900
A nagysikerű bankrablójáték második része
Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
#660 HYPE -
Hoxton #659 A kövi Infamy-nél vegyél egy rakás Mosconi shotit! És miután felléptél el tudod adni 240000-ért darabját. Így lesz egy csomó pénzes. -
RED BULL F #658 Következő Infamy-nél majd előrelátóbb leszel :D -
#657 Tudom, de volt eleve 30 misim meg egy csomó minden, mégha kb mindig azt a 6 fegyvert használtam amit, legalább slotokat vettem volna.. meg maskot, abból is csak 1 et használok :D
-
RED BULL F #656 De tök felesleges ilyenekre költeni. A fegyverek nagy részéből szinte alig jön vissza annyi pénz, hogy fejlődni tudj belőle, de ha be is tárazol pár Mosconi-t, aminek még viszonylag tűrhető az eladási ára és hamar elérhetővé válik, addigra lazán összeszedsz annyi pénzt, hogy tudj skilleket vásárolni. Amiket meg eddig használtál fegyverek úgy is megmaradnak, csak el kell érned az adott szintet. -
#655 ja, elkúrtam... azóta 2 heistből lvl 30as vagyok, legalább skilleket tudtam szerezni. -
#654 Na igen érdemes előtte respeckelni a skill fát megvenni az összes pénzből a fegyvereket, mert úgyis nullázza -
#653 elkúrtam. Olyan izgatott lettem, hogy 100as szintű lettem, hogy gyorsan infamy lettem. Nem unlockoltam 1 skill perket, és egy csomó mindent megvehettem volna... -
RED BULL F #652 Az csak sajna egy modpack. -
#651 Meg nem. -
Hoxton #650 Láttátok a Steamen az új HUDot? Az első részből szedték ki. -
Hoxton #649 Ma játszottam és az egyik faszinak alienwere maszkot adott :/ (a végén) -
#648 köszi, én se tudom mi, de küldtek kódot majd aktiválom :D -
#647 Ilyen kód van még, bár ez nem a maszk elvileg. -
#646 Tevedsz regisztraltal a weboldalukra kertel 1 kodot es azt aktivalni tudtad steam-en es megkaptad a kalapacsot a maszkrol mai napig semmi hir nincspedig nekem speciel aktivalva volt a kodom :S -
Hoxton #645 Jaa! Köszi :/ -
RED BULL F #644 Az csak az Alienware gép tulajoknak jár, ha nem tévedek. -
Hoxton #643 A Jack of all trades teknikus skillben, hogy lehet váltani a c4 és sentry gun között? Mert így ahhoz, hogy használjam a c4-et le kell tenni a sentry gun-t -
Hoxton #642 Egész éjjel játszottam. Infamy I-96 vagyok. Kaptam Infamy maszkot is. Chains reborn. -
Hoxton #641 Amúgy a Alienware maszkot és kalapácsot hol lehet beszerezni? Valamiért ez kimaradt nekem... -
Hoxton #640 Baszki. Az az új achievement. Ölj meg egy dozert boxkesztyűvel. Egy sima swatost is félóráig püföltem. -
Hoxton #639 Ez a boxkesztyű beteg XD . A maszkot viszont nem találtam. -
#638 Megjött ma az update és nem tudom elindítani a játékot. Rámegyek, hogy play és kiírja a szokásos kis steam ablakot hogy Launching Payday 2, de amikor az eltűnik akkor semmi, se folyamatok se alkalmazások, semmi. Próbáltam restartolni a gépet, tűzfalat lelőni, de nem segített. Valakinek vmi ötlet ? -
#637 Changelog hetfon lesz. -
RED BULL F #636 Az új update csak a Dallas maszkot és a boxkesztyűket hozta a játékba? Patch logot nemigen találok. -
#635 Mar en is lvl99 vagyok, lassan vegre en is belepek infamybe \o/ -
Hoxton #634 Na felmentem infamy-be. Hát egyenlőre nem sok különbség van. Nem tudom használni még a Thanatost és a Locomotive-t :O -
#633 Ez ellen nem igazán tudsz mit tenni, ha te vagy a host akkor ez nem történik meg, viszont akkor kell a dlc :D -
RED BULL F #632 Biztos ruszki volt -
Hoxton #631 Áhh. Elegem van az emberekből.
Nézem a szervereket, találok egyet. The Diamond very hard. Na ez pont ideális, legalább ki tudom próbálni. Megcsináljuk. Jön a helikopter. Feldobjuk a cuccokat a heli elmegy. Jön újra, menekülnénk erre a host kirug Mindenkit. Nem tudom, hogy ilyenkor jót érez vagy csak köcsög, de nem kicsit ideges lettem. -
Hoxton #630 Köszönöm. A Hoxtonnál nem voltam bent elejétől akkor az azért. Mindkét Rats-nél én voltam a host pedig, ezért nem értem. -
#629 Hoxton vagy tízszer szabadítottam ki mire meglett mint választható karakter.
-
RED BULL F #628 Akkor passz. Marad a további próbálkozás. -
#627 De bent voltam ezert voltam kicsit zabos de meglett. -
RED BULL F #626 Lehet azért, mert nem a legelejétől játszottad a missziót (?) Ez az egy tippem lenne. Hard Skull maszknál ugyan emiatt szenvedtem én is. -
#625 Nyugi nekem is csak masodik alkalommal adta meg a Rats DW PRO JOB-ot -
RED BULL F #624 Az attól függ melyik achievementekre gondolsz. Infamybe háááááááát, végül is a plusz rewardokért megéri, meg hát szerintem több a motiváció is, mivel ismét fejlődnöd kell. -
Hoxton #623 Amúgy B.U.É.K. :D -
Hoxton #622 Még egy kérdés: Érdemes fellépni Infamy-be? -
Hoxton #621 Nem tudjátok mi lehet a baj? Megcsináltam Death Wish-en a Rats pro job-ot, a sima Rats-et és a Hoxton breakoutot és nem kaptam achievementek.