War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gazsiék tanultak orsós vittórióéktól. Már ők is kiszámolták tavasszal, hogy 43% az tulajdonképpen 2/3.<#whatever>

Elárulhatná valaki, hogy hogyan lehet a statisztikám a Ferdinándal 54.9 % ha az 54 csatából 48 at elbuktam vele és összesen 3!!! db tankot tudtam kilőni vele. 6-7 lövéssel sem lő ki semmit, csak "HIT" a végtelenségig. Szerintem az a 3 is csak nem akarta a javítást végigvárni és nyomott egy "J"-t Nem voltam rest papíron húzni a stigulát mert már a WOT-ban is feltűnt az Indien PZ vel 22 csata 22 vereség 21 halál az ott 47% nak számít. Bár ott állítólag bugos az profilom.
Én már egy hete feladtam pedig "már" csak 60000 xp kellene a jagdtigerhez. Majd ha kijön a 1.43 akkor visszanézek, hátha.....

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Kész, feladtam a németeket.
Nézzük az oroszokat.
Az még túl magas, meglátja gazsi, tovább boostolják az orosz tankokat! 😄

Most mentem mégegyet, az első AAA lövés leszedte a JU-88-amat. Fair play 😊
Sherman0070
Sikerült 48%-ről 45%ra levinni a győzelmi arányomat prém jpantherrel.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ma a játék még szarabb mint általában. Eddig egy győzelmem volt ma az is a 2x szorzó.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem szoktam rage-elni, de most az uninstall határán vagyok.
5D-vel nem lehet semmit kilőni? Egy szerencsétlen t-34-57-et nem lehet. SU100-ról oldalról már nem is álmodom.
T34-et lövöm mindenhol, torony alatt gyűrű, drives hatch, torony oldalról, hátul motor, hit, de semmi nem történik.
IS100 szemből halhatatlan (oké, de ha a csövet lövöm, az is undamaged), oldalról halhatatlan, hátulról 10 ből 1x kigyullad, akkor is ég kb 2 percig, addig 5x lelő.

Mit csinálok rosszul? A találatok tuti ott találnak, általában 50m-en belül vannak. A tankomat 15-30 fokban elfordítom, de ebbe a játéban ez szart sem ér.
Sherman0070
Igazából ki kéne venni az IS-4et és a T-54 azt meglenne a balance. Amikor meg jönnének az amcsik visszatennék de csak azok ellen mehetne.

Az hagyján, de még a 44-es tankok is le vannak butítva a németeknél 😄
T4 elejéig nincs gond, de a T-44-től kezdve elhúznak az oroszok a francba. Nem is értem, hogy gondolhatták komolyan a T-54-et berakni a ruszkikhoz... 1951-es technika a németek 1944-esével szemben. Fair play az rohadtul van, mondhatom. Legalább raknának be egy Maus-t vagy egy Landkreuzer-t a németekhez, hogy legalább egy lepkefingnyi esélye legyen 6.7-es br felett annak, aki a németekkel szeretne játszani.

Ha ott lövöd ahol mondtam akkor hidd el mindegy lesz hány méter.Egyből pukkan. 😊

Na igen, viszont amit meg észrevettem, hogyha random lövöm 500-1000 méterről, akkor sokkal jobban pukkannak, mintha mondjuk 10-100 méter között lőném. Erre ugye magyarázat lenne a fuse delay / sensitivity de ugye állítólag most ezeket javítottak. Szóval most ott tartok, hogy foggalmam sincs, hogy mi van 😊
Szemből a tornyot a lövegcső mellett (a két kis pont környékén).Nekem egyből pukkannak.Máshonnan csak pattanok,meg hitet ad csak.Eléggé pontosan kell célozni. 500-1000 méterről már meg kell nézni nagyon. 😊 De eddig nem okozott csalódást ha azokra céloztam. 😊

Torony, az a gyengéje.
Látod? Már itt tartunk, hogy az ember annak is örül, ha félig-meddig működik valami.
Amúgy igen, én is gondoltam rá, hogy ott akkor vannak holtpontok (nem is kicsi, hiszen pont az egyik előnye, hogy lefelé is egész sokat lehet(ne) vinni a csövet).

Viszont egy kérdés: Sehol nem találok sírást a T-44-ekkel kapcsolatban, lehet, hogy csak szerencsétlen vagyok, de ezt a tankot hol érdemes lőni? Egyszerűen sehogy nem akar kipukkanni.
De ez ugye azt is jelenti, hogy ha pont abban a szögben van egy ellenséges tank, valószínűleg nem tudod meglőni, mert emeli a csövet. Én inkább azt mondanám, hogy nem javították, csak már nem nekem kell emelni 😊
Nem sok 2.wh-s fotón látni rajta a lámpát, de ők úgy néz ki, nem vesznek róla tudomást, hogy egy baromság rajta hagyni, főleg így, hogy akadályozza a cső mozgását.
Javították a Tigris I lámpáját? Ugyan még most is megakad 0.5 sec-re de magától megemeli kicsit és megy tovább.
Grat fél év alatt sikerült! 😊
Sherman0070
Valamiért amikor belekezdtem az orosz ágba már elkezdtem undorodni tőle mert belegondoltam mekkora OP lesz ígyhát nincs is 1-es szint feletti orosz tankom 😄 Majd ha teljesen elegem lesz a németből akkor TALÁN elkezdem.

Lehet bizony, nekem "csak" 80%-os wr-em vele 😊
DasIsFuck
de ez is csak akkor érne valamit, ha a ruszkik nem kapnak counter csoadmasinát is8 vagy hasonlók személyében, mert akkor kb ugyan az lesz mint a kt most.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Gottfried
A T-54 nem ide való.Ha meglátom hogy van az ellennél,már lépek is ki.Nem leszek neki ingyen frag.

Nekem sajnos még nincs meg,csak a t44 azon a vonalon.Viszont tegnap megvettem a SU-100-at.Az egyetlen ellenfél volt amit nagyon rühelltem t4-ben ha a németekkel mentem. Hát nem véletlenül.Eddig 13/13 win vele. Lehet ezzel egyáltalán csatát veszteni ???
Sokszor már szégyenlem magam,olyan durván OP ez a vas. Az előbb egy szerencsétlen párduc kétszer lőtt pofán úgy 50mről és még csak sebezni sem tudott. A két spawn már csak hab a tortán 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Majd ha megunom a németeket kipróbálom ezeket az orosz csodatankokat.

Sherman0070
Azért van néhány paradicsom aki az átlagot leviszi 70-re 😉

70% már T4-ben van oroszokkal, én T5-ben még nem láttam 89%alatt senkit, de persze előfordulhat.
Sherman0070
Hát az átlag 70% alatt biztos nincs. Ki kéne egyenlíteni a németeket de azt csak úgy lehet megtenni ha a valóságot félreteszik. Pl. E-100at betehetnék a 2500 lóerős gázturbinás motorjával és úgy 30-al mehetne a terepen. E-100nak már 1-2km ről ki kéne lőni azt az orosz csodát szóval.

Én nem tudom, ezért kérdeztem. Mi ezen olyan érthetetlen?

Sherman0070
Akkor mondd már meg hány százalékos a win rate-je? 85%?

Én összesített statokról beszéltem, mert hogy alább azt írta valaki hogy 90%+ win rate a T-54-nek "worldwide".
Továbbra is várom a választ arra, hogy szerinted mit és mivel védek...

Sherman0070
Mondjuk megnézel 1 játékost akinek van T-54e és ott vannak ilyen statisztikák... védd azt a szart ha már nem tesznek be ellene olyan ellenfelet amit kéne. Amúgy is hamarosan tele lesz prot. légvédelmekkel a játék szóval nyugodtam betehetnék a Tigris III-at.

amúgy se szarozd le, látod milyen jó gépek.. xDD
Hol vannak ilyen statisztikák?

Ezt miből sikerült leszűrni?

azért a 90+ %-os WIn RAte T54-el worldwide az mindent elmond 😊
Sherman0070
Most azt az orosz szart véded?

T-54, és nem t54. Ez nem egy hardcore sim, itt semmi se valósághű az utolsó csavarig.

Jobb lenne ha az alatalad is emlitett blanszra helyeznek inkabb a hangsulyt, mert a 90%os winrates t54ek nem segitenek a jatszhatosagon, hiaba valosaghuek az utolso csavarig.
Milyen repülők is azok, amikről szinte senki nem tud semmit?
R2Y2 az ami nem repült soha. Mondjuk a japán gépekről eleve sokkal kevesebb adat van.

Próbálják leszűkíteni a harceszközöket a "legalább megépítették" kategóriára, de lesz ahol ez nem fog menni. A kiegyensúlyozottság nagy prioritást élvez az ilyen játékokban, méghozzá akkorát, hogy akár a valóságnak is meg kell majd hátrálnia előtte. Viszont ez azért mégis csak a skálának a másik vége, nem a WOT féle fantasy kategória.

Amúgy jól néz ki, RB-ben még talán jó is lesz 😊
jön a német kv 😄
jöjjenek csak az ilyen keresztbe prém gépek, legyen nagy káosz sim-ben, hogy most ellenség vagy barát 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.05. 23:10:08
Vótmá?

Ezért mondtam már sokszor, ha valaki szimulátorra vágyik, hiteles tank paraméterekkel akkor ne wt/wot irányban érdeklődjön, mert semmi közük hozzá. Steel beast pro (igaz csak modern tankok vannak benne) egy jó alternatíva, ezt már lehet szimulátornak nevezni.
Nem nézlek le, akit nem érdekel komolyan a téma, az ne vegye magára. Egy történelmi tankokat felvonultató játék, amely valós tankokkal parádézik különböző rendezvényeken, hagyja a scifi tankokat. Borzasztó olvasni, látni, ahogy különböző emberek beszélnek ezen tankokról, mintha valós dolgok lettek volna.

A küzdő felek közötti balansz:

Esetleg: lehetne valós helyzet? 5db t-34 egy igazi Tigris ellen😊
Persze csak mondjuk úgy 'valósághű játékmódban' esetén. Rengeteg sebből véreznek ezek a játékok, abszolút igazad van.
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2014.09.05. 22:29:17
Én értem, hogy neked nem veszi be a gyomrod a papír tankokat, nincs ezzel semmi gond, de azt lenézni aki az általad említett hiányosságok ellenére élvezi mindkét játékot elég gáz. A másik, hogy tudomásul kellene venni, hogy ez egy pvp játék lenne, ahol elsődleges szempont kellene hogy legyen a küzdő felek közötti balansz, na ez az ami hiányzik, de történelemhűség az van...
Meg hamisítják a történelmet, számomra ez elfogadhatatlan, ha a WTH így folytatja ezt is abba hagyom. Értsd úgy, hogy aki makettezik, ill. foglakozik, a történelem eme szakaszával, annak a gyomra nem veszi be. Akit nem érdekelnek ezek a dolgok, azok el vannak. Sajnos Én már csak ilyen töri buzi vagyok, lehetsz nálam sokkal tanultabb ember, de ebben a témában szégyen amit csinálnak (mind két fejlesztő csapat).
Aki nem érzi rangon alulinak, az menjen pár AB csatát. Nagyon bekeményítettek a célzásba. Nagy kaliberű sniperkodást el lehet felejteni. 😊
KV-2 , SU-152.... kb 300 méter fölött szinte lehetetlen célba találni, de középtávon sem egyszerű.
Úgy érzem a damage modell is változott. KV-2 eddig nagyon könnyen robbant. most közvetlen közelről 3 ellenfél kellett, hogy lenyomjon.

Bunkert még mindig nem láttam. Lehet, hogy csak RB/SB módban van?

Jó olvasni ezt a papíron létező kamu tankos sztorit. Nézted mik jönnek AF-be és GF-be a közeljövőben? Olyan repülők amikről szinte senki, semmit nem tud, szerinted annak milyen lesz repülési modelje (lehet, hogy nem is repült soha...)? Vagy a tankok terén már jönnek is a a papíron létezett, vagy sorozat gyártásba soha nem került légvédelmi ütegek. De az tényleg jó, hogy olyan tankok harcolnak egymás ellen amik a valóságban még csak nem is látták egymást. Szóval ezzel a nagy történelemhű/meg papírtankos dumával nem kell példálózni, itt sem minden frankó sajnos. De ha úgy van ahogy mondod, akkor én nem vagyok értelmes, pusztán azért mert tudom élvezni a wot-ot is (a GF mellett). Gondolom nálad olyan elő sem fordulhat, hogy valaki mindkét játék iránt érdeklődjön és esetleg mindkettőt élvezze is.....
2298overall wn8, 3000+recent wn8, 21k+ battle...
Nem tudom, szerencsére én ki tudok tartani, leszoktam mindkét anyagról (bár időnként elindítok egy-egy csatát, de legalább nem idegelem magam miattuk).
Keress más játékot egy hónapra, talán jobb lesz visszatérni.

Most mentem pár árkád csatát szovjet T3-ban.
Szerintem vannak itt változások. Már AB-ban sem olyan lézerágyú szerűek a lövések. A KV-2 kimondottan pontatlan, de a D5-T is alaposan mellé tud menni. Engem is nehezebben találtak el.
Direkt KV-2-vel mentem, hátha találok olyan bunkert, és kipróbálom rajta a betontörő lövedéket, de nem találkoztam bunkerrel sehol. Merre keressem?

A WOT egy szánalmas szar, a kamu papíron létező, esetleg 2-10 példányban gyártott proto tankokkal. A semmiből elő tűnő tankok nem semmik 30m-ről. Értelmes ember aki makettezik, történelemben jártas, nem bírja elviselni a wot scifi tankjait egy idő után, 8580 csata 56.26% win rate, WN7 Rating: 1,683 (Excellent) WN8 Rating : 2,081 (Excellent) kovacsna (eu szerver), még a régi időkben kezdtem, a történelmi csatákból nem lett semmi értelmes, a játék sem fejlődött.