War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8:32 Dassem_ultor: BREAKING NEWS: Warthunder Ground Forces bought by WarGaming.net! Ground Forces shut down!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A rohatt kv meg hogy trollkodik 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
WoT: Nishizumi77
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
ma már én se jutok be a hülye dx11 miatt, holnap szerzek vmi frissebb kártyát. :/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Current version of the test client requires Windows 7 or higher and a DirectX11 compatible GPU (Radeon HD5000 or higher, GeForce GTX 460 or higher). Earlier GPU's support will be added later.
HD4850em van -.-
http://warthunder.com/en/news/392/current
Tudtommal az ISz-2 elsõdleges feladata az áttörés volt, amihez a HE azért jobban jön és nem véletlenül kapta ezt az ûrméretet.
Azt hiszem félre érthetõen írtam, a le robbantás helyett a ki robbantás a helyérõl a megfelelõ kifejezés.
A lentebbi képen is lévõ torony reptetés egy háború utáni teszt, igen szélsõséges eset, de nem lehetetlen mint látjuk.

Nagyon szkeptikus vagyok ezzekkel a torony lelökésekkel/HE lerobbantással kapcsolatban. Mivel nem igen vannak dokumentálva.
Egyszer láttam egy képet, amelyen egy Churchill tank volt torony nélkül. Állítólag egy 12.8 cm-esbõl kilõtt lövedék ütötte le a tank tronyát, ami annyira meg volt erõsítve hogy ne tudja átütni. Sajnos nem mentettem le a képet és fogalmam sincs hol és mikor láttam.
szépen le lehetett robbantani a helyérõl a kisebbek tornyát, de a KT-t is harcképtelenné lehetett tenni vele
én leginkább ennek a vonalnak a betöltését szeretném, de rájöttem ezt igazából nem fogom megkapni, mert hogy mind a Red Orchestra, mind az Iron Front komplex szimulátor (gyalogsági és harcjármûves), itt meg ugye max AI emberkék lesznek
(ahogy nálam a WT SB része se tudta betölteni az Il-2 szerepét)
We have some good news for those who want their tanks to stay polished - they can change how battered the vehicle looks.
A HEF-el kapcsolatban nem lennék ennyire biztos. Mintha a hír végén lett volna egy olyan kijelentés a HEF típusnál, hogy a kisebb kaliberek sérüléseket okozhatnak például a légvédelmi jármûvekben, a nagyobbak (122+ mm) pedig a közepes és nehéz harckocsikat is el tudják pusztítani.
(A WoT-ban soha nem sérült attól, hogy a lámpát lõtték, mivel nem is volt hit boxa. A mögötte lévõ páncélt ütötte át a lövedék és attól sérült. Ott volt gyengébb a frontpáncél csak voltak akik azt hitték, hogy a lámpa sérül. 😄)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De ha rosszul értelmeztem akkor nyugodtan elmondhatod ám mirõl szól.
A páncélátütés és a sebzés mechanikája nem rossz. Ha jól értettem a páncélátütés annyiban különbözik a WoT-étól, hogy nincsen kompenzáció. Ennél többet jóval vártam.
A sebzésnél pedig annyiban, hogy területre ható sebzése van a lövedéknek egy meghatározott körcikk terület alapján.
De azt pont leszarom, hogy mik törnek, szakadnak le a harckocsikról, attól még a játékmechanika és a játékélmény lehet csapnivaló.
Ha jól láttam itt egy dinamikus "x" jelöli, hogy hova fog esni a lövedék.
Amúgy a tankok nagyon jól meg vannak csinálva, törnek rongálódnak a dolgok rajtuk, KVn szétszakadtak a dobozok, Pz4rõl repült a torony meg az ásó is amerre látott, antennák fityegnek, nem merevek stb.
Este 8kor nézd meg a streamet.
Amúgy a célzás milyen volt? Volt valami távolságbecslés vagy távolságmérés vagy itt is a gagyi ráviszem a kurzort séma ment?
De már alig várom, hogy a JT-vel a roncstelepre küldjem a többi tankot<#eplus2>#eplus2>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤