23113

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik IV2.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!

7 Days Blood Moon különálló játék,megjelent steamen!
  • Random_
    Nem tudom ti merre jártok a szerveren, hogy mindig esik az eső meg kutyákkal találkoztok. A Nevezgeane más mint a random gen van pár fix hely ahová mindig spawnol kutyát. Egyik pl a havas biomnál a benzinkút és katonai bázis környéke. Másik a sivatagban a roncstelep. Hamradik a kisváros zöld területen. Ezek fix három kutya aki ismeri Nevezgane-t az tudja. Amúgy a pálya kiismerhető, mint az ember tenyere.

Alpha 16 experimentalig ez marad, akkor áttérünk Experimentalra, ha az első pár nap tapasztalata az, hogy játszható a játék.
  • nibron
    nemtom. ha kifogod, hogy 2*4-en jönnek, szerintem átgondolnád. sűrűbben lehet csapkodni, mint nyíllal lövöldözni.:)
  • Mályki86
    Kinek mi jön be.Én például jobb szeretem nyíllal leteríteni a kutyákat.Pláne egy delay-es szerveren, ahol távolabbról beléd tud harapni, mint egyébként. :)
  • nibron
    felesleges lőni a kutyákat. ütéssel, vágással sokkal könnyebb.
  • undY1ng #14765
    Megéri, szerintem a játék legjobb fegyvere. Remélem fegyver kiegészítőket hamarosan belepakolnak a játékba (holo, red-dot, stb)..
  • MekNzi
    338 órám van a játékban, sosem raktam még össze AK-t benne.. :(
  • undY1ng #14763
    Hálaégnek utálom a csipát! :D CsakazAK.
  • havenday
    én íjjal nem tudom megölni őket.
  • franky79
    te biztos profi csipás vagy, a többiek meg uzin nőttek fel!
  • undY1ng #14760
    Lehet csak számomra könnyű, de mi a nehéz a kutyák leölésében? Én simán boldogulok egy íjjal ellenük. Csak az az idegesítő amikor cikk-cakk formában mozognak, de semmi nagy kunszt.
  • Ironman2
    Havas biomén is csak úgy özönlenek a kutyák,délen a templomnál is jött egyszerre 3,ott is hagytam abba tegnap.Mondjuk cucc alig volt nálam hála istennek.Egy kutyával el tudtam bánni idáig is mikor jöttek,főleg a havas részen,azokat mind túléltem,de egyszerre 3 ellen nincs esélyem fegyver nélkül,így marad a futás.D
  • havenday
    Ne menjen a játékélmény rovására és nem lesz baj. Nekem számít, hogy ne csak a szopásból álljon a játék.
    Hogy egy mostani példánál maradjak, kutyák ne legyenek már mindenhol.....Random szerverén most bárhil lehetnek, nekem ez nagyon nem jön be...
    700 pár órát lehúztam különböző külföldi szervereken, de ilyen nem volt egyiken se, mégis tudott nehéz lenni a játék. Ez a beállítása a játéknak inkább bosszantó, mint játékélményhez hozzáadó.
    Szerintem.
  • Ironman2
    Szóval lesznek nappal futkosó feral zombik,nemcsak a sikolyra jönnek elő,meg vérholdkor?

*Feral versions of every zombie that have more hp, hit harder, and run during the day

Vagy ezt azt jelenti hogy minden zombinak lesz egy feral változata is.Ahogy értelmezem,inkább ehhez áll közel.Az érdekes.Nehezen lehet kiütni őket,nagyon szivósak lesznek,és futnak nappal is.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.26. 11:40:27
  • undY1ng #14756
    Off: Pont most vittem végig a W2-t. Hihetetlen jó volt, az első részt viszont csak a feléig "bírtam"(lassú és idegesítőbb harc, maga idejében természetesen jó volt), így néztem és olvastam róla, hogy pontosan mik történtek. Most mehet a W3! :)
  • Ironman2
    Egyébként a szavazás meddig tart? Alfa16-ig?
  • Ironman2
    Off!
    Witcher első része ingyenes,ad egy kódot,amit a GOG.com-on kell beregisztrálni:

Ide katt!

GOG.com-ra legyetek bejelentkezve! (mielött a kóddal kapott linket átmásoljátok,és adjátok hozzá a könyvtáratokhoz majd a játékot!)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.25. 23:35:02
  • Random_
    Hát nem tudom én csak pár postot írtam, de tagokkal nem foglalkoztam.
  • havenday
    Random, én miért nem látom magam a csoportodban? Eddig benne voltam.
  • Ironman2
    Nem kell bizonygatni semmit se,pont tudom hogy mit irtam.Felvetettem játék közben az ötletet,és megkérdeztem a többieket,ennyi.Vannak akik már ezt is sokat tolták ugye,talán ők akik már változást akarnak.
  • Random_
    Pont egy hete Te javasoltad, hogy ez legyen
    #14648 bejegyzésben, nekem eszembe se jutott volna. Ezért lett Nevezgane és PvP. Most nem fogok újabb bemondásra cserélni mapot.
  • Random_
    Mit untok rajta? Mi hiányzik ebből a mapból amit randomgen tud adni? Mert a random gen nagyobbnak nagyobb, de pl épületek terén ez változatosabb. Mindent bejártatok kimaxoltatok, nincs ellenfél számotokra? Van minibike meg hanyatt dőlve tudtok hordát fogadni?

Én is tök jól elvagyok még el se jutottam a messzebb a közvetlen környékemről, mert annyi melót ad a ház meg 7 naponta van loot respawn és mindig mire belépek másnap lehet újra lootolni. Tegnap tudtam először betont kitanulni hol van még az acél stb...

Fontolóra veszem a kérdést és megkérdezem a társaságot róla.
  • undY1ng #14748
    Én elvagyok navezgane-en, mert eddig csak random gen-en játszottam... Én annyira nem támogatnám.
  • Ironman2
    Random! Már 3-an szeretnék új mapot kezdeni Random Gen pályán,Smory,Havenday,és én is.Navezgane ennyit ér,már unjuk.
    Ha a többiek is beleegyeznek,indithatnál egyet még ma este,júniusig ellennénk avval.A városokban pvp,vidéken pve,igy raidelni nem lehet! (minek is?)
    Rengeteg loot van random gen pályán,és hamar össze lehet szedni mindent
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.25. 14:56:43
  • pett3rson
    jaja, majd megnézem, csak a lustaság meg a megszokás már a mod launcher felé húzott volna :D
  • Random_
    Szerverek között szűrj rá, hogy sg.hu és akkor kidobja pl. Ekkor berakod kedvencek közé és mindig látni fogod a kedvenceknél.
  • Silent0001
    Köszi, megpróbálom újratelepíteni.
    Nem próbáltam másik szervert, nem csináltam semmit, tegnap kiléptem kikapcsoltam a gépet ma már nem megy.
  • Ironman2
    Navezganén a tó közepében van a kis ház ugye.Utolsó másodpercben értem oda,levertem a fém létrát,csinált egy jó kis örvényt a vizben,egy lukat,ahova 4 irányból lefele folyik a viz.Meglepődtem nagyon,mert a zombik nem tudnak feljönni a házba,nem is érik el,simán átvészeltem ott a hordanapot.Amúgy meg egy egész álló nap esett az eső tegnap,akik benntvoltak éjjel azok tudják.Engem idegesít a sok eső akkor is másokat ezt nem zavar.
  • Ironman2
    ?
    A mod launcher csak akkor kell ha moddolt játékkal akarsz játszani,ha csak simán,akkor a steamból inditsd el!
  • pett3rson
    A mod launcher nem ismeri ezt a szervert, jól sejtem, ugye? magyarul "manuálisan" kell belépnem vagy ha Random éppen játszik, akkor majd látom.
  • Ironman2
    Itt az EAC-el lesz gond,nem a szerverrel.
  • Gilmoor
    Ez akkor jelenik meg, ha valamely oknál fogva a játék launcher-ben ki van kapcsolva az EAC. Az alapértelmezett beállítás az, hogy a pipa be van rakva az EAC mellé. Ha korábban olyan szerveren akart játszani ami moddolt volt, és ott a játékos kikapcsolta az EAC-ot (mert egyébként nem tudott volna felmenni az adott szerverre) akkor ez lehet oka ennek a hibának.

Egy újratelepítés javasolt, mert az is lehet, hogy az EAC-hoz tartozó fájlok sérültek.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.04.25. 10:26:21
  • Random_
    Nem tudom mi lehet a probléma, valakinek van tapasztalata, hogy mit jelenthet ez?
  • Silent0001
    Eddig simán fel tudtam menni a szerverre,most meg nem enged fel.
    Remélem jól töltöm fel a képet, ezzel mit kezdjek:
  • havenday
    majd az enyémet nézd meg
  • MekNzi
    Ugy latom Vándor még mindig magasan vezeti a halalozasi listat :D
  • Random_
    Tegnap egész szép számmal voltunk a szerveren! Tök jó érzés főleg, ha tied a szerver. :P

Amúgy mindenkinek ajánlom a discord szervert is. Van pár szoba és ott tudunk kommunikálgatni meg chatelgetni. Tegnap hárman már voltunk ott is. :)
  • ntex
    Ilyen ütemben A17 jó ha jövő nyárra megjelenik...
  • Ironman2
    Igen,beirták végre hogy május vége felé jön az experimental! LOL

Release Status: TENTATIVELY Mid - End of May for experimental
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.24. 22:00:22
  • undY1ng #14731
    Ahh stripper zombies. MUST NOT FAP!!!
  • Bal0924
    Még mindig nagyon messze van a megjelenése? (Alfa 16)