War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄

8:32 Dassem_ultor: BREAKING NEWS: Warthunder Ground Forces bought by WarGaming.net! Ground Forces shut down!

you have invited SERB😊

Ezek a streamek csak kis tier tankokkal fognak menni?

na ez a kis 700méteres párharc elég király volt ahogy jöttek szembe a lövedékek 😄
a motor is kapott anyagot úgyhogy azért sem olyan fürge 😊
Gondolom erre lenne jó a team.Akár egy repülövel spottolni a többi meg tankkal....vagy tök hülyeséget irok:-)
Suspension damaged, visszatette a láncot és le van ültetve a KV-1 😄 Alig tud mozogni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Torzonborz
Viszont van védelem ellene ahogy mondták...

A rohatt kv meg hogy trollkodik 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Zárt Béta, még változhat minden.

WoT: Nishizumi77

[NST]Cifu
Egyfelõl igen, ez egy undorító dolog. Másfelõl pedig az a csúnya dolog, hogy lehetséges a spawncamp. Ami viszont a fejlesztõ cégnek nagy fekete pont...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez nem Wot, itt simán kilõhetsz valakit 1km-rõl, a mozgásnak sokkal kevesebb jelentõsége van, a helyezkedés sokkal fontosabb.
A cseten meg repülõkért könyörögnek... 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

gyönyörû,hogy olyan csökött agyú hülyegyerekek kaptak bétát,hogy SPAWNKEMPELNEK baszki! GRATULÁLOK innen messzirõl nekik és a szüleiknek! hogy ilyen debilségre futotta!

tessék elkiabáltad 😛 xD
megy

még nem egészen, de very soon

csak óvatosan azzal a kuncsorgással: "you can use ONLY ONE computer for Nightly server per account! Do not use multiple computers or you will be banned by automated system."

ma már én se jutok be a hülye dx11 miatt, holnap szerzek vmi frissebb kártyát. :/

Na de várjál már hozzáférek a zárt fórumhoz, írta egy srác tegnap hogy idáig simán tudott játszani és a tegnapi patch óta nem jó a játék csak dx11el.

Torzonborz
Akkor most jön az hogy ki tud jobban kuncsorogni ? <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

pech 😊
Ó a jó büdös francba!

Current version of the test client requires Windows 7 or higher and a DirectX11 compatible GPU (Radeon HD5000 or higher, GeForce GTX 460 or higher). Earlier GPU's support will be added later.

HD4850em van -.-

... 14:00-tól 18:00-ig online csak a teszt szerver? .. az nem vmi sok.

Olyan sok páncéltörõ lövedéket vittek volna?
Tudtommal az ISz-2 elsõdleges feladata az áttörés volt, amihez a HE azért jobban jön és nem véletlenül kapta ezt az ûrméretet.

Azt hiszem félre érthetõen írtam, a le robbantás helyett a ki robbantás a helyérõl a megfelelõ kifejezés.
A lentebbi képen is lévõ torony reptetés egy háború utáni teszt, igen szélsõséges eset, de nem lehetetlen mint látjuk.

elsõ találat 😄
Valószínûleg akkor kerültek a frontra amikor az IS-2-esek. De 28 darabos készletbõl elég jelentõs mennyiség volt az OF-471 (HEF). Pontos elosztást nem találtam, de valahonnan nekem 50-50% körüli arány rémlik.

Nagyon szkeptikus vagyok ezzekkel a torony lelökésekkel/HE lerobbantással kapcsolatban. Mivel nem igen vannak dokumentálva.
Egyszer láttam egy képet, amelyen egy Churchill tank volt torony nélkül. Állítólag egy 12.8 cm-esbõl kilõtt lövedék ütötte le a tank tronyát, ami annyira meg volt erõsítve hogy ne tudja átütni. Sajnos nem mentettem le a képet és fogalmam sincs hol és mikor láttam.
ez például az Iron Front nevû játékban volt nagyon jól megcsinálva, az ISz-2-esekhez csak HE lövedék volt (a páncéltörõ lövedékek mikor kerültek a frontra a D-25-ösökhöz?)
szépen le lehetett robbantani a helyérõl a kisebbek tornyát, de a KT-t is harcképtelenné lehetett tenni vele

én leginkább ennek a vonalnak a betöltését szeretném, de rájöttem ezt igazából nem fogom megkapni, mert hogy mind a Red Orchestra, mind az Iron Front komplex szimulátor (gyalogsági és harcjármûves), itt meg ugye max AI emberkék lesznek
(ahogy nálam a WT SB része se tudta betölteni az Il-2 szerepét)

omg omg pont olyan effektet hiányoltam ami lesz (aging), hogy meg lehessen különböztetni egy régi veterán jármûvet egy csili-vili újonctól, rohadt jól néz ki az a csupa rozsda !
dedede... koppintják meg wotszürke a pz4 😄
Na ennyit azokról akik sírnak a koszos tankok miatt:

We have some good news for those who want their tanks to stay polished - they can change how battered the vehicle looks.

Hát a tankon belüli sebzés a lényeg. 😊

A HEF-el kapcsolatban nem lennék ennyire biztos. Mintha a hír végén lett volna egy olyan kijelentés a HEF típusnál, hogy a kisebb kaliberek sérüléseket okozhatnak például a légvédelmi jármûvekben, a nagyobbak (122+ mm) pedig a közepes és nehéz harckocsikat is el tudják pusztítani.

(A WoT-ban soha nem sérült attól, hogy a lámpát lõtték, mivel nem is volt hit boxa. A mögötte lévõ páncélt ütötte át a lövedék és attól sérült. Ott volt gyengébb a frontpáncél csak voltak akik azt hitték, hogy a lámpa sérül. 😄)
Festések,stb...

Az a kúp a páncél repeszeinek a szóródása. Kvázi igazad van, de gondolom a repeszek mennyisége és sebzésének mértéke változni fog.
az a tankon belüli sebzés,átütés után.Viszont itt nem lesz olyan,h ha Ap-vel nem sebzünk akkor majd He-vel szórjuk :-) Vagy h féklámpán kell lõni tízszer és kampec :-)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Elolvastam és úgy értelmeztem, hogy átütés után a lövedék egy körcikk területén belül (aminek a kúpszöge 15° volt a példában) okozhat sebzést. Ezen a területen belül sérülhetnek a modulok. Ha elég nagy a lövedék sebzése (ami a lövedék típusától függ) akkor sérülnek a modulok és a legénység. Ez gyakorlatilag területsebzés.

De ha rosszul értelmeztem akkor nyugodtan elmondhatod ám mirõl szól.
de most azt látjuk ahogy az ásó lerepül, a játékélményt meg majd akkor, ha tudunk vele játszani 😊

Olvasd el az érrõl szóló hírt,akkor nemírsz majd balgaságokat :-) Nincs terület sebzés.

Hát ez nem hangzik túl jól. Hitorical módban lehet hogy nem lesz, de historical mód se lesz még egy jó ideig...
A páncélátütés és a sebzés mechanikája nem rossz. Ha jól értettem a páncélátütés annyiban különbözik a WoT-étól, hogy nincsen kompenzáció. Ennél többet jóval vártam.
A sebzésnél pedig annyiban, hogy területre ható sebzése van a lövedéknek egy meghatározott körcikk terület alapján.
De azt pont leszarom, hogy mik törnek, szakadnak le a harckocsikról, attól még a játékmechanika és a játékélmény lehet csapnivaló.
Árkád csaták vannak egyelõre csak. Ahogy a repülõsnél itt is van célzásmegjelölés/segítség
Ha jól láttam itt egy dinamikus "x" jelöli, hogy hova fog esni a lövedék.
Van esése a lövedéknek, mikor messzebbre lõtt a célpont fölé kellett céloznia hogy eltalálja, ha jól láttam volt segítség hogy mennyire kell fölé célozni, ez pont olyan lehet mint a repülõknél arcadeban a rásegítõ kis célkör, viszont historical modban tuti nem lesz.
Amúgy a tankok nagyon jól meg vannak csinálva, törnek rongálódnak a dolgok rajtuk, KVn szétszakadtak a dobozok, Pz4rõl repült a torony meg az ásó is amerre látott, antennák fityegnek, nem merevek stb.
Este 8kor nézd meg a streamet.

Királyul mûködik a zárt bétára regisztrálás, kitöltök mindent, a bazi nagy szürke "Send" inaktív gomb átvált pirosra és aktív lesz, de nem történik semmi ha benyomom 😄

nincs : /
Kicsinyesség pont a rozsdát szidni, de ettõl függetlenül baromság a rozsdás harckocsi. Csak a múzeumokban lévõ nem tisztított harckocsik rozsdásak. A hadmûveleteket mind az oroszok, mind az amerikaiak fõleg a háború második felében feltöltött egységekkel kezdék, sokszor lecserélték a régi gépeket is. Visszaküldték õket nagyjavításokra. Szóval a harcokban részt vevõ harckocsik nem rozsdásak. Arról nem is beszélve, hogy a rozsda hosszú idõ alatt alakul ki, fõleg akkora méretekben amit a képeken látni. Elõbb kilõtték a harckocsikat minthogy megkezdje õket a rozsda...

Amúgy a célzás milyen volt? Volt valami távolságbecslés vagy távolságmérés vagy itt is a gagyi ráviszem a kurzort séma ment?
Ne aggódj mindenki nulláról kezdi majd.

Zegi Norbi HUN
Akár milyen durvának is remélem a WT-t, a WoT maradni fog😊 Legalább a WG is észbe kap talán😛 Azt viszont sajnálom, hogy annyi tankot kihúztam már és ebben mindent elölrõl kell kezdeni megint😞
De már alig várom, hogy a JT-vel a roncstelepre küldjem a többi tankot<#eplus2>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Amúgy youtubeon tuti fent van már a felvett stream.

ha ez kijön leszeded a WOT-ot az tuti