War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. a wot, és a wg készítőinek is ennyire gazdag a fantáziája. <#taps>#taps>
Másik... én 20 éves távlatban nem is emlékszem olyan játékra (ahol járművek játszották a főszerepet), ahol ne lehetett volna valahogy módosítgatni/tuningolni a gépeket. Akinek volt már autója, az tudja, hogy azonos típusú gépek között is vannak kisebb-nagyobb eltérések, mert a gyártás során egyiknek ez, másiknak az az alkatrésze sikerül jobban. Na ez ezekben a játékokban sehogy nem szerepel, pedig nagyon feldobná a játékot, ha pici egyedi tulajdonságai lennének a gépeknek. Értelme lenne akár többször megvenni ugyan azt a tankot.
Aztán persze a piac is szinte kötelező darabja egy mmo-nak....
WoT-ra, meg erre is igaz, hogy csináltak egy jó csata rendszert, de nem tudnak belőle játékot faragni.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.08.28. 10:41:29
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Bírom mikor ezeket a profik otthagyták, wot-nak vége van dolgokat írod hónapok óta, egyszer majd csak bejön... Egyébként honnan az infó, hogy a profik otthagyták? Van valami számszerű adatod? Mert a saját elképzelésed nem biztos, hogy fedi a valóságot. Maradjunk annyiban, hogy elvakult WT fanboy/elvakult wot hater vagy, reálisan képtelen vagy látni a dolgokat, az általad feltételezett dolgokat folyamatosan tényként közlöd, minden alap nélkül, sokszor ordító baromságokat leírva. Ha valaki esetleg kijavítana, az téged általában nem érdekel, mert fújod tovább a magad igazát(még a tényeket is figyelmen kívül hagyod), maximum a kommunikációd átmegy személyeskedésbe, mint ahogy ez már korábban nagyon sokszor megtörtént. Tudjuk, ott hagytad a wot-ot, nem ment úgy ahogy szeretted volna, meg lehet érteni, hogy kissé ingerült vagy miatta, de nem kell ám mindig mindenkit lehülyézni akinek még bejön, nem retardált az aki játszik a wot-al. Mivel láthatóan a wot-ról fingod sincs, próbálj a GF-ről érdemi infokat posztolni, és ne csak akkor írj ide, mikor valakinek be lehet szólni, mert ha gyorsan vissza olvasol rájössz, hogy nem sok olyan postod van, ami nem wot/valakinek a fikázása lenne.
A legtöbben látjuk hogy az a játék menthetetlen. Hiába magas még mindig a játékosszám, azok 95%-a tizenéves kölök, a profik mind otthagyták már a játékot. Márpedig mind tudjuk hogy ők a játék motorja, és bizony pénzt is ők csengettek a legtöbbet, mert a pofi klánozás az nem megy négy-öt tier10-es tank és tétmeccsekeb folyamatos prémlőszerhasználat nélkül. Mindehhez meg tier8 prémtank és folymatos prémszámla kell. A játék technikai részéről nem is ejtenék most szót, atomszar, szaggató, legjobb gépeket is kifektető motor, nevetséges láthatósági rendszer, a kétszáz tonnás Maus eltűnik a mező közepén és hasonlók.
Mindezek miatt annak a játéknak vége van. Nem máról holnapra fog kidögleni, de azt szerintem legtöbben látjuk hogy innen a WoTnak már csak lefelé vezet az út.
Ezzel szemben a War Thunder atomjó koncepciót képviselt egy hihetetlenül szép és optimalizált motorral. Joggal gondolhattuk hogy lezán verni fogja a WoT-ot, mert hát lássuk be, az nem tette túl magasra a lécet. Ehhez képest pedig mindannyian értetlenül állunk az előtt a hihetetlen szintű bénázás és amatőrködés előtt amit a War Thunder fejlesztői az utóbbi fél évben műveltek, a tankos és a repülős részben egyaránt.
A tier fán a második tigris II(azt hiszem a Henschel tornyos) milyen ellenfeleket kap?Mert néztem hogy a br-je 7-es.Szóval inkább nem használtam nehogy t-54 és is-3-4-es tankokat adjon ellenfélnek.Tapasztalat?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.27. 23:23:38
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
GF tele van hibával és olyan égbekiáltó hülyeségek vannak benne, hogy csak na. Fizika nincs a játékban, a sebzésrendszer több sebből vérzik, tier4-től játszhatatlan a játék német tankokkal. Csak hogy a legalapabb dolgokat említsem. Legrosszabb, hogy előrelépést se lehet tapasztalni a játéknál. Amilyen szemenköpés ment a prémiumtankos eventek alatt az meg már hab a tortán.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Én nem vagyok a ,,tankos" hadviselés szakértője, és nem is beszélek olyan magas lóról, mint Te, de hát a magas lovakat biztos ott osztogatják, ahol a ,,tankos" szakértelmet megszerzi az ember. Na mindegy.
De mint nagy ,,tankos" szakértő kijelented márpedig a Wot az természetesen egy köpködni való dolog,( és minden nap ha nem mondod el legalább ötször hogy szar, és akik játszanak vele hülyék nem tudsz aludni, de még szerencse, hogy elfogult sem vagy a szakértelem mellé) szóval ja egy WoT nagyon nagyon szar, és mindeki aki ért a ,,tankos" hadviseléshez az röhög rajta.
Megsúgom: bár én tényleg nem vagyok szakértő, mint TE, de a War Thunder-en is röhögnének. Tudod, ennek sincs ám semmi köze a valósághoz, vagy hogy idézzelek a ,,tankos hadviseléshez" Nulla. Semmi. Abszolút semmi.
És persze, ilyenkor az ultimate érved az ,hogy én egy elvakult köcsög WoT fan vagyok, azt is elmondom, egy szóval nem mondtam hogy melyik a jobb. Nem erről van szó.
Hanem arról, hogy baromira elvakult vagy, és fene nagy tankos szakértőnek állítod be magad. Pedig ha az volnál: a War Thunder-en is csak röhögnöd kéne. Szakértőkém.
Szerk.Nem Neked ment.Csak véletlen volt. :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.08.27. 19:20:34
Egyértelműen az orosz oldalt kellene nerfelni, mert hiába buffolják a T5-ös német tankokat, a T4-eseket ugyan úgy megeszik majd a T5-ös orosz szörnyek, és legutóbb ugye azt írták, hogy majd több T4-es kerülhet T5-ös csatába. Lehet ragaszkodni a történelemhűséghez, de azt is vegyék akkor figyelembe, hogy a T54-ek nem sokat harcoltak a 2.wh-ban, itt meg azokkal a német tankokkal kerülnek össze amik ott játszották a főszerepet. Ebben a formában az egész ötlet baromság, így nem működhet a történelemhűség, de hát ez akkora nagyon jó pont volt a GF mellett, most meg itt van, lehet élvezni T5-öt.
KT-vel 10 méterről nem tudtam a hasát sebezni. 4 lövésből kettő át sem ment,a másik ketto not demaged....
Ráadásul alulról lőttem,így a becsapódási szög is közel volt a 90 fokhoz. Nevetséges....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
úgyhogy az sem lenne megváltás a német oldalnak :)
meg kell várni az amcsi tankokat hátha azok pariban lesznek az oroszokkal
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.08.27. 18:50:20
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.27. 18:34:05
A prototípus tank mizéria láttuk hogy a WoTnál micsoda posványba vezetett. Panzer4 alvázra szerelt automata töltős 150mm-es löveges "tankvadász" a majdnem csúcsgép a német TD ágon. Tizenéves pisiseknek persze ez is megfelel, de akinak van fogalma a valódi tankos hadviselésről az halálra röhögi magát ezeken, mint ahogy a műholdas artyn is.
Bocs angol bill.
Amcsi tank szerintem se kéne. Másik ötlet meg hogy német oldalt telenyomják captured tankokkal :D Vaaagy németek tier4ig mennek :D Ja de akkor meg nem lenne a tier 5 orosznak ellenfél szóval az amerikai ág is kéne :D
Ha nincs német tank, akkor a ruszkiknak sem lesz ellenfél és becsukhatják a boltot.
Éppen azon vannak hogy a játékukban lévő durva egyensúlytalanságokat felszámolják. Tutira nem fogják tovább rontani az amúgy is szar helyzetet egy 200 tonnás szupernehéz tankal, amivel semmit sem lehetne szembeállítani. Amúgy Mausból egy darab készült, meg egy másiknak a tornya, és az az egy darab se látott harcot soha. A kubinkában látott Maus az egyes számú Maus teste és a kettesnek a tornya, összerakva kiállítási tárgynak.
Amúgy is vegyük már elő a realitásérzékünket egy picit. Mondjunk már egy korai hidegháborús típust amerikai vagy szovjet oldalon amit párba lehetne állítani a német 200/150 tonnás szupernehéz elbaszottanktervezetekkel. Mi a fenének kellenének azok ebbe a játékba? Mi értelmük lenne?