A Limbo babérjaira tör a Monochroma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Limbo 2 egyelõre nem lesz, de Limbo 2-ként emlegetik a Project 2-t, ami nagyon hasonlítani fog rá és ugyanazok csinálják.
Ilyenkor utálom a "lopást"! Kitalálták a Limbo játék lényegét, ami valljuk be, igen egyszerû grafika (ami kellemes megjelenést ad a játéknak) és nagyon lebilincselõ élményt adott.
Erre jön egy COPY, EDIT, kicsit bele piszkálni, RED szint kiemelni, storyt kitalálni (ami igazából sztem nem nagy lényeg ilyen játékban), és különbözõ logikai feladatokkal fûszerezni. A cikk író szerint, nem másolat, sztem meg nagyon az. Túl biztos nem foglya szárnyalni és remélem a bevételben is meg fog nekik látszódni.
És ez a durva, hogy a LIMBO-t a polcról sztem 3-4 ezerért lehet eladni, addig a tömeg gyártott FPS klónokat, meg leveszik 10 ezerért is.
Remélem lesz LIMBO 2 ami szintet megtartja, esetleg kicst javít.
Erre jön egy COPY, EDIT, kicsit bele piszkálni, RED szint kiemelni, storyt kitalálni (ami igazából sztem nem nagy lényeg ilyen játékban), és különbözõ logikai feladatokkal fûszerezni. A cikk író szerint, nem másolat, sztem meg nagyon az. Túl biztos nem foglya szárnyalni és remélem a bevételben is meg fog nekik látszódni.
És ez a durva, hogy a LIMBO-t a polcról sztem 3-4 ezerért lehet eladni, addig a tömeg gyártott FPS klónokat, meg leveszik 10 ezerért is.
Remélem lesz LIMBO 2 ami szintet megtartja, esetleg kicst javít.
Király lesz, ha kijavítják a béna mozgást. Mondjuk én így is játszanék vele, pedig elég béna másolatnak tûnik a Limbo után...