Ütős plakátokat kapott Tom Cruise új, időutazós scifije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az idegen lények elgondolkodva nézik, hogy ki az a méterötvenes idióta, aki ott ugrál elõttük vakító fogakkal, belõtt hajjal, aztán lerúgják a fejét. Stáblista.
kb. ez lenne a realitás, ennyire hiteles akcióhõs Cruise.
kb. ez lenne a realitás, ennyire hiteles akcióhõs Cruise.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hm... csak nekem tûnik úgy, hogy Hollywood egyre több japán szellemi anyagot importál vászonra? (persze szerintem ez nem baj, sõt!)
Helyes!!!!
Tomnak most lesz/van 3 scifije (kezdve az oblivion-nal), ez egy jó jel már.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez sokkal jobb lesz mint az elysium, mert nagyobb, erõsebb az exoskeleton, és nõ is van, akinek 93 méter széles kardja van
tehát jobb lesz
tehát jobb lesz
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy nem követik teljes egészében a könyv eseményeit...
Keiji nem meghalni akar csak kilépni a loop-ból ... holtan nem tud kilépni. Esetleg a következõ hullámban meghalhatna, de ebben nem tud.
Nem a 158. loop-ban látja meg Ritát, hanem az elsõben, amikor megöli a "szervert", és kb. 5. loop-ban rájön, hogy menekülve nem tud kilépni (mindenképpen meghal és kezdi elölrõl), ezért nekiáll utánozni a csajt. A 158. loop-ban szól rá Rita, hogy hányadik loop-ban van, de addigra már majdnem olyan jó mint õ, és majdnem minden kiderült a mimic-ekrõl.
Nem a 158. loop-ban látja meg Ritát, hanem az elsõben, amikor megöli a "szervert", és kb. 5. loop-ban rájön, hogy menekülve nem tud kilépni (mindenképpen meghal és kezdi elölrõl), ezért nekiáll utánozni a csajt. A 158. loop-ban szól rá Rita, hogy hányadik loop-ban van, de addigra már majdnem olyan jó mint õ, és majdnem minden kiderült a mimic-ekrõl.