War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Nézzük az oroszokat.
Most mentem mégegyet, az első AAA lövés leszedte a JU-88-amat. Fair play 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
5D-vel nem lehet semmit kilőni? Egy szerencsétlen t-34-57-et nem lehet. SU100-ról oldalról már nem is álmodom.
T34-et lövöm mindenhol, torony alatt gyűrű, drives hatch, torony oldalról, hátul motor, hit, de semmi nem történik.
IS100 szemből halhatatlan (oké, de ha a csövet lövöm, az is undamaged), oldalról halhatatlan, hátulról 10 ből 1x kigyullad, akkor is ég kb 2 percig, addig 5x lelő.
Mit csinálok rosszul? A találatok tuti ott találnak, általában 50m-en belül vannak. A tankomat 15-30 fokban elfordítom, de ebbe a játéban ez szart sem ér.
Amúgy igen, én is gondoltam rá, hogy ott akkor vannak holtpontok (nem is kicsi, hiszen pont az egyik előnye, hogy lefelé is egész sokat lehet(ne) vinni a csövet).
Viszont egy kérdés: Sehol nem találok sírást a T-44-ekkel kapcsolatban, lehet, hogy csak szerencsétlen vagyok, de ezt a tankot hol érdemes lőni? Egyszerűen sehogy nem akar kipukkanni.
Nem sok 2.wh-s fotón látni rajta a lámpát, de ők úgy néz ki, nem vesznek róla tudomást, hogy egy baromság rajta hagyni, főleg így, hogy akadályozza a cső mozgását.
Grat fél év alatt sikerült! 😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem sajnos még nincs meg,csak a t44 azon a vonalon.Viszont tegnap megvettem a SU-100-at.Az egyetlen ellenfél volt amit nagyon rühelltem t4-ben ha a németekkel mentem. Hát nem véletlenül.Eddig 13/13 win vele. Lehet ezzel egyáltalán csatát veszteni ???
Sokszor már szégyenlem magam,olyan durván OP ez a vas. Az előbb egy szerencsétlen párduc kétszer lőtt pofán úgy 50mről és még csak sebezni sem tudott. A két spawn már csak hab a tortán 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Továbbra is várom a választ arra, hogy szerinted mit és mivel védek...
R2Y2 az ami nem repült soha. Mondjuk a japán gépekről eleve sokkal kevesebb adat van.
Próbálják leszűkíteni a harceszközöket a "legalább megépítették" kategóriára, de lesz ahol ez nem fog menni. A kiegyensúlyozottság nagy prioritást élvez az ilyen játékokban, méghozzá akkorát, hogy akár a valóságnak is meg kell majd hátrálnia előtte. Viszont ez azért mégis csak a skálának a másik vége, nem a WOT féle fantasy kategória.
jöjjenek csak az ilyen keresztbe prém gépek, legyen nagy káosz sim-ben, hogy most ellenség vagy barát 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.05. 23:10:08
A küzdő felek közötti balansz:
Esetleg: lehetne valós helyzet? 5db t-34 egy igazi Tigris ellen😊
Persze csak mondjuk úgy 'valósághű játékmódban' esetén. Rengeteg sebből véreznek ezek a játékok, abszolút igazad van.
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2014.09.05. 22:29:17
KV-2 , SU-152.... kb 300 méter fölött szinte lehetetlen célba találni, de középtávon sem egyszerű.
Úgy érzem a damage modell is változott. KV-2 eddig nagyon könnyen robbant. most közvetlen közelről 3 ellenfél kellett, hogy lenyomjon.
Bunkert még mindig nem láttam. Lehet, hogy csak RB/SB módban van?
2298overall wn8, 3000+recent wn8, 21k+ battle...
Keress más játékot egy hónapra, talán jobb lesz visszatérni.
Szerintem vannak itt változások. Már AB-ban sem olyan lézerágyú szerűek a lövések. A KV-2 kimondottan pontatlan, de a D5-T is alaposan mellé tud menni. Engem is nehezebben találtak el.
Direkt KV-2-vel mentem, hátha találok olyan bunkert, és kipróbálom rajta a betontörő lövedéket, de nem találkoztam bunkerrel sehol. Merre keressem?