Itt megnézhető a Farkas stáblista utáni jelenete, mely a következő X-Men-filmet vezeti fel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
A Megtorló a filmekben sem volt épp szent. A 2004-es filmben mondjuk nem sok kárt tett ártatlanokban, bár egy srácot azért megkínoztak miatta, de a Warzone-ban egy beépített ügynök meghalt, az ügynök családjára gyakorolt hatását aligha kell részletezni, és a végén választania kellett, hogy a csaj maradjon életben a gyerekkel, vagy a segítõje, aki amúgy szintén ártatlan.

Ezt inkabb ne forszirozzuk, mert a kepregenyekben a Megtorlo vagy Batman minden, csak nem gancsnelkuli lovag. Batman erosen machiavelli-s hozzaallasa "a cel szentesiti az eszkozt" idonkent masszivan sotet tonust adott az egesznek.(bar volt 1 hatar, amit sosem lepett at) A Megtorlo meg bosszuhadjarataban szamtalan artatlant is bealdozott (nem megolt, de az eletuk romokban hevert a talalkozas utan)
A Terminator meg aligha erez barmit is 😄 (persze a T2 vege nagyon lirai meg minden, de a rosseb se tudja mi lehetett a programjaban😄)
Na ezért a kamerás felvételért melyik filmet fogják letiltani nálunk. ;P
Zombee
Stathamnek és Chuck Norrisnak mely szerepei ilyenek? Bírom Chuck Norrist nagyon, de õ nem az a hideg bosszúálló, ahogyan Willisre és John McLane-re is csak az érzelmek igazak. McLane épphogy laza, nagypofájú.

Amúgy nekem tetszett az X-Men Kezdetek, sosem értettem, mire fanyalogtak sokan.

+11 😊
Waterhorse
Talán mert mindenki kedveli ezt a hideg, kimért, csendes, bosszúálló típust, aki ugyanakkor, rejtetten mély érzelmekkel bír. Ezért lett sikeres Willis, Chuck Norris vagy Statham a szerepeivel. De kitalált karakterek közül említhetném Batmant, Rambot, Megtorlót, Terminátort is. Ezek egyfajta oximoron karakterek (ha a nyelvészek nem szisszenek fel ezen), hiszen látszólag semmi és senki nem érdekli õket, de a szívük mélyén érzõbbek, és jobban szenvednek mint bárki más. Ezek a karakterek rengeteg megpróbáltatáson mentek át, de nemv esztették el a leklküket, az emberségüket, és az igazságérzetüket. Normális emberi értékekkel bíró nézõ/olvasó erre felkapja a fejét és esetenként könnyekig meghatódik, és megbecsüli ezt a típust.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Lathatoan csak a filmeket (vagy azokat se) lattad....

Wittgen: Az egyik legnagyobb fail volt az a filmben..:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kíváncsi vagyok, hogy az adamantium pengéket visszakapja-e valahogyan.

Sosem értettem, miért ekkora a hájp Wolverine körül, sztem a legtúlértékeltebb szuperhõs. Tipikusan egy sértõdött mitugrász hülyegyerek, akit bármelyik hõs agyonver.