Szemkövetővel teszik félelmetesebbé a horrorjátékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egy normálisabb felbontású webcamerával (jól megvilágított arccal) már megoldható lenne. Ha scak az ilyen real time webcam képmódosítgató izéket nézem...
Szóval azért vegyek fel egy szemüveget, hogy az ellenfelek elõre tudják mit akarok csinálni (ezzel is nehezítve a játékot)? 😛 Túlélõ horrornál lehet növeli a hangulatot. Biztos jó drága lesz eleinte.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
"Amennyiben valaki el akar bújni, akkor pedig oda irányítja a tekintetét, ahol a vélt veszély felbukkanhat. "
Dobbenet....En azt hittem eddig, hogy ilyenkor mindenki az egre nez vagy lesuti a szemet....
"Amennyiben valaki találkozik egy szörnnyel és elfut elõle, akkor a szörny számítani fog a menekülésre és igyekszik majd elállni az utat."
Nem semmi...idaig fel sem merult 1 ilyen kimenetel 1 encounternel?
Amugy, ha beszeltek volna 1 pszichologussal, rengeteg idot, energiat es penzt megsporolhattak volna...
Dobbenet....En azt hittem eddig, hogy ilyenkor mindenki az egre nez vagy lesuti a szemet....
"Amennyiben valaki találkozik egy szörnnyel és elfut elõle, akkor a szörny számítani fog a menekülésre és igyekszik majd elállni az utat."
Nem semmi...idaig fel sem merult 1 ilyen kimenetel 1 encounternel?
Amugy, ha beszeltek volna 1 pszichologussal, rengeteg idot, energiat es penzt megsporolhattak volna...
Milyen szemét húzás lenne, ha mindig a szemed sarkában motoszkálna valami ami eltûnik amikor odanézel. 😄
Minden jog fenntartva!