.
Víz alatt már most is elég sokáig bírja, próbáld ki a való életbe meddig bírod...gondolom nem tudsz leúszni a tó fenekére sem, akkor ne várj ilyen irreális dolgokat a játékba sem! <#awink>
A víz tényleg nincs kihasználva, se vizí jármű, se sós-édes víz, se forrás, se halak és horgászat, a jelenlegi tempóban szerintem az Alfa 37-ven várható. De ez majdnem mindenre ráhúzható, rengeteg dolog ordít már, hogy foglalkozzanak már vele.
Én sajnos nem tudok napi 12 órát előtte ülni mint egyesek, de ennek ellenére elégedett vagyok, szépen haladok előre. Aksit leszámítva van egy jó motorom, mindenből jó (zöld-lila) minőségű cuccom és elegendő nyersanyagom. Jelenleg kizárólag a lőszer hiányzik, mivel Calipert még nem találtam, de mivel csak két kezem van így egyszerre csak egy dologgal tudok foglalkozni: vagy bányászok, vagy jávítgatpk és upgradelek horda után, vagy kraftolgatok és javítgatok, vagy építkezek. Most már van egy kis farmom is és mivel házon belül jól haladtam a munkákkal most ismét mehetek lootolgatni. Tökéletesen elégedett vagyok a sárga szerszámokkal és íjammal amit kraftolni tudok. Persze mindezekhez hozzátartozik a Scavanging tanulmányok maximális kitanulásában, így képes vagyok a szerencsét a magam oldalára állítani és közre játszanak a banditák is persze, akik értékes cuccot dobhatnak (ez főleg az elején vol túl op, mikor még a spawnjuk is magas volt). Van aki ezt farmolta akkor és most ebből él. Én sajnos lemaradtam. <#falbav>
A loot pedig horda, de még szerver resi után is megmarad, így ráérek kilootolni a hullájukat akkor, amikor már elcsendesedik a környék.

Hozzáteszem hétvégen kezdtem el igazán játszani a banditák megjelenése óta, előtte csak be-be néztem.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.10.19. 10:35:35

+1
Én nem görcsöltem rá a bázisépítésre, az első 30 napot csak csavargással és gyűjtögetéssel töltöttem. Jó, a cement és ércek égetése az ment a föld alatt.
Tegnap kimotoroztam 4000+ koordira. 2 várost is találtam egymástól mindössze 500 egység távolságra. Terepváltozatosságra nem lehet panasz.

Talán még A15 előtti videóban láttam egy srác 14 várost számolt meg. Ki tudja most mennyi van? Felkeresésük a terepviszonyok miatt igazi kaland. Kihagytam pár hónapot, csak tegnap jöttem rá, hogy a motor iszonyat gyorsan elhasználódik, az én vezetési stílusommal. Javítót pont nem vittem, lerohadt a moci az égett biomban. Na akkor csináljunk kohót miegymást, gyakorlatilag újra kezdtem a játékot kint a semmibe. Állat meg ott nem volt egy nyúl segített rajtam, pont annyi hiányzott, jaj de tudtam neki örülni, nem tudom mit keresett az éget területen. De ezek után javító készlet nélkül nem megyek ki. 😊
Tényleg a legkönnyebb a föld alatt élni, vagy bevetetlen bázist építeni, agyon halmozva mindenféle szöges dróttal, fejlesztett tüskével stb. A kihívás lehet, ezek nélkül elbánni a hordával. De érdekes lehet egy olyan megoldás is, hogy épít az ember egy 150*150 -es területen egy csapda labirintust, ergo bázis nélkül várja hordát. Ez utóbbihoz még nincs meg a tudásom, de ilyet is tervezek.
Így nem lesz unalmas a game.
Másolgassuk a hozzászólás számot, ha már nem működik a válasz gomb. 😊
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.10.19. 09:43:31
Random_
Mi ez a rinyálás srácok? Toronyóra lánccal nem kellene?

Értem én infrath, hogy unatkozol, mert kigrindeltél mindent, de mi lett volna pl, ha nem grindeled magad, hanem természetes módon fejlődsz? Uncsi a játék? Hány km-t motoroztál? Hány szomszédos bázist kerestél fel? Elmentél Pierráékhoz? Építettél olyan bázist ami nem a bedrockon van? Mi lenne ha ahelyett, hogy első utad leásni a bedrockig és ott bányászol az lenne, hogy a felszínen élsz és építesz egy önálló bázist? Tornyokkal árokkal szobákkal?

Mi lenen, ha bejárnád a pályát és nem csak a közeli katonai bázisig meg kereskedőig mennél el lootolni és eladni a cuccot, hanem bejárnád a teljes random gent? Basszus én még annyi mindent el tudok képzelni a játékba és megvalósítani, alig fedeztem fel területeket.

Nem értem mi a bajod a szöges bunkóval, nekem a kövér és a kopasz zombi kivételével mindet egy hiteli már. Egyszerűen a zombi olyan, hogy fejre kell célozni, ez a bevett szokás a likvidálásukban. Ha megnézed bármely zombifilmet erről szól. Nekem, ha a fejét találom el és nem a kezét vagy a testét, akkor megfekszik.

A jegesmedve az északi sarkon él, ez a játék meg Nevadában játszódik, francnak bele jegesmedve! Persze ha beraknák, akkor az se lenne elég, mert jönne a következő probléma, hogy miért nem zombi husky a kutyahorda a havas részen. Hát a kisfszom nem kéne? Most komolyan? Egyértelműen le van írva a menetrendje a játéknak és az, hogy mit vállaltak a fejlesztők, tuti nem fognak belerakni csak azért hajónaszádot, mert már meguntad a szárazföldet. Nagy a tó? Basszus régen még vízfelület is alig volt. Azon siránkozol, hogy unod a játékot, de egy tavat nem kerülsz meg, hogy felfedezd a szervert, mert nagy a vízfelület és inkább átlóban áthajóznád.

Víz alatt is tudsz építkezni, nosza neki vágj bele, nincs bálnavadászat, de megveheted a Subnautica játékot vagy Stranded deep-et mert az arról szól. Ez nem arról szól!

Más normális fejlesztésű tisztességes játékkal is eltöltenek a fejlesztők 2-3 évet vagy akár négyet is. És itt most nem az aktuális Fifára vagy a COD sokadik részére gondolok. Ami egy kaptafa a sok rész, csak kevés új elemet pakolnak bele.

Ha mégis 7DtD-al szeretnél játszani, akkor egy új szerón indíts új játékot más játékstílust kipróbálva vagy más nehézségi szinten. Pl próbáld ki a játékot. Nyomd fel a zombik számát vagy csökkentsd le a loot respawnt meg az airdrop számát. Játsz nomád módban nem építve fél tucat forge-ot a bedrock szintre és éjjel nappal égetve a cuccot bennük leszarva a felszínen mászkáló sikolyokat.

Szerintem...

Tutajt irták mások is a fórumba,de nem reagáltak még rá.
Ez valami hihetetlen bugos,a házam mellett pár méterre van ugye egy random gen barlang,vizzel,kisebb járatokkal,én meg nem messze tőle nyitottam egy bányát,elértem a barlang alá,mert ott a felszinen van clay,nem is bántam,mert sok iront találtam,de véletlenül lukat vájtam a felszínbe,több se kellett már tört is be a viz a barlangomba,nem is nagyon tudtam befoltozni.Inkább felül raktam körbe frame-ket,nehogy valaki beleessen.Eljött a 7.nap pont,amit észre se vettem,erre jönnek mint az állatok be felülről,áttörtek mindent baszki,ömlött a vizzel együtt a zombik is.DDD Persze meghaltam a barlangomba,kivártam a betöltőképernyőn hogy lejárjon az este.Visszamegyek foltozni,erre még oda se érek a felszinen,belesüllyedek a talajba,végig úgy megyek hogy a lábam lent van valahol a levegőben.Pár méterrel odébb sikerült kijönnöm a talajból.Azt hittem átmeneti bug,visszamegyek,erre ugyanúgy belerak a talajba.Pár méterre a házamtól mindez.Még jó hogy a házam alá nem ástam be megint.Szóval bányát nem érdemes másik alá ásni,ezt is megtanultam egy életre.Mi lesz még itt ezután??

A gyári barlang a lukkal amit csináltam,és a vizbetörés alulról az én barlangomból nézve:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.19. 01:40:25

Infrath
sajnos nem vok egy nagy angolos, hogy a hivatalos fórumba irkálgassak, de határozottan kellene nekem
mini tutaj, horgászat, hal mint kaja, lándzsa és pajzs és esetleg vmi amivel tovább bírod víz alatt (lándzsák hajigálása.. omg de jó lenne )
engem nagyon zavar hogy workbenchtöl függ a wrench és fordítva

meg hogy nincs semmilyen más cuccunk az íjon kívül (a magas szintű akár spiked club is csak akkor jó ha fejre ütsz)
(annyira utálom hogy megütöm és semmilyen hatással nincs rá és mivel nincs ezért már üt is.sigh)
(tollak omg minecraft ban sem működött ez a toll kell hozzá....
bár ott a szörnyek mechanikája meg a felszerelésünk is más volt)
gondoljátok végig skacok se annyi tollunk és a loot is elveszik ha ölünk, nincs sok értelme hordázni..
meg kéne ezt oldani vhogy..

esetleg vki hallott ezek közül vmelyiket lesz -e?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.19. 00:28:24

Uhh, milyen köd. Látványos napfelkelte. 31 nap alatt nem lepett meg ilyen. Szerencsére nem szakadékos terülten voltam, csak a közelben.
A fustkosó ferallok ellen én "chip tuningos" szeghúzó kalapáccsal védekezek. Csak ennek van elégséges ütés sebessége. Kettő jött rám egyszerre, levertem mindet mint Chuck Norris. 😊
Infrath
hát igen a lándzsát meg a fény hatására lassúlást is hiányolom
emlékszem rá mikor még kezdő voltam mindig a tó közepén építkeztem jó volt hogy belassultak a zombik
de inkább a kutyák meg a medvék 😊

bár megjegyzem a mostani barbed wire, amit letehetsz (nem falra) a földre az non ott van
bátmit lefagyaszt és nem romlik
akkor van gát ha mögötte lévő zombi fenn akad és akadálynak érzékeli az előtte lévőt és akkor ütt egyet és kiüti a barbed wire-t
bár hiába üti ki aki benne volt fagyasztva az benne is marad még ha cucc el is tűnt 😄 viszont a mögötte lévő aki kiütötte az jön vígan felénk
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.18. 20:46:16

Infrath
meg nekem egyébként jobban tetszene az, ha futnak a zombik akkor nem pont ugyanolyan gyorsan mint mi és le lehet hagyni őket
max akkor legyen több

nm azért de a zombikról azt kell tudni hogy vánszorognak nem véletlenül
hiszen elhal az emberi test nincsenek inak, izom stb.

nekem nem fussanak itt mint ha maraton lenne

fussanak az tök jó! meg rémisztő de ennyire..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.18. 20:21:06

Az volt a legjobb verzió,mikor a fáklya fényére lassultak le az éjjel futkosó zombik.A bázis közelében mindig tettünk le fáklyákat.DDD

Infrath
az állatok usznak ma már
de ha meghalnak lemerülnek :'(

Volt egy időszak mikor lelassította őket a víz,azt is kivették.Most a víz alatt mászkálnak még az állatokkal együtt,igen hülye látvány.

Csak egy ház padlásán voltak azok a kaptárak Navezganén,és méz volt mindegyikben,lehetett bele pakolni is.

Infrath
a vízzel nem is lenne bajom ha lehetne hajót csinálni

persze elég gáz lenne ha egész nap a vízen uszkálok a tó közepén

de akkor usszanak a zombik vagy mitom én

(zombik a láthatáron kapitány! 😄 )vki vezet vki meg nyilazgatja körbe őket 😄D

(lenne egy sport úszó zombi is 😄DDD)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.18. 20:14:06

Igen,elég sivár minden,megyek,megyek hegyen,völgyeken át,és semmi,csak néha egy benzinkút gördeszkapályával,de minek az oda? Vagy egy bazi nagy hotel,ami majdnem minden városban megtalálható.Legborzasztóbb az hogyha vissza akarsz menni,akkor hatalmasat kell kerülnöd,mert mindenhol víz van,és útelágazás nagyon kevés,

Infrath
fűrész telepet azért mondtam hogy a baltás fickók csak ott legyenek mint a katonák katonai bázison
és ha azt szeretnék hogy nehéz legyen mászkálni jegs tájon tegyenek be jeges medvét
kaptár alatt pedig csak ilyen kis kaptárokat értettem a fákon hogy abból lehessen bárhol bármikor mézet nyerni ((ilyen kis pici)
és mikor fát ültetsz mittom én milyen kicsi esélyekkel teremjen rajta egy)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.18. 20:09:46

kaptár volt,fürésztelep van most is Navezganen (lehet a kaptár is még megvan a ház padlásán)

Infrath
meg azon gondolkodtam még hogy sztem 0/100 fejlődés skill-eket ki kéne venni sztem
egyet elég húzni meg pontokat rakni pl receptekre vagy 0/5 ösökre stb.

pl. stone axe
toold smithing max
const. tool meg 0

és a használat több xp el járna és mondjuk ami abból kapsz azt ráköltöd a melette lévő 0/5 re és így lesz jobb és gyorsabb a favágás pl

de persze lehetne mondjuk a fele
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.18. 20:06:14

Infrath
nekem nagyon hiányzik az ismeretlen felfedezése
persze most már ismerem a játékot
de én eddig nem is gondoltam bele igazán
csak elindítottam a minecraft-ot 😄
és néztem megint miket változtattak vagy mi jött még

de az ismeretlen felfedezése alatt azt értem hogy sokkal random ab volt a világ
sosem volt ugyanolyan annyi minden van a minecraft ban templomok sivatagban faluk vizalatti templom
jungel, hatalmas a erdő gomba sziget, mikor átmész másik dimenzióba és sorolhatnám 😄
jó vágom hogy nem kell másolni, meg a minecraft rajzos volt inkább minthogy a valóságra hasonlítson

na mindegy a lényeg hogy fel kéne még bőven tölteni a game-t
csónak horgászat buvár cucc na ezek nagyon hiányoznak
(bár jelen esetben örülnék ha csónak nem egy kis tutaj lenne, mekkora király lenne építeni egyet az elején szigonnyal állni rajta)

nem azért kacok, de ha lehetne pl hatalmas hajókat is csinálni csata hajó pl
lenne egy kraken pl 😄 én behugyoznék rajta.. jó kicsit elkalandoztam 😄DD
hirtelen uncsinak tartom az ását zombi ölést és építést
kéne még vmi
vagy lenne vmi kis vadász hajó és együtt mennék szigonyozni a bálnát 😄D
na jól van abba hagyom
vágom vannak erre más játékok hiszen nem magam találtam ki ezeket
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.10.18. 19:04:07

Infrath
a méh nek van egy kis zöldes csík a meg aztán mivel magyaráznád még hogy ilyen nagy???
radio active alatt azt értem rohangálhatnának mondjuk egy kicsit trugyisabb zombik vagy zöldesebb
vagy a feral legyen zöldesebb főleg hogy most már fut is nappal 😄

Infrath
annyira jó hogy most már pet-eket meg vásárolható + dolgokat gyártanak mikor
egy rohadt jeges medve nem jut eszükbe jeges tájra
a favágó zombiknak lenne egy fűrész telepük bárhol a világon és több medve lenne jeges tájon (jeges medve) vagy medve barlang is akár az is több tájon
többet járnék oda
jobb is lenne pedig
ott mindig találnál medvét és sok húst, érdemes lenne oda menni vagy költözni stb.
és még de komolyan senki nem gondolkozott el azon hogy méh de komolyan egy rohadt méh ??! 😄
miért nem raktak a fákra kaptárokat amiket le lehet löni íjjal?
de ha non meg akarták tartani a radioactive méh eket akkor miért nincs meg vmi ami radio active?
annyi mindent tehetnének még a játékba játékhoz sigh

aj ok ez az első korai hozzáférésű játékom
de ez egyszerűen szörnyű ennyi év után sem béta
és látom hogy koránt sem lesz még az

lehet ki sem adják majd..

sigh jól van kidumáltam magam de azért lenyomom a küldés gombot 😊

Köszönöm a hasznos válaszokat.
Te magad is módolhatod a játékot.
😄
Hasznos infók íratása képernyőre, úgy mint étel, ital hőfok, fent időjárási adatok és magasság. Nem kell ezek megnézéséhez a karaktered tulajdonságait megnyitni.
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni tőletek.Tudtok nekem Módod linkelni a játékhoz?Ami jó a 15 stabil verzióhoz.
Amúgy ezen a 174.napon egyfolytában csak kutyákat kaptam.Még a motorhoz is háromszor mentem le a garázsba,mert jöttek állandóan a dögök.

Ki mondta hogy nem férek el?

Érdemes kicsit ránézni a hamarosan megjelenő Survive the nights-nak:

https://sg.hu/forum/tema/1473257897

Kobrettiék bázisa:

Pierra és Kobretti remekműve:

Nem jössz le onnan!!

Nahát ez a reinforced steel upradge,elég hülyén néz ki.Vagy még nincs hozzá textúra.Egy kenőanyaggal lehet a steelt upradgelni még.Erős védelem.Ja és a wood logokat is lehet már steelre upradgelni. (aki még nem tudja)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.17. 01:08:01

Infrath
én pl ilyen zenéket hallgatok és szeretem a játékot
nekem jó így..

Nem a zenére gondoltam konkrétan. Csak, hogy ehhez illik sztem.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Miután nincs elegendő támogató PvP ügyben így egyenlőre jegelem a témát. A játékban amúgy is hemzseg a PvP-t tönkretévő dolog, pl. bányászást kilométerekről hallani, táskába/dobozba nyúlsz messziről ordít a ki be csukás, karakter is eltünik kilépéskor, a wood frame-kel bemész bármilyen nyitott bázisba, stb.

Amúgy is kevesen vagyunk PvP-re, pláne ha lejelszavazom a szervert, ahol egy maréknyi magyarra szűkül a lehetséges játékosok száma...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.10.16. 19:06:34

Mályki86
Kinek milyen zenei stílus tetszik.Én például jó magas hangerőn hallgatom/nézem, pont a zenék miatt. 😊