11
Elrajtolt a Ridge Racer: Driftopia zárt bétája, hamarosan bárki kipróbálhatja a Namco Bandai ingyenes versenyjátékát.
  • Szabi #11
    mentem néhány versenyt, első versenyen 200.alatti időnél járok, de egy pillanatig se élvezem a játékot, uninstall..
  • Dj Tommy
    #10
    Így már, jobb játszani.
  • bartuczk
    #9
    Drasztikusan csökkentették a javítások árát.

    A Napi kártya csomag mostmár talán elég a napi javításokra. (50) Az alap autókat csak 5 zsetonba kerül megjavítani.
  • LeWyTy
    #8
    Hotwheels YEY!!!
  • Dj Tommy
    #7
    Én is kipróbáltam, ez kb. ugyanaz mint az Unbounded, csak itt majdnem mindenért fizetni kell :D
  • goregrind #6
    Dettó ugyan ez tegnap este óta. Nagyon béta még...
  • Szabi #5
    nálam nem képes a szerverrel komunikálni, így viszont nem enged semmit csinálni
  • bartuczk
    #4
    Ez a játék jelenleg egy hatalmas csalódás. Mikor regisztrálsz kapsz 50 Repair zsetont, amely valójában 5, mert a legalacsonyabb szintű autókat ennyibe kerül megjavítani (10 zseton/javítás). Napi belépésért kapsz 50 zsetont ha jól tudom. Ha nem marad pénzed megjavítani az autódat akkor azt könyörtelenül elveszik. Így nem érdemes 0 zsetonnal kimenni egy versenyre. Apropó verseny. Kétféle játékmód van. A Spirit verseny és a Time challange.

    Spirit: Más játékosok felvett körei ellen versenyzel, tehát nem élő játékosok ellen. Az autók fizikát kaptak, és mivel nem lehet őket kimozdítani a helyükről, csak ha kiütöd őket nitróval, nagyon nehéz elérni, hogy ne lökjenek ki, és veszíts el 10 zsetont. Az első hely két jutalom kártyát választhat a háromból, amelyek Boostereket tartalmazhatnak.

    Time Challange: Bizonyos időközönként elérhető egy kihívás, amelyet az adott idő alatt akárhányszor meg lehet csinálni. Cél, hogy az első háromba kerülj, és ott is maradj a végéig. Ha sikerül kapsz egy új autót meg boostereket. Itt is összetörheted magad, jóllehet itt nincsenek ellenfelek csak az idő.

    Car Challange: Ha sokat mentünk egy autóval, persze úgy hogy meg tudtuk javítani, akkor érhető el ez. Ez nem tudom pontosan hogy mit takar, de a Spirit Raceek alatt kiütött autókat lehet megnyerni.

    Ennyi. Nincs barátlista, nincs privát, vagy normális verseny. Ha nem fizetsz kb. napi fél órát játszhatsz.

    De a játék mindenért pénzt kér. A garázshelyekért. (3 van alapból) A boosterekért amelyek egy verseny erejéig javítják az autó tulajdonságait. Vehetsz autókat is, XP boostert, amely 1, 3, vagy 7 napig érvényes, és persze repair zsetonokat. 5 repair (50 zseton) 1 euróba kerül.

    Aki eddig kritizálta az EA-t annak "jót fog tenni" ha meglesi a játékot.

    2/10
    Well done Namco.
  • goregrind #3
    Pár versenyt már letoltam. Érdekes lett - szokni kell!
  • Fpocok
    #2
    Én jelentkeztem és pár óra múlva már a kulcsot is megkaptam.
  • goregrind #1
    A Namco Bandai áprilisban váratlanul megejtette a Ridge Racer: Driftopia bejelentését, amely önmagában még nem okozott volna túl nagy meglepetést, de az már annál inkább, hogy a free-to-play üzleti modellt választották.

    A Ridge Racer: Driftopia megjelenés 2013 hátralévő részében várható, kizárólag PC és PlayStation 3 platformokra a Bugbear Entertainment (Ridge Racer: Unbounded) fejlesztésében. A zárt bétára már lehet jelentkezni a játék hivatalos honlapján, érdemes vele tenni egy próbát.

    A Ridge Racer: Driftopia vélhetően a mikrotranzakciós rendszert használja majd és ugyan jelen pillanatban nem sok konkrétumot tudunk róla, annyi azért sejthető, hogy a Need for Speed World-höz hasonló koncepcióval rendelkezik. Ja, és lehet majd driftelni, ha ez a címből nem lett volna gyanús. Rengeteg verdával, törésmodellekkel, különböző extrákkal és a pályákon való zúzással kecsegtet a Namco Bandai versenyjátéka, emlékeztetőül pedig itt az első előzetes: