75 megapixeles gépet tervez a Canon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kizárólag vegyvédelmi öltözetben <#nevetes1>#nevetes1>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ha ez magas ISO-n tudni fogja az X3 Merrill szenzor képességeit, akkor lef*som a lábam szárát azt hiszem... Ezzel a géppel így csúnyán beleköphetnek akár a középformátumú gépek levesébe is.
DSLR/CSC gépeknél nagyon is van jelentõsége a megapixeleknek, bár egy bizonyos szám fölött a legtöbbünknek nem annyira fontos.
Mivel nem bayer mintás a gép így 20 mega ~
Egyébként pont ideje lenne már váltani arról, hogy a Mpixel-el jellemeznek egy kamerát.. Persze, értem én, hogy azt mindenki érti, hogy kinek nagyobb (a micsodája), de ennek vajmi kevés gyakorlati jelentõsége van:
Sokkal több értelme lenne DPI és érzékelõ felületet mondani - ráadásul a másodiknál ugyanúgy érvényesül a "nekem nagyobb van" hatás :-)
Sokkal több értelme lenne DPI és érzékelõ felületet mondani - ráadásul a másodiknál ugyanúgy érvényesül a "nekem nagyobb van" hatás :-)
A cikk leírja, hogy óriásplakátokhoz tervezik a gépet nem pedig személyes használatra pff.....
Sony A99-em 24megapixeles képei 16-25Mb között vannak jpegben........... ehhh :D
www.digimomentsvideography.com
Nem érted? Ha nagy felbontású kamerát akarok venni, akkor ez a két lehetõség maradt csak:D
Ha 75 M pixelen elmentek egy képet mennyi helyet fog elfoglalni 100 mega ? DD
Röhely. nagyítgatásra biztos jo lesz..
Röhely. nagyítgatásra biztos jo lesz..
Nem világos mi köze a telefonvásárlásnak egy DSLR vásárláshoz :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Lehet akkor mégse nokiát kéne vennem? Na még akkor karácsonyig eldöntöm:)