Menekülnek a nézők a Tűzgyűrű vetítéseiről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet szánalmas hülye magyar vagyok, de ez a film jó, nem tdom miért, tegnap megnéztem és most megint azt nézem. Kikapocsolodasnak kivalo film es sokkal látványosabb mint a Godzilla. Akinek bejon a Holnaputan, Mag stb címû filmek az ki ne hagyja ezt. Nem fog csalódni, 8/10 <#violent>#violent>
+1
"ert így is volt reklámozva. Meg is vagyok elégedve a filmmel."
Ezt nem értem. Miért vagy elégedett, ha a film több, mint fele nem az volt, amit vártál? Épp ez az, hogy nem csak az volt, amit ígértek. Hanem mindenféle gagyizás.
Ezt nem értem. Miért vagy elégedett, ha a film több, mint fele nem az volt, amit vártál? Épp ez az, hogy nem csak az volt, amit ígértek. Hanem mindenféle gagyizás.
"Én úgy ültem a film elé, hogy egy robbanásokkal teli akciófilmet akarok látni, amiben óriás robotok és tengeri szörnyek harcolnak egy város utcáin, mert így is volt reklámozva"
De pont errõl szólt a cikk. Láttuk a bemutatót ez jött le belõle amit írsz ÉÉÉS pont ezért nem néztük meg. Mert az óriásrobotok és szörnyek harca 8 évesen otthon a kanapén GI.Joe bábukkal még marha jó muri volt - most azért nem adnék pénzt. Fõleg nem annyit amennyibe egy mozi kerül. Nyár van - inkább pár sör haverokkal! Árban ugyanott van élményben viszont tök más. Hint: Ez az én véleményem kéretik nem szigorúan venni - csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem vagyunk egyformák.
De pont errõl szólt a cikk. Láttuk a bemutatót ez jött le belõle amit írsz ÉÉÉS pont ezért nem néztük meg. Mert az óriásrobotok és szörnyek harca 8 évesen otthon a kanapén GI.Joe bábukkal még marha jó muri volt - most azért nem adnék pénzt. Fõleg nem annyit amennyibe egy mozi kerül. Nyár van - inkább pár sör haverokkal! Árban ugyanott van élményben viszont tök más. Hint: Ez az én véleményem kéretik nem szigorúan venni - csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem vagyunk egyformák.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Engem teljesen hidegen hagy a film, hogy össze engedték Optimust és Godzillát engem biztos nem kötne le kettõ (isten ments) három óráig. A csoki jó, a csalamádé is jó, de ha össze kevered nem biztos h mindenki lenyeli és még mosolyogni is fog utána.
by: egy Transformes FAN
by: egy Transformes FAN
Szerintem nem volt rossz, csak a szinkronhangok (legalább is a csajé) nem illettek a karakterekhez, valamint az volt az érzésem, hogy szét van szabdalva a film, a jelenetek nem követik logikailag egymást, stb. Ezt késõbb olvastam is egy Del Toro cikkben. 3 órás változatban jobb lett volna.
Az eredeti sokkal jobb.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Csak egy példa: Scarface - mindenki kedvence, abszolút kult film, imdb 8,3... a pénztáraknál mégis bukás volt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az nem jelent önmagában semmit. Rengeteg magas tetszésindexû-, sõt mára kult státuszt elérõ film volt anyagilag bukta.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Így van. Akciófilmként lett meghirdetve. Még ha az ember egy trailert nem is, de legalább a plakátját látta, felmerülhetett benne, hogy nem egy rakás óriás robot és szörnyeteg közös kalandjának, szerelmének kibontakozásáról fog szólni. Én úgy ültem a film elé, hogy egy robbanásokkal teli akciófilmet akarok látni, amiben óriás robotok és tengeri szörnyek harcolnak egy város utcáin, mert így is volt reklámozva. Meg is vagyok elégedve a filmmel.
Pedig igaza van, a folytatások és remakek hozzák a nagy pénzt. Közben persze vannak eredeti teljesen új filmek is, de sok el se jut magyar mozikba és világszinten is jóval kevesebbet hoznak, mint a már bejáratott címek.
Nem értem azokat, akik itt siránkoznak, hogy nincs story, csak látványra épít...stb. Én barátnõmmel bizony elmentem a moziba és megnéztem. Nem vártam tõle semmi mást, mint egy jó kikapcsolódást, amit maximálisan hozott. Ha történetre vágytok, nézzetek drámát, meg krimit...ez akció film, így is kell kezelni. Nekem a Csatahajó is bejött, Expandables, Thor, Avengers,...stb. Nincs ezekkel semmi baj szerintem, utána kell nézni, mit fog megnézni az ember és akkor nem érzi kidobott pénznek. Én a nagyobb mozifilmek közül a Vasember 3-ban csalódtam kicsit, szerintem az kicsit lejáratta magát, de ott nagyok voltak az elvárásaim is.
Na és akkor mit szóljon a R.I.P.D. - Szellemzsaruk, amit még annyian sem nézték meg mint a RIM-t...
Aki elmondja a véleményét az okoskodik. Ennyi. Jó anyázást mára mindenkinek!😄
Igen, mert az elsõ hét után már mindenki számára világos volt, hogy ebbõl az ötletbõl még del Toro sem tud olyan filmet csinálni, amiben nem csak a látvány a lényeg. Szerintem lassan kezdik ezt unni a tengerentúlon is. Épkézláb sztori és karakterek nincsenek.
Vagy szimplán csak nem érdekelte õket, mert nem egy képregény alapján készült.
Vagy szimplán csak nem érdekelte õket, mert nem egy képregény alapján készült.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Akarod mondani, hogy nem nézel eredeti ötletû filmeket - ezt ne keverd össze. Lehet, hogy te csak folytatásokat látsz, de a heti 3 premierbõl itthon 2 volt eredeti, a most csütörtökön bemutatásra kerülõ 6-ból pedig 5. És melyik volt a legnézettebb a hétvégén? A Nagyfiúk 2. Jövõ hétvégén melyik lesz? A Farkas. A két film, ami nem eredeti.
Sõt, odakint is 4-bõl 2 volt eredeti, a héten pedig 4-bõl 3 lesz. Szóval ez csak kamu hiszti.
Sõt, odakint is 4-bõl 2 volt eredeti, a héten pedig 4-bõl 3 lesz. Szóval ez csak kamu hiszti.
John Carter lesz belõle. Kár érte. Gyakorlatilag már nincs eredeti ötletû film...
Pedig ha gondolkodnál kicsit akkor megértenéd.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szerintem picit félrevezetõ a cikk. (de legalábbis a címe)
review-kból és imdb 7.8-ból (jelenleg 50+k szavazónál, megy ez még lejjebb, de már irányadóként használható) arra lehet következtetni, hogy akik látták azok alapvetõen szeretik. csak õk nincsenek túl sokan.
fanboy/geek/nerd mozi. (nem rossz értelemben)
review-kból és imdb 7.8-ból (jelenleg 50+k szavazónál, megy ez még lejjebb, de már irányadóként használható) arra lehet következtetni, hogy akik látták azok alapvetõen szeretik. csak õk nincsenek túl sokan.
fanboy/geek/nerd mozi. (nem rossz értelemben)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
akkor a szennyformersz hogy lehetett siker? nem értem komolyan...
Nem vagyok meglepve. Bár az imdb-n még mindig 7.8-on áll a film, érthetetlen módon.