51
Programozót keresek
  • Carlos
    A teszteles egy kulon szakma... Csak ugy szolok. :-)
  • Tibitron79
    Fejlesztők is. Nem csak és kizárólag:) Azoknak is kell azért...
  • Carlos
    Jajj, teszteles...
    A felesztok? Uhhh.
  • Tibitron79
    Elég ha van két három ember aki esetleg fanatikusan hisz benne, egy már van:)Szinte az összes fejlesztő annó így kezdte, igaz akkor a piac nem volt ennyire telítve, de azért az indie játékoknak van kelete és piaca. Ha olyanokkal vág bele valaki akik fél év alatt pénzt akarnak belőle persze ,hogy elhalhat a dolog. Ez hit, türelem és elszántság kérdése szerintem. Egyébként nem lenne ez olyan marha bonyolult játék, igazából csak a hálózati dolgokat kell profin megcsinálni a többi már egy ügyes programozónak rutinmunka. A grafikus én vagyok, desingner is, tesztelők is mi lennénk, plusz ismerősök, 3d -s nem kell mivel 2D-s a játék teljesen, zene hangost is lehet találni, ajánlkozik sok mindenki, és mivel ez egy sci-fi játék nem kell bele olyan tökéletes zene, elég egy sejtelmes, technós téma, ez a divat úgyis. És a legfontosabb a önbizalom, ha úgy kezdünk bele ,hogy úgysem lesz belőle semmi akkor valóban ne kezdjen bele senki. Persze maradjunk a realitások talaján is. Ezzel a project-el szvsz nem léptem át ezt, mivel nem egy full 3d-s mmorpg tervezek a wow lenyomásra 3 emberrel. Ez egy körökre osztott, robotos, fejlesztgetős, piacolós kalandozós játék csapatmunkával és pvp tartalmakkal. Ennek a megcsinálása telán nem akkora nagy terv, hogy ne lehessen belevágni akár 2 embernek is. Írtam egyébként neked privátba pár kérdést.
  • Carlos
    Egy ilyet hobbibol osszehozni egy-ket programozoval minimum ot ev.
    Senki nem fogja ennyi ideig neked csinalni ingyen.
    De ha megis, annyira elavult lesz, hogy senkit nem fog erdekelni.

Tovabba amire szukseged van meg, az licenszelt szoftverek. Mert amennyiben ezert penzt akarsz kerni akkor mar buntetheto vagy, nem kicsit nagyon a warez fejlesztesert.

Emberekbol kell neked, grafikus, 3d artist, programozo vagy 3 fele, tesztelo, designer, zenes/hangos.

Szoval nem akarlak elkeseriteni, de voltam mar ilyen projectben es ottennel komolyabb emberek voltak mint amit itt ossze tudsz toborozni es fel ev utan elhalt a project.

Sok sikert, ha kerdesed van jatekfejlesztessel kapcsolatban keress meg!
  • Tibitron79
    Ahogy írtam is akit érdekel és kíváncsi részletes leírást tudok küldeni, tervekkel, elgondolásokkal és abból kiderül mitől lesz ez más, nem több, más. De talán még több is, ez relatív. De így elsőre, szerintem ennyi bőven elég kell, hogy legyen. Sokan csak annyit írnak ,hogy van egy ötletem, hasonló mint xy, de mégis más, ha érdekel írj. Ennél azért ez jobb szvsz:)
  • YMan
    Akkor egy kis segítség... először is definiáld hogy:

- Mi a célod a játék fejlesztésével
    - Mitől lesz jobb ez mint a többi 1000 másik ilyen?

Ha a célod a tanulás tapasztalat szerzés akkor rajta vágj bele bátran. Ha piaci sikert akarsz akkor még hosszú út áll előtted nagyon.
  • Tibitron79
    A játékfejlesztésre is írtam már.

Mit értesz dizájnolás alatt?
  • LeWyTy
    Dizájnolás meg talán érdekelt volna :P
  • Torzonborz
    Esetleg itt is megpróbálhatsz még keresgélni :
    http://jatekfejlesztes.hu/
  • Tibitron79
    Sziasztok! jól kidolgozott grafikai hátterű első körben letölthető játékhoz keresek egy vagy több programozót aki szabadidejében elkezdené velem a játék elkészítését. A játékról röviden:
    A játékos egy olyan lényt alakít aki mentális erejével képes iránytani a történet szerinti ősi robotokat. A harcok egy hexákra fölosztott mezőn zajlanak, körökre osztott, taktikai harcokban. A játékosnak fejlesztenie kell magát az irányító lényt és a robotot is. Vásárolhat fegyvereket, melyekkel erősítheti a robotját, ezek a fegyverek meglátszanak persze a harcban is. Lenen piacozás, klán és minden ami kell egy ilyen játékban. A játékmódok is többfélék. Lenne egy single akció, amolyan story mód féle. Itt a játékos egyedül száll szembe az ellenséggel és alakítja a saját történetét. Aztán lenne egy kooperatív küzdelem, ahol max 5 játékos együtt harcolhat a játék ellenségeivel. Végül pedig egy pvp mód, ahol 1Vs1 ill 5 Vs5 játékos küzdhet egymással. Minden grafikai elemet én készítek, plusz a szöveget is. Olyan programozó lenne az ideális aki jól kódol hálózati dolgokat, mert ugye ez egy online játék lenne, túlnyomó részt pvp tartalommal. Az ideális egy klienses megoldás lenne, mert sok látványos effektet képzelek a játékhoz, és így talán jobban bírná a játék. De ha megoldható pl böngészőben is nekem az is jó.

[email protected] címen keressen meg aki lát benne fantáziát és utána egy részletesebb leírást is tudok küldeni illetve megbeszéltünk minden részletet.

Íme pár kép a játékból.

http://kepfeltoltes.hu/view/130524/fejlesztovektoros_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/130524/f_v_rosvektorosan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/130524/kezd_naprendszer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/130717/pvpreszlet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg