23
-
Zoliz #23 Lehet szánalmas hülye magyar vagyok, de ez a film jó, nem tdom miért, tegnap megnéztem és most megint azt nézem. Kikapocsolodasnak kivalo film es sokkal látványosabb mint a Godzilla. Akinek bejon a Holnaputan, Mag stb című filmek az ki ne hagyja ezt. Nem fog csalódni, 8/10 -
jawarider2 #22 +1 -
zetortraktor #21 "ert így is volt reklámozva. Meg is vagyok elégedve a filmmel."
Ezt nem értem. Miért vagy elégedett, ha a film több, mint fele nem az volt, amit vártál? Épp ez az, hogy nem csak az volt, amit ígértek. Hanem mindenféle gagyizás. -
#20 "Én úgy ültem a film elé, hogy egy robbanásokkal teli akciófilmet akarok látni, amiben óriás robotok és tengeri szörnyek harcolnak egy város utcáin, mert így is volt reklámozva"
De pont erről szólt a cikk. Láttuk a bemutatót ez jött le belőle amit írsz ÉÉÉS pont ezért nem néztük meg. Mert az óriásrobotok és szörnyek harca 8 évesen otthon a kanapén GI.Joe bábukkal még marha jó muri volt - most azért nem adnék pénzt. Főleg nem annyit amennyibe egy mozi kerül. Nyár van - inkább pár sör haverokkal! Árban ugyanott van élményben viszont tök más. Hint: Ez az én véleményem kéretik nem szigorúan venni - csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem vagyunk egyformák. -
Bari06 #19 Engem teljesen hidegen hagy a film, hogy össze engedték Optimust és Godzillát engem biztos nem kötne le kettő (isten ments) három óráig. A csoki jó, a csalamádé is jó, de ha össze kevered nem biztos h mindenki lenyeli és még mosolyogni is fog utána.
by: egy Transformes FAN -
Wittgen #18 Szerintem nem volt rossz, csak a szinkronhangok (legalább is a csajé) nem illettek a karakterekhez, valamint az volt az érzésem, hogy szét van szabdalva a film, a jelenetek nem követik logikailag egymást, stb. Ezt később olvastam is egy Del Toro cikkben. 3 órás változatban jobb lett volna. -
gulyasandras #17 Az eredeti sokkal jobb. -
#16 Csak egy példa: Scarface - mindenki kedvence, abszolút kult film, imdb 8,3... a pénztáraknál mégis bukás volt. -
#15 Az nem jelent önmagában semmit. Rengeteg magas tetszésindexű-, sőt mára kult státuszt elérő film volt anyagilag bukta. -
Bendzs #14 Így van. Akciófilmként lett meghirdetve. Még ha az ember egy trailert nem is, de legalább a plakátját látta, felmerülhetett benne, hogy nem egy rakás óriás robot és szörnyeteg közös kalandjának, szerelmének kibontakozásáról fog szólni. Én úgy ültem a film elé, hogy egy robbanásokkal teli akciófilmet akarok látni, amiben óriás robotok és tengeri szörnyek harcolnak egy város utcáin, mert így is volt reklámozva. Meg is vagyok elégedve a filmmel. -
NovaTerra #13 Pedig igaza van, a folytatások és remakek hozzák a nagy pénzt. Közben persze vannak eredeti teljesen új filmek is, de sok el se jut magyar mozikba és világszinten is jóval kevesebbet hoznak, mint a már bejáratott címek. -
msgreg #12 Nem értem azokat, akik itt siránkoznak, hogy nincs story, csak látványra épít...stb. Én barátnőmmel bizony elmentem a moziba és megnéztem. Nem vártam tőle semmi mást, mint egy jó kikapcsolódást, amit maximálisan hozott. Ha történetre vágytok, nézzetek drámát, meg krimit...ez akció film, így is kell kezelni. Nekem a Csatahajó is bejött, Expandables, Thor, Avengers,...stb. Nincs ezekkel semmi baj szerintem, utána kell nézni, mit fog megnézni az ember és akkor nem érzi kidobott pénznek. Én a nagyobb mozifilmek közül a Vasember 3-ban csalódtam kicsit, szerintem az kicsit lejáratta magát, de ott nagyok voltak az elvárásaim is. -
Csaba161 #11 Na és akkor mit szóljon a R.I.P.D. - Szellemzsaruk, amit még annyian sem nézték meg mint a RIM-t... -
Real Ebola #10 Aki elmondja a véleményét az okoskodik. Ennyi. Jó anyázást mára mindenkinek!:D -
#9 Jól van, csitulj el, ne okoskodj annyit balfasz. -
#8 Igen, mert az első hét után már mindenki számára világos volt, hogy ebből az ötletből még del Toro sem tud olyan filmet csinálni, amiben nem csak a látvány a lényeg. Szerintem lassan kezdik ezt unni a tengerentúlon is. Épkézláb sztori és karakterek nincsenek.
Vagy szimplán csak nem érdekelte őket, mert nem egy képregény alapján készült. -
#7 Mert a John Carter eredeti ötlet volt... ja, az, 80 éve. -
kalapos01 #6 Akarod mondani, hogy nem nézel eredeti ötletű filmeket - ezt ne keverd össze. Lehet, hogy te csak folytatásokat látsz, de a heti 3 premierből itthon 2 volt eredeti, a most csütörtökön bemutatásra kerülő 6-ból pedig 5. És melyik volt a legnézettebb a hétvégén? A Nagyfiúk 2. Jövő hétvégén melyik lesz? A Farkas. A két film, ami nem eredeti.
Sőt, odakint is 4-ből 2 volt eredeti, a héten pedig 4-ből 3 lesz. Szóval ez csak kamu hiszti. -
semmikozod #5 John Carter lesz belőle. Kár érte. Gyakorlatilag már nincs eredeti ötletű film... -
#4 Pedig ha gondolkodnál kicsit akkor megértenéd. -
#3 szerintem picit félrevezető a cikk. (de legalábbis a címe)
review-kból és imdb 7.8-ból (jelenleg 50+k szavazónál, megy ez még lejjebb, de már irányadóként használható) arra lehet következtetni, hogy akik látták azok alapvetően szeretik. csak ők nincsenek túl sokan.
fanboy/geek/nerd mozi. (nem rossz értelemben) -
gombabácsi #2 akkor a szennyformersz hogy lehetett siker? nem értem komolyan...
-
fonak #1 Nem vagyok meglepve. Bár az imdb-n még mindig 7.8-on áll a film, érthetetlen módon.