18
 • Zoliz
  #18
  Szerintem ez egy igazán moziban nézős film volt. Jó volt! Igazi Sci-fi akció mellőzve a sallangos dumákat, szexet stb. Gyors és élvezetes. Másodszor nézem.
 • e98ff
  #17
  Nekem is ez jutott eszembe a cikk olvasása után.
 • BrockSamson
  #16
  Akkor most mar remenykedem, hogy lesz belole rendezoi bovitett blu-ray. Del Toro munkait nagyon szeretem, szoval inkabb neznem meg azt amit teljes egeszeben a vaszonra almodott, mint egy megnyomoritott filmet.
 • fonak
  #15
  Sajnos megnéztük moziban, hát rég láttam már ennyire rossz filmet (moziban, de nem vagyok egy nagy moziba járó). Szerintem a 2 óra (130 perc inkább) is túl sok volt, sok volt az unalmas rész, mivel a történet, a párbeszédek, a karakterek nagyon gyengére sikerültek. Bőven elég lett volna 90 perc is. :)
  (Jó tudom, finoman szólva nem én vagyok a célközönség, így 40 körül, meg nem is az én műfajom, ez van. A látvány kedvéért vettünk rá jegyet, azt nem is lehet mondani, hogy az nem volt, de időben keveselltem az akciórészeket, sok volt a karakterek szövegelése, lelkizése a gyenge sztorihoz képest. Ott volt pl. a Dredd 3D, az tetszett, pedig nem épp egy mély film:))
 • koschwarz
  #14
  A legjobb az, ahogy megindokolta, hogy miért szar ez a cikk.
  (sehogy):D
 • Zombee
  #13
  Mindenkinek nem lehet megfelelni. Az ilyen drága filmek többnyire a tiniknek, Hollywood-nak, és persze minél több embernek meg akarnak felelni, hisz sok pénzt fektet bele a gyártó stúdió. Ezzel nincs is semmi baj, ez üzlet. A baj az, hogy a közízlés nulla, a tömegek ostobák, vagy legalábbis a producerek úgy gondolják. Persze van, amit már a nézők sem kajálnak be, gondoljunk csak arra, hogy süllyedt el a Csatahajó.
 • Linkout
  #9
  Elképesztő ez az alpári stílus, amivel egy ember munkáját ilyen mértékben lehordod. Vannak jó és kevésbé jó cikkek, minden embernek vannak jó és kevésbé jó napjai és mindenkinek változhat bizonyos mértékig a teljesítőképessége. Ez a változás lehet pozitív és negatív is.

  A Te mentalitásoddal szinte biztos vagyok benne, hogy nem vagy vezető pozícióban. Még szerencse, hogy az SG nem a kommentek alapján rúg ki embereket :)
 • thsanyi5
  #8
  Tetszett, de néhol gyengének találtam a párbeszédeket, viszont nem zárom ki, hogy ez csak a magyar szinkron miatt van. Illetve a kivágott részek talán mégis kellenének, hogy kerek legyen a story.
  Most újra nézve a trailert jövök csak rá, hogy hiányzott GLaDOS hangja. Magyarul nincs :/ Nem lehet majd megszerezni a teljes változatot a kivágott részekkel együtt? Tudja valaki?

  "Hiányolom a szavazásnál a "nem láttam, de nem is érdekel" lehetőséget." - Azért nincs ilyen lehetőség mert rossz helyen jársz! Ha nem is érdekel a film miért olvasol róla éppen egy cikket és főleg miért szólsz hozzá a fórumjához?
 • Wittgen
  #7
  Sajnos a film nézése közben nagyon is észrevehető volt, hogy jelenetek hiányoznak, valamint néhány helyen logikátlanul követték egymást a szkriptek. Ha ennyire görcsösen nem akart volna hálivúdnak és a tiniknek megfelelni Del Toro és a stúdió, talán még jó filmet is kaphattunk volna. Így sajnos elég középszer és 1x nézhető, mint pl a Battleship, TF, stb.
  Del Toro-tól a Faun és a Hellboy után sokkal többet vártam.
 • tHerapY
  #6
  Kedves SG.hu!

  Rúgjátok ki azt a barmot, aki ezt a cikket megírta. Még akkor is, ha az maga a főszerkesztő! Ilyen ostoba, elkefélt cikket még nem olvastam nálatok.
 • Bari06
  #5
  Hiányolom a szavazásnál a "nem láttam, de nem is érdekel" lehetőséget.
 • Jááánoskkaaa
  #4
  Én láttam a filmet, hatalmas látvány, nagyon durva és komoly, a történet és a szereplők meg katasztrófa nulla
 • semmikozod
  #3
  Inkább ezt: :)
  http://www.youtube.com/watch?v=NUClQJZXp7U
 • BladeW
  #2
  Amilyen szánalmas párbeszédek voltak a filmben, jobb is, hogy nem került bele az a +1 óra.
 • M0RN1NGST4R
  #1
  csak egy kérdés, honnan jön ez a Gipsy Danger név? a készítők talán jártak Ózdon?