Nem szabad, hogy a technológia uralkodjon rajtunk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egész csak piac, majd akkor lesz gáz ha törvényileg bûntetnek ha nem kapcsolódsz a hálóra. Bár már vannak ennek jelei. pl elektronikus adóbevallás, vagy azt hazudják nem leszel "versenyképes" ha nem regisztrálsz ide-vagy oda. De már olyat is halottam, hogy pszihopaták akik nincsenek a Facebookon :-(
igy kell csinalni

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tetsuo
😊 Én is ezt tervezem.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Most nyaraltam 9 napig egyhuzamban, nem vittem se laptopot, se más elektronikát, a telefonomat meg kikapcsoltam a nyaralás végéig. Se tv, se rádió, kész felüdülés volt a modern lét közben ez a kis nyugalom szigete. Ja, élveztem a habzsi-dõzsit, a csajozást, a napot, a természetet, a strandokat...
😛
Meg nem bir ki 2 orat se net nelkul.
Kikapcsolja kibaszott laptopjat, mar kapcsolja be a tabletet, nehogy lemaradjon valamirol.
" meg azert praktikus a tablet mer nyaralas kozben lehet netezni meg jatszani meg filmet nezni.."
Az meg csak eszebe sem jut, hogy nyaralas kozben nyaraljon, hogy leszarja a vilagot, ne foglakozzon semmivel amivel otthon, pedig elmeletileg azert ment oda bassza meg..
Molnibalage
Miért mániája az egyesekek, hogy minden szirszar az netre legyen kötve...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mégsem a feministák kezdték...
Szerintem a "A Cisco mûszaki igazgatója meglepõ módon egy nõ..." mondatot írjátok át, mert idejönnek a feministák, aztán megnézheti magát a cikkíró. 😊

Lefagy az oldal hülyeségeik súlya alatt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...