Itt a Szellemcápa előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondhatnám, hogy igény van rá, mert senki nem úgy kel fel, hogy "fúú, de megnéznék egy szellemcápás filmet", a készítõk megcsinálják, és az embereken múlik, hogy megnézik e. Egyébként az a baj az ilyen filmekkel, hogy vontatottak meg unalmasak. Mert, ha nevetségesen szar lenne, már már fájóan gagyi, akkor én is nézném, mert mazochista vagyok.
elképesztõ hogy ilyen istentelen szarságra igény van.
Ghostbusters csapat jön majd ide ?
Sharkandó* a helyes megnevezés... azesgérõl tudom!<#banplz>#banplz>
"akinek olyan filmeket köszönhettünk eddig, mint A szörny 3"
K. életbe! És én még mindig nem láttam a Szörnyhármat <#rinya>#rinya>
"Omega vagyok"
Az egyetlen Asylum film, ami nem értékelhetetlen/10, hanem már-már a 2/10-es magasságokat is képes elérni. Melegen ajánlom... sõt büszkén... mit büszkén... prájd ajánlom!
"akinek olyan filmeket köszönhettünk eddig, mint A szörny 3"
K. életbe! És én még mindig nem láttam a Szörnyhármat <#rinya>#rinya>
"Omega vagyok"
Az egyetlen Asylum film, ami nem értékelhetetlen/10, hanem már-már a 2/10-es magasságokat is képes elérni. Melegen ajánlom... sõt büszkén... mit büszkén... prájd ajánlom!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nincs a magyar ABC-ben olyan betû amivel jellemezni lehetne a kategóriát amibe tartozik így az elõzetes alapján.
Ez is akkora marhaságnak tûnik hogy látni kell mindenképpen.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."