Meghibásodott vasúti átjárón áthajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
mov ah,4ch int 21h end
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de aztán ott pár perc múlva elengedtek minket és levizsgáztam normálisan:D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Csúnya lett volna a hírekben olvasni, hogy szabálytalanul közlekedõ mentõt gázolt a pécsi IC... (vagy valami hasonló).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy vannak akik nem csak fontolgatják az ilyesmit, hanem meg is teszik, láttam eleget. Valójában nem tudtam rájuk haragudni valahogy, náluk elõbb elszakadt a cérna, csak ennyi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én inkább arra hívnám fel a figyelmed, hogy ahogy a közúti forgalom se áll meg a hibásan mûködõ sorompónál, úgy a vasúti sem fog, természetesen szigorú szabályok szerint . Járok sorompón "keresztben és hosszában is", és nincsenek túl jó tapasztalataim, sajnos sokan a jól mûködõ sorompón sem tudnak szabályosan közlekedni, rosszul mûködõnél pedig kész a káosz . Lényeg: állj meg, nézz szét, és ha minden oké, mehetsz . Saját érdeked . A fehér továbbra sem "szabad" jelzés, csak tájékoztató jellegû, hogy van nafta az elektronikában .
Ha nem jelez semmit és fel van nyitva a sorompó és nincs ott irányító rendõr, akkor indulhatsz el az idézett KRESZ paragrafus 6. pontja alapján, megfelelõ körültekintéssel.
Ha még tizenötféleképpen rákérdezel, akkor se lesz más a válasz :)
Állomás közelében van ez a sorompó?
Épp az a kérdés, hogy szabálytalanság-e?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Tudom, azt lehet erre mondani, hogy ez a leglassabb probléma megoldás. Ugyanakkor a legjobb és jobb mint rendszeresen ügyeskedni, szabálytalankodni, magad vagy másokat veszélyeztetni. Egy jó választ kaptál, de nem takarózhatsz azzal, ha mégis szabálytalankodsz, hogy ezt fórumban mondták vagy ezt gugliztad ki.:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Milyen esetekben büntethet meg a rendõr, ha a meghibásodott sorompón áthajtok (kikerülve azt)?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Át lehet hajtani a jelzõlámpa meghibásodásakor, természetesen körültekintõen.
Nálunk a rendõrök ha meghibásodik a sorompó, ahelyett, hogy irányítanák a forgalmat, beállnak az egyik oldalra és büntetik azokat, akik átmennek a sorompón.
És az is vajon meghibásodásnak minõsül, ha a lámpa pirosan villog, 1 órája lent van a sorompó, de vonat sehol?
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Be is linkelte DanielT. Át lehet menni rajta, be tartva a szabályokat.
Downhill!!
Anno mikor a jogsit szereztem, pont egy hibás lámpás átjárón kellett átmenni, akkor és ott ez volt a helyes lépés:)
KRESZ 39. paragrafus, 6. pont