12
-
pasi29uk #12 Kizárólag vegyvédelmi öltözetben -
orbano #11 Ha ez magas ISO-n tudni fogja az X3 Merrill szenzor képességeit, akkor lef*som a lábam szárát azt hiszem... Ezzel a géppel így csúnyán beleköphetnek akár a középformátumú gépek levesébe is. -
Gabbbbbbbbbbbb #10 DSLR/CSC gépeknél nagyon is van jelentősége a megapixeleknek, bár egy bizonyos szám fölött a legtöbbünknek nem annyira fontos. -
Gabbbbbbbbbbbb #9 Mivel nem bayer mintás a gép így 20 mega ~ -
SupraMKIII #8 Egyébként pont ideje lenne már váltani arról, hogy a Mpixel-el jellemeznek egy kamerát.. Persze, értem én, hogy azt mindenki érti, hogy kinek nagyobb (a micsodája), de ennek vajmi kevés gyakorlati jelentősége van:
Sokkal több értelme lenne DPI és érzékelő felületet mondani - ráadásul a másodiknál ugyanúgy érvényesül a "nekem nagyobb van" hatás :-) -
MagyaR #7 A cikk leírja, hogy óriásplakátokhoz tervezik a gépet nem pedig személyes használatra pff..... -
#6 Sony A99-em 24megapixeles képei 16-25Mb között vannak jpegben........... ehhh :D -
Sequoyah #5 Nem érted? Ha nagy felbontású kamerát akarok venni, akkor ez a két lehetőség maradt csak:D -
adler741 #4 Ha 75 M pixelen elmentek egy képet mennyi helyet fog elfoglalni 100 mega ? DD
Röhely. nagyítgatásra biztos jo lesz..
-
#3 Nem világos mi köze a telefonvásárlásnak egy DSLR vásárláshoz :o -
Sequoyah #2 Lehet akkor mégse nokiát kéne vennem? Na még akkor karácsonyig eldöntöm:) -
#1 Mint egy falat kenyér.