5
  • Tetsuo
    #5
    Egyrészt, igazából nem számít, hogy mit tett kozzé, hiszen nyílvánvaló és a szakemberekenek, politikusoknak egyértelmu, hogy minden titkosszolgalat kemkedik, megsertve mas országok szabályait. Ez alap.
    Ezt kiteríteni, csak cirkusz a népnek, terelésbol vagy egy válaszlépés elokészítésére.
    Snowden ha veszélyes lenne, már nem jutott volna el idáig. A csinnadratta direkt kreált és iranyított. Hogy errol Snowden maga tud, vagy sem, az mellékes.
  • MuchACHO79
    #4
    Max fél év és "öngyilkosságot" követ el. Hátulról tarkóba lövi magát távcsöves vadászpuskával 200 méterről 4x...
  • nextman
    #3
    Nem hiszem, hogy lett volna ra modszer, hogy megussza es nyilvanossagra is hozza az infokat.
    Meg el, ugyhogy eleg jol csinalja szerintem.
  • kvp
    #2
    Ha az oroszok akarjak, akkor a Fold barmely pontjara eljuttathatjak eszrevetlenul. Viszont jelenleg egyreszt arra hasznaljak, hogy politikai toket kovacsoljanak belole, masreszt szeretnek ha csak nekik adna at a meg nem publikalt adatokat, harmadreszt az usa-t is ravehetik par dologra ha cserebe csondben tudjak tartani Snowdent. Szoval tobbe-kevesbe megszivta a srac. Vagy nagyon hulye esetleg csak naiv vagy nagyon csobe huztak vagy nagyon nem gondolta vegig, hogy ezt megis hogyan fogja meguszni.
  • MuchACHO79
    #1
    Érdekes, hogy bizonyos nem magyar cikkek arról szólnak, hogy egyáltalán nem is biztos, hogy ott van, csak valószinűleg. MOndjuk az furcsa, hogy egyetlen fotó sincs róla, hogy miként éli ott a mindennapjait..