14
-
bmw #14 Meg ennyi agymosott sotet embert..... -
cateran #13 Jajj mar..hat az Apple eleterzes.....:D Vagy inkabb:
-
#12 Ezt fejtsd ki bővebben, mert semmi értelme. Mi köze egy terméknek, ahhoz, hogy hogyan élvezed az életed? -
god25 #11 Ez majdnem olyan jó, mint a Nokia Morph Concept. -
#10 nem tudom miféle trend az amit bárkinek is követnie kéne..... Én az almás cuccaimmal sokkal jobban élvezem az életet mint a csillivilli droid szarjaimmal. Pedig azokból is a csúcstermékeket használom. -
cateran #9 Concept video..bemutatta a kutatasi es fejlesztesi iranyvonalukat, Szar ugy, hogy az Apple kb 100 evvel lemaradt ilyen szempontbol (nem szivem csucske a Samu sem, de az Apple mar brutalisan lecsuszott trendkovetove a piacvezeto szerepkorbol)
Persze a Samut sem kell felteni, lasd S3 vs S4 parasztvakitas es bullshit features (pl air control meg eye scroll) -
matatom #8 (A helyesírási szótáramat viszont lehet lecserélem újabbra.) -
matatom #7 Az én kalapácsom megy tébb, mint 20 éve megvan, pedig sokszor leejtettem, meg vertem is vele rendesen mindent. Ezen kívül több hálózati aljzat is van a lakásomban, amivel minden nap tölthetném a kalapácsot, de szerencsére már 20 éve egyetlen gyári töltéssel (azaz öntéssel) teszi a dolgát. Nincs az a pénz amiér modernabbra cserélném. Sőt gondolkodom egy igazi pattintott kőkorszaki balta beszerzésén is, hisz azok már minimum több 10000 éve bizonyítják tartósságukat. -
tcpip2 #6 Az én régi, hálás kis Nokia-m még mindig túléli ha leejtem, és 5-6 napig jó egy töltéssel :) -
caius marius #5 Jajjaaj! Pedig az csak szappantartó... Bezzeg a prémium 1 év garis aztán dobd el modell az aztán valami...
AHHH! Ez már annyira unalmas.........
Fáj, hogy az alma a kanyarba sincs? -
#4 Bullshit.
Így egyszerűen. Olyan mint valami iPhone 6 koncept videó, ami tele van fantasztikummal.
Amígy egy kétszáznegyvenezres Samsung telefon szappanosdoboz műanyagból van, addig nem hiszek el semmi ilyet. De az Apple-től se hinném el, pedig az prémium anyagokból van. -
#3 Oké, most tudtam megnézni a videót. A szövegből csak annyi jött le számomra, mintha a tok cserélgetést váltaná ki a technológia. -
Linkout #2 láss már tovább ennél egy picit kérlek...
-
#1 Változtatni tudja a borítás színét? Mint egy falat kenyér... Ebbe érdemes dollármilliókat belefeccölni.