9
  • kalapos01
    #9
    Ha Adam Sandler-filmeket nézel, akkor nem hiszem, hogy bárki is tudna ajánlani neked filmet. De ennyire lehetnél azért önálló. Nem volt olyan sok premier, hogy ne találd meg azt a 8-10-et, ami igazán jó.
  • nlght
    #8
    "Akad főgonosz is, akiről a kampányban szinte egy szót sem említenek"

    Kampány? Really? Mi vagy te, valami politikus csemete? Másrészt rengeteg olyan film van, ahol a főgonosz lassan kerül fókuszba, gondolom az összes ilyen film -10-el indul nálad...

    "mozizás helyett pedig mást is lehet csinálni, ha megszorul az ember"

    Például haveri alapon bekerülni egy online mozi rovatba, hosszú évek kitartásával copy-paste championné válni és sz**ni a kommentelők elvárásaira?
    Ez engem is érdekelne, nem lehet olyan nehéz, mint lecsapni ezt a magas labdát :P
  • nlght
    #7
    Én is megnéztem moziban, aki minden idők legjobb filmjére számított attól csak azt kérdezem: hogy miért akart többet belelátni, mint amit beharangoztak? Ez a film pont azt nyújtotta, amit ígért: egy 1-2-szer nézhető akcióvígjáték, amivel tök jól elbaszol 1,5 órát a nyári kánikulában... Nálam 6,5/10 nem is számítottam többre tőle... Talán ha nem szinkronosan láttam volna (ehh a magyar szinkront nem csípem) akkor talán egy 7-est is kapott volna... Simán tudok mondani egy rakás akciófilmet mostanából amiket többnek reklámoztak be és csúnyán elhasalt a szememben. Még valami: A Men in Black 3-nál sokkal jobb imho! Azon nem is nevettem egyszer sem, ennél a filmnél meg többször is hangosan.
  • broman191
    #6
    Hogyha nem is mondható eredetinek a alapfelállás, nekem tetszett a film. Természetesen reálisan nézve középszerű a legjobb indulattal is, de a jópofa karakterek és bizonyos poénok miatt számomra kiemelkedik az unalmas tömegből. Ez az a fajta középszerű, amelyik gyakran meg tud nevettetni és szórakoztatónak tudom nevezni. Nem kevés ennél jóval sikeresebb moziról ugyanezt nem tudom elmondani...amint kiadják HD minőségben újra megtekintem, koppintás, középszerűség stb. ide vagy oda. :)
  • freeapro
    #5
    Túl sok a RIPD - Szellemzsaruknál jobb film volt júliusban és lesz augusztusban

    Igen, melyik az? Szivesen mennék moziba, de hulladék sz@r filmek vannak. Adam Sandler nálam végleg feketelistára keült ezzel a nagyfiuk 2-vel.
  • Wittgen
    #4
    Annak idején fiatal fejjel a MiB még jó volt, de ma már csak mosolygok a hasonló próbálkozásokon. Sajnos az előzetesből is kitűnt, hogy ez a film nem fog kitűnni semmivel az unalmas középmezőnyből. Meg ez a MiB, csak más textúrákkal...
  • Qlimax
    #3
    Már Ryan Reynolds beszervezésével elbaltázták az egészet.
  • Laza
    #2
    Na meg az egész felállás szinte 1:1 MiB koppintás ... abból bőven elég volt egyszer :D
  • Ender Wiggin #1
    már a trailer is annyira rossz volt, hogy garantálta a buktát. reynolds iszonyú béna minden szerepben. és megint egy modell, mint színész? ugyanmár. mintha olvasnák a szöveget, semmi humor stb...