War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ. Elég hülye megoldás. Ha fejlesztem a keen visiont a pilótánál akkor messzebbről "veszem észre" vagy itt tökmindegy?
Spotolt human célt látod kilométerekről, egyébként csak x méterről jeleníti meg a render.
Az hogy van hogy a player tankot csak kb 6-700 m-ről "rakja be" elém ha repülővel megyek? Eddig nem tűnt fel csak most, amikor tudtam hogy ott kell lenni a delikvensnek, csapnék rá a stukával és üresnek látom a pontot de látszik hogy valaki foglalja.... vagy az ai tank mellett egyszer csak ott "terem" egy player is. Ja és olyan pályarészeken ahol egyébként nincs dzsungel vagy erdő... Máskor meg 2 km-ről már látom, vagy azt a társak spottolták?
Most meg már jó....
Van valami s hiv. fórummal? Ciril betük és nem lêp be.
Sherman0070
Azért a random is rohadt jó. Egyszer SU-100at viszem 1000m-ről máskor 200m-ről csak hitet ad utána meg egylövsét rá egy csatával. Amúgy a német tankkal játszók néha hülyébbek mint az orosszal játszók. 1 perc alatt mindenki meghal és amire jönnék a tankommal mert előtte bombáztam arra már 4 orosz tank jön felém.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez így van.... 😞 .A driver hatch találat az csak egy hitet ad nekem az esetek többségében...

SU-100egy op td, simán oneshotolja a KT-kat is, de ha te lövöd akkor sok esetben max. xp+credit a jutalom.
Sherman,a következő játékban is szemből egy lövésből úgy kiszedett az su-100-as mint a fene.Megint a döntött front páncél bal oldalánál ütött át.Kb 800-1000 méterről.

Amíg GF-helyett WOT-al játszik a nép, addig igen is konkurencia.
Csak felületes szemlélő számára.

Sherman0070
Az a kedvencem ha Tigris II-vel (H-val) saját szintemre tesz akkor 2 perc alatt leverjük a szar oroszokat.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Cobra.
Azért a WOT eléggé konkurencia, csak az sem jobb/másban rossz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mivel nincs nagyon konkurenciája,ezért érdemes ránézni.Ha lenne akkor egyből kuka lenne.

Hadnagy, törzszászlós, nem mindegy, amíg a magyar honvédségről beszélünk? Egy kirakathadsereg, valódi képességek nélkül, amit a rendszerváltás óta építenek le a kormányok politikai oldaltól függetlenül. Arra való hogy parádézzanak vele a civileknek, de egyébként egy komolyabb árvízzel sem tudnának megbírkózni, nemhogy idegen fegyveres erőkkel.

Szomorú, mert értelmes katonáink viszont vannak és lennének is még. Csakhát harceszközök azok egyáltalán nincsenek, és anyagilag sem érdekelt senki abban hogy katona legyen.

ha korlátlan neted és időd is van akkor szedd le és nézd meg magadnak aztán eldöntöd, hogy tetszik vagy sem

a legtöbbünk várakozik a kezdeti kipróbálás után mert még van hova fejlődni 😊

akiket itt látsz nap mint nap sírni azok szeretik kínozni magukat biztos 😊
Belefogni= elkezdeni

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Belefogni úgy kb. mibe?

Csak mert a legtöbbször amikor felnézek mindenki szidja

Srácok érdemes belefognom? vagy egy rakás hulladék? 😄

A ZMNE (most épp NKE) valóban hadnagyokat enged ki, viszont a törzszászlós azért már egy elég szép életpálya, nem sokan jutnak el odáig, egyetemi végzettséghez kötött, és az illetményük is ennek megfelelő.

OFF Vége részemrő' is! <#wave>
Ok, ismerek olyat, aki közel ennyi ideje szolgál, folyamatosan megy külszolgálatra amint teheti és mégis csak törzszászlós 2 aranycsillaggal. Igaz, nem a ZMNE-n végzett. Azok asszem alapból hadnagyként kerülnek be a seregbe, nem?

De OFF vége.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ennyi szolgálati idővel százados...bár ez a téma szempontjából lényegtelen.A csillaghoz nem adnak észt.Lásd a magyar tábornoki kar jó részét..
300k így leírva tényleg soknak tűnik, ha jobban belegondolsz 9k havonta... Más ezt elissza, elszívja, cipőt / ruhát vesz sokszoros áron, és akkor nem is beszéltünk más egyéb havidíjas (WoW, EvE és társai) játékokról...
Na igen, csak nem mindegy, hogy egy gerenda után figyel a három aranycsillag, vagy zöld, esetleg egy arany mezőben. Ügye főtörzszászlós/százados/altábornagy úr. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

😊

Én is ezt írtam a minap. Ezzel a háború végét a német nyersanyaghiányt tették bele a játékba. Játssz a némettel. <#nyes>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Ez egy vicc.Az su-100 nem tudom mit csinál,de állandóan a döntött páncolom a vezetőnél lövi keresztbe a tankom.(Tigris II.)És természetesen 1 lövés vagyok neki.

Én jó köröket csinálok vele Realisticben is, pilóta kérdése.

Köszi, simán megy.
Csak másold át a játék mappáját, a launcher.exe-t meg rakd ki az asztalra parancsionként. Én is így használom
Egy kis segítséget kérnék. Át szeretném helyezni a programot másik meghajtóra, hogy tudom megcsinálni?
DasIsFuck
Egyébként ez az F1 arcade-ban nagyon adja, sajna realisztikus,sim-ben az ágyúja miatt kb játszhatatlan kategória.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
heat lőszer?
az robban, nem tud átmenni a tankon.

Azt még eltudnám képzelni, hogy a többi géppuska tornya esetleg blokkolja és ott nem okoz sebzést, de a tank elején rögtön ott van az utastér.
de még van, hogy hátulról is lószart ad, ahol meg a motor van közvetlen.
Nem egyszer van az, hogy már minden modulja fekete, de még mindig kell bele lövés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.08.31. 14:02:40

Sherman0070
Lehet hogy túl gyors a lőszer és csak átmegy a tankon 😄

DasIsFuck
F1-es heat lőszerével anak a 87mm-es átütésének nem kellene, hogy gondot okozzon mégis nagy százalékba csak zöldre lő max mindent és csak oldalról lehet egyből pukkantani, de az is nagyon ritkán.

Nonszensz.
t34-et szemből 2-3 lövésből kilősz ezzel a lőszerrel...

Sherman0070
Hát ha pz. II-vel lősz rá akkor jóhogy nehéz kilőni ;D

DasIsFuck
nem nincs szerencsém, hanem egy retardál bughos foskupac az egész, miaz hogy az egész tank zöld, hátul,oldalt,tornyon sehol nem lehet neki komoly sérülést okozni, mert vmi mágia meggátolja azt.

Sherman0070
Akkor vagy 100as skillű az a T28 vagy nincs szerencséd.

DasIsFuck
dehogy hal.
esetleg, ha már a 12. lövést lövöd bele talán belehal.

Sherman0070
Belelősz a tornyába 1 lövéstől meghal...

DasIsFuck
Azért tényleg jó lenne az a röntgenes kill cam, érdekelne, hogy a t28-ak mitől olyan hallhatatlanok pl...

Fake, nálunk nincs is olyan állomáshely, hogy XY. <#zavart1><#idiota>

Gottfried
Én is 4X közeli vagyok csak már sajnos felülről. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Köszönöm a kimerítő választ! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

alap h nem játszunk más módban csak sim-ben 😛 😄
Frequency
Megnyugodtam hogy nem csak én vagyok 4.X közeli,aki még mindig játszik.Nekem is ilyen a felfogásom mint neked,annyi különbséggel hogy én nem vagyok nős...így én még többet költhetek hobbikra 😊 Viszont egy virtuális tankra egy fillért sem adnék..

DasIsFuck
Ok ezt írtam ekkor.

Na de most rávettem magam, hogy kipróbáljam a szimulátor módot, hogy mégis milyen azt játszani...
és láss csodát ott meg működik a tigris<#guluszem1>

Realisztikusba tényleg az van, hogy ki sem tudok mozdulni a spawnhelyről mert már út közbe levadásznak.
Szimulátorba meg a páncél és ágyú is működik...

Nem tudom felfogni miért...

39 éves vagyok. Miért vagy kiakadva a 300k Forinton? Ennél többet költöttem az FPV repülőmre, mellete van motorom, autóm, házam családom. Senki és semmi nem szenved hiányt, van kenyér az asztalon. Ha valamit csinálok, arra előteremtem az anyagiakat. A műhelyembe nem Tesco gazdaságos szerszámokat vettem, hanem pl. Beta-t. Az autómra nem Linglong gumit rakok, hanem Pirelli-t. Én nem anyámék zsebére játszok, hanem megdolgozok érte. Mivel én Primo géppel kezdteem 1987-ben, végigjártam a szamárlétrát. A számítógépes játékok végig kísérték az életem, így költöttem is rá. Én még nem a google-ról ollóztam össze a katonai-hadászati tudásom, hanem kb. 300 kötetes "könyvtáram" van otthon. Emellett a ZNME-n végeztem, 1998-2007 között "XY" állomáshelyen szolgáltam, 3 aranycsillaggal szereltem le.
Remélem kielégítettem a kíváncsiságod.

Csak lazán vedd az életet, a játékot komolyan... 😊

Sherman0070
Hát elég unfair. Németeknek nem is kéne rank5-ben lennie. A rank 5 lenne amerika vs orosz, német 105-ös tigrist kivennék többit átpakolnák 4-esbe és kész 😄