War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen. Meg varázskardot.

Kb. a wot, és a wg készítőinek is ennyire gazdag a fantáziája. <#taps>

és hogy képzeled a drop rendszert, kilősz egy tankot, és az kidob egy gyógyitalt?:D

A tartalom kérdésre bármelyik gagyi koreai mmo megadja a választ. Szerintem olyan mmo ezeken a tankosokon kívűl nem is létezik, amelynek nincs drop rendszere, és nem lehet benne gyűjteni semmit.
Másik... én 20 éves távlatban nem is emlékszem olyan játékra (ahol járművek játszották a főszerepet), ahol ne lehetett volna valahogy módosítgatni/tuningolni a gépeket. Akinek volt már autója, az tudja, hogy azonos típusú gépek között is vannak kisebb-nagyobb eltérések, mert a gyártás során egyiknek ez, másiknak az az alkatrésze sikerül jobban. Na ez ezekben a játékokban sehogy nem szerepel, pedig nagyon feldobná a játékot, ha pici egyedi tulajdonságai lennének a gépeknek. Értelme lenne akár többször megvenni ugyan azt a tankot.

Aztán persze a piac is szinte kötelező darabja egy mmo-nak....

WoT-ra, meg erre is igaz, hogy csináltak egy jó csata rendszert, de nem tudnak belőle játékot faragni.

Tök mind1 ki hogy tömi az egyik vagy a másik pénztárcáját. Én fizettem a WG-nek is és fizettem a Gazsinak is. A probléma az hogy a fejlesztők se tudják hogy oldják meg játék hibáit ha elkezdődik kicsit buffolunk kicsit nerfelünk akkor baszhatják, és mi is. Inkább azon törnék fejüket hogy lehetne még több tartalmat belevinni mert valljuk be nincs végjáték az nem tartalommal való kitöltés ha belerakunk 100000 + 1 tankot. És persze a fennálló hibák javítása.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hát ezt eléggé benézed mármint azt hogy csak a profik tömik pénzel a WOT-ot.Sajnos nagyon sok olyan játékos van aki 0 teljesítmény nyújtása mellett vagyis szétszopja magát a WOT-ban,több 100000 ft értékű prémtankot(igen jól írtam a számot,volt akinek 50 darab prémtankot számoltam a accountján) vásárolt már be magának és mellette csengeti a prémszálát is.Azon gondolkodom miért jó fizetni a szopásért.Na ezek miatt nem fognak normális egyensúlyokat ás játékmenetet berakni a WOT-ba és a WT-be is,minek így is dől a lé.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.08.28. 10:41:29

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Bírom mikor ezeket a profik otthagyták, wot-nak vége van dolgokat írod hónapok óta, egyszer majd csak bejön... Egyébként honnan az infó, hogy a profik otthagyták? Van valami számszerű adatod? Mert a saját elképzelésed nem biztos, hogy fedi a valóságot. Maradjunk annyiban, hogy elvakult WT fanboy/elvakult wot hater vagy, reálisan képtelen vagy látni a dolgokat, az általad feltételezett dolgokat folyamatosan tényként közlöd, minden alap nélkül, sokszor ordító baromságokat leírva. Ha valaki esetleg kijavítana, az téged általában nem érdekel, mert fújod tovább a magad igazát(még a tényeket is figyelmen kívül hagyod), maximum a kommunikációd átmegy személyeskedésbe, mint ahogy ez már korábban nagyon sokszor megtörtént. Tudjuk, ott hagytad a wot-ot, nem ment úgy ahogy szeretted volna, meg lehet érteni, hogy kissé ingerült vagy miatta, de nem kell ám mindig mindenkit lehülyézni akinek még bejön, nem retardált az aki játszik a wot-al. Mivel láthatóan a wot-ról fingod sincs, próbálj a GF-ről érdemi infokat posztolni, és ne csak akkor írj ide, mikor valakinek be lehet szólni, mert ha gyorsan vissza olvasol rájössz, hogy nem sok olyan postod van, ami nem wot/valakinek a fikázása lenne.
Nézd, én sem vagyok elégedett a War Thunder fejlődésével, nagyon nem, és ennek mindig hangot is adok, bár engem a repülős rész robban érint, de ott is egymást érik a hülyeségek meg a hibák. De az a helyzet, hogy a War Thunder még javulhat, a WoT-meg nem. A WoT alapvető hibákkal küzd, amiktől soha nem fog megszabadulni. Átütési értékek, életerőpont/sebzés aránytalanságok, egyeslövésezés effektus magas tierben is, sok gépnél, prémiumlőszer creditért amivel sokkal hatékonyabb vagy, és amit prémszámlával és kutyadrága prémtankal kell megtermelned, és természetesen az idióta, teljesen fiktív artyk, amik lassan már a medium tankokat is tök használhatatlanná teszik, a heavyk meg mindig is azok voltak miattuk. Lehúztam én is tizenezer csatát abban a játékban, haverjaim is, gondolom te is meg még sokan mások is.
A legtöbben látjuk hogy az a játék menthetetlen. Hiába magas még mindig a játékosszám, azok 95%-a tizenéves kölök, a profik mind otthagyták már a játékot. Márpedig mind tudjuk hogy ők a játék motorja, és bizony pénzt is ők csengettek a legtöbbet, mert a pofi klánozás az nem megy négy-öt tier10-es tank és tétmeccsekeb folyamatos prémlőszerhasználat nélkül. Mindehhez meg tier8 prémtank és folymatos prémszámla kell. A játék technikai részéről nem is ejtenék most szót, atomszar, szaggató, legjobb gépeket is kifektető motor, nevetséges láthatósági rendszer, a kétszáz tonnás Maus eltűnik a mező közepén és hasonlók.
Mindezek miatt annak a játéknak vége van. Nem máról holnapra fog kidögleni, de azt szerintem legtöbben látjuk hogy innen a WoTnak már csak lefelé vezet az út.

Ezzel szemben a War Thunder atomjó koncepciót képviselt egy hihetetlenül szép és optimalizált motorral. Joggal gondolhattuk hogy lezán verni fogja a WoT-ot, mert hát lássuk be, az nem tette túl magasra a lécet. Ehhez képest pedig mindannyian értetlenül állunk az előtt a hihetetlen szintű bénázás és amatőrködés előtt amit a War Thunder fejlesztői az utóbbi fél évben műveltek, a tankos és a repülős részben egyaránt.

Sziasztok,

A tier fán a második tigris II(azt hiszem a Henschel tornyos) milyen ellenfeleket kap?Mert néztem hogy a br-je 7-es.Szóval inkább nem használtam nehogy t-54 és is-3-4-es tankokat adjon ellenfélnek.Tapasztalat?

Sherman0070
Openbe se kellett volna tenni. Akik akkor kezdtek el játszani amikor open lett azok mind el is mentek mert élvezhetetlen.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De ne is veszekedjünk ezen. Én érzésem szerint ez a játék jelenleg messze van az élvezhetőtől. Ha kap egy amcsi ágat ránézek, de jelenleg messzire kerülöm a játékot.
Nem 2 nap alatt de olyan hibák vannak a játékban ami már CBT óta jelen van. Meg a WoT sokkal játszhatóbb volt bétában mint most ez. Olyan apróságokról nem is beszélve mint a Tigris lámpája.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.27. 23:23:38
Sherman0070
Ja az lenne a legjobb mint CBT elején amikor csak tankok voltak.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Nem veszekedni akarok de szerinted a WoT 2 nap alatt lett ennyire is játszható? Hát szerintem nem. Jó WT tanulhatott volna a WoT hibáiból de hát oroszok....

Pedig abban igaza van hogy eléggé beképzelt vagy tankos témában. Sok hozzászólásodról süt az "Én jobban tudom" effektus. Amikor itt vagy mindig legalább 5x elmondod mindennek a WoT-os játékosokat (valamin nagyon megsértődhettél a WoT-al kapcsolatban). Pedig egyértelmű, hogy jelenleg a WoT sokkal élvezhetőbb mint a GF.

GF tele van hibával és olyan égbekiáltó hülyeségek vannak benne, hogy csak na. Fizika nincs a játékban, a sebzésrendszer több sebből vérzik, tier4-től játszhatatlan a játék német tankokkal. Csak hogy a legalapabb dolgokat említsem. Legrosszabb, hogy előrelépést se lehet tapasztalni a játéknál. Amilyen szemenköpés ment a prémiumtankos eventek alatt az meg már hab a tortán.
így van.Másik kedvenc.Már más is említette.T-44 mellém áll.Neki a csöve az én tankom tornyában.Az enyém meg túllóg rajta.A többit tudjátok.

Az teljesen igaz hogy amíg a közepes meg nehézbombázók be vannak engedve tankcsatába addig kábé teljesen mindegy miféle nehéztankokat tesznek be. Vagy ki kéne venni őket vagy szétválasztani a tankos és repülős rész, ahogyan azt minden játékos szeretné. Dehát nem hallgatnak a jó szóra, ugye.

És nem véletlenül. :D

Gottfried
Engem egy TomDantes nevű hülyegyerekre emlékeztet.(ha nem az vagy akkor sorry,kedves "új" hozzászóló!)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ez minden válaszod? Na ez a gáz.

Én nem vagyok a ,,tankos" hadviselés szakértője, és nem is beszélek olyan magas lóról, mint Te, de hát a magas lovakat biztos ott osztogatják, ahol a ,,tankos" szakértelmet megszerzi az ember. Na mindegy.

De mint nagy ,,tankos" szakértő kijelented márpedig a Wot az természetesen egy köpködni való dolog,( és minden nap ha nem mondod el legalább ötször hogy szar, és akik játszanak vele hülyék nem tudsz aludni, de még szerencse, hogy elfogult sem vagy a szakértelem mellé) szóval ja egy WoT nagyon nagyon szar, és mindeki aki ért a ,,tankos" hadviseléshez az röhög rajta.

Megsúgom: bár én tényleg nem vagyok szakértő, mint TE, de a War Thunder-en is röhögnének. Tudod, ennek sincs ám semmi köze a valósághoz, vagy hogy idézzelek a ,,tankos hadviseléshez" Nulla. Semmi. Abszolút semmi.

És persze, ilyenkor az ultimate érved az ,hogy én egy elvakult köcsög WoT fan vagyok, azt is elmondom, egy szóval nem mondtam hogy melyik a jobb. Nem erről van szó.
Hanem arról, hogy baromira elvakult vagy, és fene nagy tankos szakértőnek állítod be magad. Pedig ha az volnál: a War Thunder-en is csak röhögnöd kéne. Szakértőkém.

Semmi nerf meg buff nem kéne.Szimplán meg kéne nézni,hogy melyik tank mikor jelent meg.És igen is.Rakják össze amerikai tankokkal a t-54-et.Ne vh-s némettel (tigrisek).Már a tigrisek is iszonyat lassúak.Mit szólnál egy maus-hoz? :D Jó lenne egy karelián menni vele...

Szerk.Nem Neked ment.Csak véletlen volt. :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.08.27. 19:20:34

Nem tudom miért látja mindenki a megváltást a Mause-ban vagy az E100-ban német oldalon. Már most meg lehet fulladni a bomberkben, az csak egy újabb csemege lenne nekik, ebben a játékban totál értelmetlen lenne, wot-ban még legalább használhatóak, de itt a kezdő körből nem jutna ki.
Egyértelműen az orosz oldalt kellene nerfelni, mert hiába buffolják a T5-ös német tankokat, a T4-eseket ugyan úgy megeszik majd a T5-ös orosz szörnyek, és legutóbb ugye azt írták, hogy majd több T4-es kerülhet T5-ös csatába. Lehet ragaszkodni a történelemhűséghez, de azt is vegyék akkor figyelembe, hogy a T54-ek nem sokat harcoltak a 2.wh-ban, itt meg azokkal a német tankokkal kerülnek össze amik ott játszották a főszerepet. Ebben a formában az egész ötlet baromság, így nem működhet a történelemhűség, de hát ez akkora nagyon jó pont volt a GF mellett, most meg itt van, lehet élvezni T5-öt.
Sherman0070
Ahhoz valami olyat írtak hogy Is-8 lenne ellene de ha az átütné a maus páncélját ami elöl 350mm döntést beleszámítva akkor ugyanott járnánk mint ha JagdTigerrel mennénk.

Tudják a moderátorok hogy miután végleg kibannoltak, visszatértél új reggel? Gáz.

Sherman0070
Akkor marad a Patton.

Olyanuk sose volt.

Orosz oldalon Tier V-ben 17 várakozó,németen 1. :D

Sherman0070
105-ös tigrissel mentél? Ott hány mili a páncélja hogy nem vitted át?

Gottfried
Ja,is4m.....

KT-vel 10 méterről nem tudtam a hasát sebezni. 4 lövésből kettő át sem ment,a másik ketto not demaged....
Ráadásul alulról lőttem,így a becsapódási szög is közel volt a 90 fokhoz. Nevetséges....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

a kérdezz felelekben ott volt akkor lesz maus ha az orosz oldalra is beraknak valami szörnyet a párjaként
úgyhogy az sem lenne megváltás a német oldalnak :)
meg kell várni az amcsi tankokat hátha azok pariban lesznek az oroszokkal
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.08.27. 18:50:20
Sherman0070
Amúgy IS-4M az létezett?

Sherman0070
Tőlem betehetnék már akkor a Centurion 7/1-et is németekhez csak legyen valami az oroszok ellen.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.27. 18:34:05

A gond az hogy premiumba ok tech ágon legyen német tank végig. DE nem kell E sorozat. Vagy vegyék ki az is-4M és a t-54-et. Akkor rakják vissza mikor lesz megfelelo alternativája.

Még az a szerencse, hogy Neked igen sok fogalmad van a ,,tankos " hadviselésről. Milyen most épp tanítani a Zrínyin? Mert akinek ekkora fogalma van a ,,tankos" hadviselésről minimum ott tart előadást.
Nemtudom miért nem tetszik nektek az amcsi tankos megoldás, elvégre a háború után a nyugatnémet Bundeswehr M-47 Pattonokkal volt felszerelve, légvédelemnek meg a M42 Duster volt. Sokkal jobb megoldás lenne mint sohasem létezett papírtankok alkalmazása, de még a 105mm-es TigerII-nél is jobb lenne.

A prototípus tank mizéria láttuk hogy a WoTnál micsoda posványba vezetett. Panzer4 alvázra szerelt automata töltős 150mm-es löveges "tankvadász" a majdnem csúcsgép a német TD ágon. Tizenéves pisiseknek persze ez is megfelel, de akinak van fogalma a valódi tankos hadviselésről az halálra röhögi magát ezeken, mint ahogy a műholdas artyn is.

Engem nem zavarna a maus felolem johet a játékba.

Ezzel mutatják hogy a németeknek milyen rossz volt a háboru végén, meg azzal hogy beépitették a háboru végén nyersanyag hiányban voltak németek ezért lehet átlonni a királytigrist szembol. <#eplus2> A 150mm dontott páncélt.
Bocs angol bill.

Sherman0070
Amúgy a kwk 46-os Tigris II-nél a géppuskafészekben miért nincs géppuska?

Inkább amerikai tank mint a t-54 vs KT II.A másik.Inkább használnék egy flakvierlinget(wirbelwind) mint a párduc flakzwilling változatát.

Sherman0070
Akkor szarom le :D Tegyék be a Patton-t ,Centurion 7/1-et meg mindent németekhez és lesz :D

Tier 5 orosznak most sincs ellenfél<#wilting>
Sherman0070
Igazából a prototípusokon kívül szerintem nincs sok ötletük mi legyen a németekkel. Maximum a páncélérték meg az átütés javítása de akkor meg az lenne hogy OP németek szóval elég nehéz lehet nekik :D
Amcsi tank szerintem se kéne. Másik ötlet meg hogy német oldalt telenyomják captured tankokkal :D Vaaagy németek tier4ig mennek :D Ja de akkor meg nem lenne a tier 5 orosznak ellenfél szóval az amerikai ág is kéne :D

Vagy kapnak egy halom amcsi tankot, aminek én nagyon nem örülnék.

Sherman0070
Most is érezni a játékoshiányt szóval vagy telenyomják prototípusokkal a játékot a balance kedvéért vagy csinálnak valamit hogy a németek is harcképesek legyenek.

Muszáj lesz meghajolniuk a népakarat előtt, mert előbb-utóbb a kutya nem fog német tankokkal játszani magasabb szinten.
Ha nincs német tank, akkor a ruszkiknak sem lesz ellenfél és becsukhatják a boltot.

Sherman0070
Ezt mondhatnánk a német és orosz légvédelemre is hogy azok se láttak harcot.

Amúgy meg nem az én feladatom védeni egy rakás félidióta oroszt meg a koncepciótlan játékukat, tőlem megdögölhet az összes akár holnap. A világ csak szebb lenne nélkülük.

A légvédelmi páncélosokat ki kell építeni Tier5ig, ez nem kérdés. Ez német oldalon Tier5ben vagy ilyen félreális módon lesz megoldva, mint a panther alvázra tervezett légelhárítóüteg, vagy megkapják szépen a nyugatnémetek által a valóságban használt amerikai technikát, ami ellen szintén tiltakoznak egyesek.

Éppen azon vannak hogy a játékukban lévő durva egyensúlytalanságokat felszámolják. Tutira nem fogják tovább rontani az amúgy is szar helyzetet egy 200 tonnás szupernehéz tankal, amivel semmit sem lehetne szembeállítani. Amúgy Mausból egy darab készült, meg egy másiknak a tornya, és az az egy darab se látott harcot soha. A kubinkában látott Maus az egyes számú Maus teste és a kettesnek a tornya, összerakva kiállítási tárgynak.

Sherman0070
Maus-ból legalább létezett 1-2 :D Ja meg ha nem wot akkor mivel magyarázod a mostani légvédelmi kreációkat amiket be akarnak tenni? Pl. én nem hiszen hogy sorozatgyártásban volt az a légvédelmi Panther mégis beteszik. Meg azt az új német prémium panzert na arról sem hallottam még. Ennyi erővel a Maus-is jöhetne közéjük. De ha nem maus akkor E75 vagy E100 ;)

Majd ha be is kerül, elhiszem neked. Mindenhol azt nyilatkozták hogy papírszarok nem kerülnek be, mert nem akarnak WoT féle viccprogramot csinálni a játékukból. A múltkor is írták hogy az E-50 és E-75 javaslatot, amit bizonyos játékosok javasoltak, elvetették.

Amúgy is vegyük már elő a realitásérzékünket egy picit. Mondjunk már egy korai hidegháborús típust amerikai vagy szovjet oldalon amit párba lehetne állítani a német 200/150 tonnás szupernehéz elbaszottanktervezetekkel. Mi a fenének kellenének azok ebbe a játékba? Mi értelmük lenne?

Igazad van, ezért lesz helyette E-100, abból legalább sokat építettek. :)