8
-
Zoliz #8 Az egész csak piac, majd akkor lesz gáz ha törvényileg bűntetnek ha nem kapcsolódsz a hálóra. Bár már vannak ennek jelei. pl elektronikus adóbevallás, vagy azt hazudják nem leszel "versenyképes" ha nem regisztrálsz ide-vagy oda. De már olyat is halottam, hogy pszihopaták akik nincsenek a Facebookon :-( -
SlickAdam #7 igy kell csinalni -
:) Én is ezt tervezem. -
Wittgen #5 Most nyaraltam 9 napig egyhuzamban, nem vittem se laptopot, se más elektronikát, a telefonomat meg kikapcsoltam a nyaralás végéig. Se tv, se rádió, kész felüdülés volt a modern lét közben ez a kis nyugalom szigete. Ja, élveztem a habzsi-dőzsit, a csajozást, a napot, a természetet, a strandokat...
:P -
ugh #4 Meg nem bir ki 2 orat se net nelkul.
Kikapcsolja kibaszott laptopjat, mar kapcsolja be a tabletet, nehogy lemaradjon valamirol.
" meg azert praktikus a tablet mer nyaralas kozben lehet netezni meg jatszani meg filmet nezni.."
Az meg csak eszebe sem jut, hogy nyaralas kozben nyaraljon, hogy leszarja a vilagot, ne foglakozzon semmivel amivel otthon, pedig elmeletileg azert ment oda bassza meg.. -
Miért mániája az egyesekek, hogy minden szirszar az netre legyen kötve...? -
Linkout #2 Mégsem a feministák kezdték...
-
tomcsa4 #1 Szerintem a "A Cisco műszaki igazgatója meglepő módon egy nő..." mondatot írjátok át, mert idejönnek a feministák, aztán megnézheti magát a cikkíró. :)
Lefagy az oldal hülyeségeik súlya alatt.