10
-
bmw #10 Willisnek is nagy mar az arca... -
scagnetti #9 És Bolo Yeung-ot mikor tervezi berakni?
Simán beleférne bad guy-ként. -
#8 Chan-nek és Cage-nek örülnék, Cage sztem el is vállalná a pénzügyi gondjai miatt. Willis-t nem sajnálom, semmi extrát nem adott ehhez a filmhez. -
AZUL #7 és még Jet Li, Randy Couture... pl és kameózhatna továbbra is Chuck, azok adták a javát a második résznek... de én pl Chan helyett Kosugit erőltetném... hiányolom Seagal-t is, hoyg ha már retro akciósztárokat keresünk.... női fronton meg Rotrock-ot minimum illene felkeresni... -
tibisan #6 nézted már a red-et ? most jön a 2 része ..talán mégse olyan rossz minden filmje -
#5 Némelyk filmjében tényleg úgy néz ki az arca, mintha unszolásra odavonszolták volna a forgatásra :D
De az is tény, hogy a filmjei sosem a nagy színészi játékról szóltak :)
Stallone arca is csak azért érdekes, mert alaphelyzetben mozgás nélkül is áll valahogy, ilyenek ezek :D -
carville #4 És mennyi energiát is feccölt Bruce abba a sok filmbe? Mert ebben az évtizedben csak ugyanazt a székrekedéses pofát tudja vágni.
Régen sokkal jobb színész volt, de a mostani formájára tökéletesen illik ez a két jelző. Kapzsi, mert ezer filmet bevállal ha nagy a gázsi, de lusta, mert utána nem akar megdolgozni érte. -
jawarider2 #3 "név csatlakozott a The Espendables..." -
Voronyezs #2 Jó hát tudod, színészek közötti piszkálódás, semmi más :D
Viszont úgy látom fogynak a nevek, nem tudom hogy Snipes vagy Chan komolyan fontolgatná h belép...viszont hol van Terry Crews?? :D:D -
Co1e #1 marha lusta XDDD számoljunk csak utána ...hány filmje jött ki eddig ebben az évben? :D Stallonének mennyi ? XD 0?:D