Augusztusi ajánló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok, hogy a szerzõnek 13-án megjelenõ játékok közül a legfontosabb DuckTales Remastered, de pl. Payday 2, vagy a Dishonored dlc-je The Brigmore Witches említésre sem méltó! <#taps>#taps>
Tudom, de én itt az összes Ötvös féle cikkensteinre gondoltam, nem csak a havi jelentésekre. Abból jóval több lenne, és az év végén már alig emlékeznek páran az év eleji gyökérségeire.
Semmi érdekes....vissza a Fallout 3 -hoz.
minden hónapban szépen be van kommentelve épp mi maradt ki az aktuális ajánlóból vagy épp mit írtak el
Góóóóóóóóóól!!!!!!!
Micsoda öngól kedves nézõk! Micsoda öngól! Ezt tuti be fogják tenni az év végi bakiparádéba.
(el kellene kezdeni kigyûjteni ezeket a hibákat, és év végén feldobni ide... mondjuk tuti több lenne mint egy átlagos 4 oldalas cikk... de sebaj)
Micsoda öngól kedves nézõk! Micsoda öngól! Ezt tuti be fogják tenni az év végi bakiparádéba.
(el kellene kezdeni kigyûjteni ezeket a hibákat, és év végén feldobni ide... mondjuk tuti több lenne mint egy átlagos 4 oldalas cikk... de sebaj)
😄
Megelõztél 😄 Pont most akartam írni, hogy tavaly szeptemberben jelent meg. Szóval a szeptember stimmelt a cikkben, csak az évszám nem.
Az i-am alive már rég megjelent pc-re ha nem tudnád 😄DDDDDDDDDDDDDD