Átverés a Half-Life 3 megjelenési dátuma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HL2 igazi nagy szar volt. AZ episodekkal nem játszottam. Ha nincs ötletük, akkor inkább ne is erõltessék a HL3-mat. Ráér az, csak jó legyen.
Ha már ennyi ideig csinálnak egy új HL játékot akkor minimum 50 órás játékidõ legyen. x)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Én azt mondom most ne is jöjjön mert nehogy ebbõl is egy DLC-s darabolt szar legyen. Mondjuk Valves játékoknál ez halva született ötlet mert mindig könnyen módolhatók, ez pedig halhatatlanná teszik õket és nem kell évenként kiadni a sok szart. A rajongókkal és amatõr programozókkal bõvítik a játékukat és ezzel kb. a végtelent kapjuk.(zseniális). Gabe Newell az utolsó remény hogy valami igényes és klasszikus játék jelenjen meg a mai sok szemét között.
Ezen most besz*rtam <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ez a harmadik komment -> Half Life 3 létezése megerõsítve. <#banplz>#banplz>
Amúgy ez a harmadik komment -> Half Life 3 létezése megerõsítve. <#banplz>#banplz>
A legjobb az egészben az, hogy amikor kitalálták az epizódokat, akkor rengetegszer elmondták sok-sok interjúban, hogy azért kell, mert így évente jöhetnek az epizódok. 😊 De ez már a második epizódnál sem sikerült betartaniuk.