900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Jim Morrison
    HYPE
  • Hoxton
    A kövi Infamy-nél vegyél egy rakás Mosconi shotit! És miután felléptél el tudod adni 240000-ért darabját. Így lesz egy csomó pénzes.
  • RED BULL F
    Következő Infamy-nél majd előrelátóbb leszel :D
  • Jim Morrison
    Tudom, de volt eleve 30 misim meg egy csomó minden, mégha kb mindig azt a 6 fegyvert használtam amit, legalább slotokat vettem volna.. meg maskot, abból is csak 1 et használok :D
  • RED BULL F
    De tök felesleges ilyenekre költeni. A fegyverek nagy részéből szinte alig jön vissza annyi pénz, hogy fejlődni tudj belőle, de ha be is tárazol pár Mosconi-t, aminek még viszonylag tűrhető az eladási ára és hamar elérhetővé válik, addigra lazán összeszedsz annyi pénzt, hogy tudj skilleket vásárolni. Amiket meg eddig használtál fegyverek úgy is megmaradnak, csak el kell érned az adott szintet.
  • Jim Morrison
    ja, elkúrtam... azóta 2 heistből lvl 30as vagyok, legalább skilleket tudtam szerezni.
  • Skypack
    Na igen érdemes előtte respeckelni a skill fát megvenni az összes pénzből a fegyvereket, mert úgyis nullázza
  • Jim Morrison
    elkúrtam. Olyan izgatott lettem, hogy 100as szintű lettem, hogy gyorsan infamy lettem. Nem unlockoltam 1 skill perket, és egy csomó mindent megvehettem volna...
  • RED BULL F
    Az csak sajna egy modpack.
  • Jim Morrison
    Meg nem.
  • Hoxton
    Láttátok a Steamen az új HUDot? Az első részből szedték ki.
  • Hoxton
    Ma játszottam és az egyik faszinak alienwere maszkot adott :/ (a végén)
  • Jim Morrison
    köszi, én se tudom mi, de küldtek kódot majd aktiválom :D
  • Panzeradler #647
    Ilyen kód van még, bár ez nem a maszk elvileg.
  • jetblack
    Tevedsz regisztraltal a weboldalukra kertel 1 kodot es azt aktivalni tudtad steam-en es megkaptad a kalapacsot a maszkrol mai napig semmi hir nincspedig nekem speciel aktivalva volt a kodom :S
  • Hoxton
    Jaa! Köszi :/
  • RED BULL F
    Az csak az Alienware gép tulajoknak jár, ha nem tévedek.
  • Hoxton
    A Jack of all trades teknikus skillben, hogy lehet váltani a c4 és sentry gun között? Mert így ahhoz, hogy használjam a c4-et le kell tenni a sentry gun-t
  • Hoxton
    Egész éjjel játszottam. Infamy I-96 vagyok. Kaptam Infamy maszkot is. Chains reborn.
  • Hoxton
    Amúgy a Alienware maszkot és kalapácsot hol lehet beszerezni? Valamiért ez kimaradt nekem...
  • Hoxton
    Baszki. Az az új achievement. Ölj meg egy dozert boxkesztyűvel. Egy sima swatost is félóráig püföltem.
  • Hoxton
    Ez a boxkesztyű beteg XD . A maszkot viszont nem találtam.
  • Metalmilitiakid
    Megjött ma az update és nem tudom elindítani a játékot. Rámegyek, hogy play és kiírja a szokásos kis steam ablakot hogy Launching Payday 2, de amikor az eltűnik akkor semmi, se folyamatok se alkalmazások, semmi. Próbáltam restartolni a gépet, tűzfalat lelőni, de nem segített. Valakinek vmi ötlet ?
  • Jim Morrison
    Changelog hetfon lesz.
  • RED BULL F
    Az új update csak a Dallas maszkot és a boxkesztyűket hozta a játékba? Patch logot nemigen találok.
  • Jim Morrison
    Mar en is lvl99 vagyok, lassan vegre en is belepek infamybe \o/
  • Hoxton
    Na felmentem infamy-be. Hát egyenlőre nem sok különbség van. Nem tudom használni még a Thanatost és a Locomotive-t :O
  • Skypack
    Ez ellen nem igazán tudsz mit tenni, ha te vagy a host akkor ez nem történik meg, viszont akkor kell a dlc :D
  • RED BULL F
    Biztos ruszki volt
  • Hoxton
    Áhh. Elegem van az emberekből.
    Nézem a szervereket, találok egyet. The Diamond very hard. Na ez pont ideális, legalább ki tudom próbálni. Megcsináljuk. Jön a helikopter. Feldobjuk a cuccokat a heli elmegy. Jön újra, menekülnénk erre a host kirug Mindenkit. Nem tudom, hogy ilyenkor jót érez vagy csak köcsög, de nem kicsit ideges lettem.
  • Hoxton
    Köszönöm. A Hoxtonnál nem voltam bent elejétől akkor az azért. Mindkét Rats-nél én voltam a host pedig, ezért nem értem.
  • Béluska74
    Hoxton vagy tízszer szabadítottam ki mire meglett mint választható karakter.
  • RED BULL F
    Akkor passz. Marad a további próbálkozás.
  • jetblack
    De bent voltam ezert voltam kicsit zabos de meglett.
  • RED BULL F
    Lehet azért, mert nem a legelejétől játszottad a missziót (?) Ez az egy tippem lenne. Hard Skull maszknál ugyan emiatt szenvedtem én is.
  • jetblack
    Nyugi nekem is csak masodik alkalommal adta meg a Rats DW PRO JOB-ot
  • RED BULL F
    Az attól függ melyik achievementekre gondolsz. Infamybe háááááááát, végül is a plusz rewardokért megéri, meg hát szerintem több a motiváció is, mivel ismét fejlődnöd kell.
  • Hoxton
    Amúgy B.U.É.K. :D
  • Hoxton
    Még egy kérdés: Érdemes fellépni Infamy-be?
  • Hoxton
    Nem tudjátok mi lehet a baj? Megcsináltam Death Wish-en a Rats pro job-ot, a sima Rats-et és a Hoxton breakoutot és nem kaptam achievementek.