14
  • bmw
    Meg ennyi agymosott sotet embert.....
  • cateran
    Jajj mar..hat az Apple eleterzes.....:D Vagy inkabb:
  • mad mind
    Ezt fejtsd ki bővebben, mert semmi értelme. Mi köze egy terméknek, ahhoz, hogy hogyan élvezed az életed?
  • god25
    Ez majdnem olyan jó, mint a Nokia Morph Concept.
  • cloud.strife
    nem tudom miféle trend az amit bárkinek is követnie kéne..... Én az almás cuccaimmal sokkal jobban élvezem az életet mint a csillivilli droid szarjaimmal. Pedig azokból is a csúcstermékeket használom.
  • cateran
    Concept video..bemutatta a kutatasi es fejlesztesi iranyvonalukat, Szar ugy, hogy az Apple kb 100 evvel lemaradt ilyen szempontbol (nem szivem csucske a Samu sem, de az Apple mar brutalisan lecsuszott trendkovetove a piacvezeto szerepkorbol)
    Persze a Samut sem kell felteni, lasd S3 vs S4 parasztvakitas es bullshit features (pl air control meg eye scroll)
  • matatom
    (A helyesírási szótáramat viszont lehet lecserélem újabbra.)
  • matatom
    Az én kalapácsom megy tébb, mint 20 éve megvan, pedig sokszor leejtettem, meg vertem is vele rendesen mindent. Ezen kívül több hálózati aljzat is van a lakásomban, amivel minden nap tölthetném a kalapácsot, de szerencsére már 20 éve egyetlen gyári töltéssel (azaz öntéssel) teszi a dolgát. Nincs az a pénz amiér modernabbra cserélném. Sőt gondolkodom egy igazi pattintott kőkorszaki balta beszerzésén is, hisz azok már minimum több 10000 éve bizonyítják tartósságukat.
  • tcpip2
    Az én régi, hálás kis Nokia-m még mindig túléli ha leejtem, és 5-6 napig jó egy töltéssel :)
  • caius marius
    Jajjaaj! Pedig az csak szappantartó... Bezzeg a prémium 1 év garis aztán dobd el modell az aztán valami...
    AHHH! Ez már annyira unalmas.........
    Fáj, hogy az alma a kanyarba sincs?
  • cloud.strife
    Bullshit.

Így egyszerűen. Olyan mint valami iPhone 6 koncept videó, ami tele van fantasztikummal.

Amígy egy kétszáznegyvenezres Samsung telefon szappanosdoboz műanyagból van, addig nem hiszek el semmi ilyet. De az Apple-től se hinném el, pedig az prémium anyagokból van.
  • Dynamic
    Oké, most tudtam megnézni a videót. A szövegből csak annyi jött le számomra, mintha a tok cserélgetést váltaná ki a technológia.
  • Linkout
    láss már tovább ennél egy picit kérlek...
  • Dynamic
    Változtatni tudja a borítás színét? Mint egy falat kenyér... Ebbe érdemes dollármilliókat belefeccölni.