7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk megnéztem volna mikor futnak is sokan feléje, kíváncsi vok hányan jutnak át 😊 tuti kerül elé fal és te leszel a csali..
bár ötletem sincs hova lehetne ezt rakni az erődödben
max ha falra lehetne tenni ajtó elé na az jó lenne..
szép és jó ez a sok dolog
remélem hogy könnyű lesz őket fenntartani..
elég gáz lenne a részemről ha nem és inkább hagyom a fenébe őket..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.04.12. 12:01:12
https://www.twitch.tv/infrath
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kaphatok én is egy invet a Random stream csopiba?Köszi. 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ja meg amúgy irtam a csoportba,aki benne van már olvassa el a kérdést!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.11. 20:08:57
Szóval áttértem...
és egyre többen használják
én nem szeretek több mindent használni
szal marad a discord
(egyesével hangerőt lehetet állítani ts en is)
de am jobb jah
https://www.twitch.tv/sp1gu
franky79, kb a skype és a ts elönyei összegyurva több funkcioval. De megprobálom összeszedni az elönyöket.
-kevesebb fps-t vesztesz játék közben
-saját szerverük van, neked nem kell bérelni
-le tudod halkitani egyesével, küllön az embereket, ha túl hangos valakinek a mikije...akár játék közben (overlay mint a steam)
-sokkal fejlettebb a chat felülete és barát listája
-ingyenes mobil alkalmazás jár hozzá
De itt tök jól fel van mindez sorolva angolul a weboldalukon:
https://discordapp.com/features
jelenleg én ts-re felmegyek, max szobát váltok, esetleg állítok 1-1 a szobában lévő emberke hangerején és ennyi
ezen kívül nem is látom, csak teszi a dolgát és hallom a többieket
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.11. 14:08:44
Nem igen kell magához a játékhoz nyúlnod, de nem árt, ha valamilyen változtatást eszközölsz, vagy netán elindítanád, akkor legyen valaki más, vagy te aki leteszteli, hogy egyáltalán elindult e az amiért fizettél.
A szervernek lehet állítani a mentési gyakoriságát. Nem érdemes túl gyakorira állítani, mivel laggot okoz és kellemetlenséget. Óránként érdemes kb. És egy klikkel vissza tudod hozni egy korábbi beállításodat vagy korábbi elmentett játékmenetet.
Tehát nem lesz baj, ha elállítasz valamit majd, vagy elrontasz valamit, mert lesz rollback, vagy szimplán visszaállíthatod pár klikkel és egy szerver restarttal azt, amit vissza akarsz állítani. A komolyabb helyeken van rá lehetőség időzített átállításra és arra, hogy többfajta beállítási mentést tudjál megtenni és ezeket el tudod nevezni. Hogy ne kelljen 10x beállítgtnod ugyanazokat az értékeket.
Természetesen újra lehet indítani command-al a szervert ha belépsz adminként magába a játékba, viszont ha nem indul a szerver, lesz az online felületen egy jól kivehető rész, ami megállítja és vagy újraindítja a szervered ha éppen rákattintasz. A beállítási lehetőségek függenek attól, hogy milyen a szolgáltató. A jobb helyeken az online beállítási lehetőségek mellett van integrált ftp felület is, ami annyit jelent, hogy neked nem kell külön sehova belépni és megnyitni a szervernek fontos fájl-jait amit még változtatni kellene, hanem ezt egy menürendszerből ugyanúgy eléred az online felületen. Konkrétan átírod a fájlokat online.
Viszont megnyitva a fájlokat manuálisan is lehet átírni dolgokat, ahogy Ironman és nibron is ecsetelte már.
Lesz olyan is, hogy a szolgáltatás esetlegesen nem elérhető még akkor sem, ha újraindítod a szervert online. Ilyenkor azonnal írni kell egy ticketet az ügyfélszolgálatnak, hiszen akkor nem a kliensoldalon van a hiba, hanem náluk. Valamint ha tartós a hiba, mondjuk pár napos, nyugodtan ki lehet verni a balhét, hogy fizettél és nem kaptál szolgáltatást. Ha ilyen történik ne hagyd magad és kérj plusz napokat, vagy egy kedvezményes hónapot például.
Én is voltam admin, leginkább ARK és régebben WOW szerveren elég sokat. Eventeket tartottam és a wow-nál instákat, itemeket meg boss-okat hoztam létre az adatbázis segítségével. Szerettem csinálni, amíg volt időm rá, és volt közösség is.
A Discord-ot érdemes használni. Talán kicsit kényelmesebb is.
A biztonságról gondoskodik az EAC, maga a biztonsági mentés, és az admin aki online lesz. Ha jelszavas lesz a szervered, akkor redukálódik a hackelés veszélye is.
Amúgy szerveres kommunikáció terén én a Discord-ra szavazok.
A szerver belépés majd olyan módon legyen szerintem, hogy aki jelszót kér az szépen adja meg a steam ID-t is csak azért, hogy párhuzamot tudjunk vonni az itteni kérelmet kérő és a szerverre bejelentkező játékos között.
Ha tartósabb lesz a szerver, akár csinálhatunk neki egy fasza facebook oldalt és ott megosztogathatjuk a dolgokat, képeket videókat stb... Építgethetnénk köré egy közösséget. 😄
Én nem zárkózom el a szerver héten történő beüzemelésétől se viszont a héten csak vasárnap leszek újra 7DtD közelében. Az egész config és beállítás dolgot meg tudom oldani játék nélkül? Gondolom van egy admin felület ahol beállítom a paramétereket. Kell-e olyan amit csak játékba belépve tudok elintézni?
Rajtam kívül kellene még két ember aki már tapasztalt és tud szerverekkel bánni. Kapna annyi jogosultságot ami ahhoz szükséges, hogy leállás esetén restartoljon pl.
Nem tudom egy szerver életében milyen rendszeres dolgokkal kell foglalkozni hogy a működés biztonságos legyen. Kell például biztonsági mentés időnként? Vagy ez automatikusan megtörténik? Nem szeretném például, hogy elszálljon a játékmenet visszavonhatatlanul. CsP szerveren volt ilyen csak nem tudom az minek köszönhetően történt.
Itt a RANDOM szerver csoport,gyertek,majd mindenkit felveszek aki jelentkezik.Nem nyilvános.
http://steamcommunity.com/groups/RANDOMSZERVER
szerk:sajnos csak holnap tudlak visszaigazolni bennetek,mert a mai napom itt ér véget,hajnalos vagyok.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.10. 23:05:03
tőlem aztán lehet 3 hónapos(sztem sok) fix reset is, csak legyen
sokan játszottunk random szervereken vagy rocco én stb. nem véletlen
sokan szeretnek ujjat kezdeni
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.04.10. 22:57:28
Egyébként a fix reset hülyeség,azt én se támogatom,csak a kényszer újrakezdést,pl a wipe.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.10. 22:47:22
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Szóval ha én leszek aki bérli, akkor nekem utalással lehet fizetni én meg paypal-al intézem a bérlést.
A szerver indulásával kapcsolatban az a véleményem, hogy akár jövő héten is fel lehetne lőni, max Alpha15.2-vel vagy valami moddal. Alpha16 véglegesig nem kellene senkinek fizetnie, mikor Alpha16 végleges (nem experimental) kijön, akkor jönne a fizetős slotos rendszer. Úgyis akkor van wipe.
Amíg nem jön az Alpha16 experimental futna a szerver tesztelgetni lehet rajta dolgokat. Nekem is bele kell jönni az admin dolgokba, mert soha nem csináltam ilyet.
Aki be akar szállni a fix helyes fizetős buliba az Alpha16 experimental végéig találja ki. Az experimental alatt van lehetősége mérlegelni, hogy megéri-e neki vagy sem. Így vaktában nehéz eldönteni, hogy mennyire viszi a gépe az új verziót.
A beállításokat tekintve az experimental alatt (ha lesz, remélem lesz) lehetne egy sűrűbb airdrop meg loot respawn. Főleg azért, mert ez igazából a hibák kiszűrésének időszaka. Ekkor jól jön, ha dobja a cuccot a játék és tudunk haladni.
A fix resetet kicsit se támogatom. Simán eltelik most két hét, hogy nem tudok játszani, hát nagy kicseszés lenne magammal, ha olyan configot csinálok, hogy havonta reset legyen és az egész hónapban játszottam két hetet.
A szerver beállításokat és wipe dolgokat meg szerintem úgy lehetne figyelembe venni, hogy aki fizet és fix slotos annak a szavazata többet ér. 1,5-öt mondjuk. Szerintem ha már pénzt lök bele valaki, akkor legyen ennyi előjoga.
Vélemény?
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.04.10. 15:28:50
- kisebb nagyobb bugok (A15 Exp-ben is volt)
- lehet gyakori lesz a Wipe (A15 Exp-ben talán minden második buildnek kellett egy Wipe)
- ha úgy "játszátok ki" akkor úgy jártok, mint minden magyar szeró ami működött A15 idején, mire kijött (rámondták akkor, hogy ez elég stabil így kész) a stabil publikus verzió, senkit nem érdekelt többé a 7DtD, mindenki megunta
Nehéz ellenálni, nehéz megmondani melyik út a jobb. Persze utólag mindig könnyebb levonni a tanulságot. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.04.10. 14:47:20
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
The Matrix has you...
Szerk.: vagyis erre szavazok, ha erről is szavazni kellene.
Utoljára szerkesztette: Davies22, 2017.04.10. 14:01:52
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Random bácsit várjuk meg,ő mit mond! Ő lesz a szervergazda.