37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #19188 na összeszedtem azt a 105-ös sherman-t is, hogy tudjak menni a mostani sim eventen ahol nagy dögök vannak :D
valahogy sikerült kiütnöm egy tigrist vele de igazából elég durván megrépáztak :D
aztán a p-47el bosszút álltam és kicsaptam egy légvédelmet, egy ferdit meg egy jgdpanzert rakétával :)
a végére 1-1 bázis maradt, nálunk egy yak-9t és én a p-47el nekik egy valamilyen tank
az a rohadék meg elbújt valahova mert kb 1 kockányival kevesebb csíkunk volt mint nekik úgyhogy kibekkelte a meccs végéig és így nyertek..:D
azért feltornáztam magam bár azzal a sörmivel nem fogok azt hiszem sokat tenni ezek ellen... a p-47 viszont működik :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #19187 Most már az oroszoknál is bevezették ezt a 1 lövés 1 ágyú dolgot? Két napja minden lövés viszi a gunt a T-34-ekből.
Most is egy M4A1 rám jött, de elszámolta magát, mellé ment a lövés. Na mondom ezt buktad öcsém. Kb. 10 centiről az oldaladba... hit.... Második lövése vitte a gunt, a harmadik meg robbantott....
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.04. 18:47:27 -
Szpecnyaz #19186 Lófasz pennel. -
Hagy ne kezdjek most sírni a szegény 5.7es US Shermanok miatt akiknek 76 mmes lövegük van! :D -
Én mindig tartom az 1km távolságot, sőt, mindig picivel többet is. Aztán városi csatákban be kell menni, hát be kell menni. -
Malibutomi #19183 Nekem is lőtték már át az ágyu mellett, de azt inkább szerencsés véletlennek gondolnám...legalábbis nálam nem volt jellemző. -
A t32 7.0. -
átlövés tuti sikerülne, engem az ammo lövéses dolog érdekelne, van 1-2 ötletem, csak még gyakorlatba kéne majd ki próbálnom :D -
twi452 #19180 más játék meg totál árkád de a ground wars-ban is az is-3at ott lövik az ágyú mellett ahol elkezd domborulni a torony :) érdekes -
5.7. A T44 nem 5.7. A T34 meg ugyanúgy baszhatja a sebességét ha kilövöm egy lövéssel kb. bármelyik tankkal a tierjében. -
Malibutomi #19178 Kapásból ha csak 10 fokkal is jobbra vagy balra vagy a középvonalától szemből, akkor átlövöd a frontpáncélt simán.
Valami fura dolog folytán...biztos összeesküvés.... nekem a legtöbb IS-3 halálom egyébként úgy volt hogy simán átlőtte valaki a hiper szuper félgömb tornyot szemből.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.04. 18:11:41 -
Dagohun74 #19177 szerintem cseréld piára jobban jársz. :)
-
Dagohun74 #19176 "Dragohun74: Kb amit Te leírtál arra is ez igaz. 500m-en van valami 120+ egy pár milis penje a 85-ös lövegnek 800m-en ez már jóval kisebb. 800m-en egy beforgatott Tigrisnek simán megvan az effektív védelme hogy nevetve pattintsa."
Te beirod az alap loszer tulajdonságait. Erre én belinkelem az apcr és nekem állsz. Grat.
Egyébként Dago nem Drago de ezen ne akadjunk fent.
-
nem tartok még ott hogy Is-3okat lövöldözzek, de érdekelne az a 3 pont -
kissssss #19174 csak hogy a témától elszaladjuk..... komolyan mondom meggazdagodok ebben a játékban nem fogjátok elhinni mit kaptam a mai napi dobozban.... +10% silver all alies 1 körre, köszönöm ganijj -
bgabor #19173 Szerintem meg visszatalálhatnál abba a Crowfall nevű homár MMO-nak topikjába, amit indítottál. Biztosra veszem hogy a kétkezes kardos vörös anime lánykákhoz jobban értesz, mint ehhez. -
Szpecnyaz #19172 Most erre mondanám h örülj h a 122-es csak ennyit csinált a párduccal, ahelyett h darabokra tépte volna. -
Szpecnyaz #19171 Ott van a link a tech tree screenjeimhez. Ha abból szerinted orosz fan vagyok akkor legyen. -
bgabor #19170 Az hát. Így hogy amcsiknál mindjárt Pershingem van, repülőknél pedig a top Sabrem, németeknél meg Tiger II H-m meg MiG-15Bisem, így aztán valóban roppantul illik rám az orosz fanboy elnevezés. Nagyon kevés vagy te ide.
-
StrikeFor #19169 a kép lényege a GUN+TURRET sérülése......ami default ezt pofázzuk már több mint egy éve........ -
Rue East #19168 Hiába jöttök itt mindenféle tényekkel, meg ilyen hülyeségekkel.
Megmondta az igazat, a német vasak direkt szarul vannak megcsinálva és kész. -
StrikeFor #19167 ha sokszor mondogatjátok valósággá válik a sok Bullshit amit összehordtok egymásnak? -
Eldarion73 #19166 Na az IS-3-at én is vártam...kb 10 csata után majd elmúlik a nagy öröm...elég hamar kitapasztalod,hogy 3 olyan pont is van rajta szemből,ahol egy lövéstől robban mint a petárda...utána már Neked sem lesz nagy gond egy lövésből kiszedni,ha szembe jön....
Annak ellenére,hogy 1973-ban az Izraeli Centurion személyzetek szerint elég nehéz volt kilőni a Szír IS-3-as tankokat....
az viszont igazi harc volt,nem orosz játék.... -
bgabor #19165 Döbbenetes és váratlan fordulat hogy az IS-2 175mm-es átütésű lövege egyetlen lövésből kipattintja a 100mm front toronyvastagságú és 40mm vastag oldalpáncélzatú Párducodat, zsenikém. Tutira valami németellenes machináció maitt van hogy ami a valóságban 100mm volt, az itt is pont annyi. -
StrikeFor #19164 jó látni mikor 2 Orosz fanboii egymásra talál és elindul valami amit úgy hívunk : szerelem :D -
bgabor #19163 Hagyd, nem értenek az érvekből. Hadd nyivákoljanak ugyanúgy mint ahogy a többi mazsola nyivákolt annó a WoT topikban. Azokkal se foglalkozott senki.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.04. 17:11:25 -
Szpecnyaz #19162 OMG, van 4 untermensch tank ami át tudja ütni a legyőzhetetlen Tigrist, a nerfelt APCR lőszerrel. Mert a 100mm-es homogén páncélra olyannal lőnek ami 100mm felett üt át.
Szerintem írjatok a fejlesztőknek h vegyenek ki mindent a játékból ami csak a seggét meg tudja karcolni. Elvégre nem fair h olyan tankkal kell játszani ami nem legyőzhetetlen. -
StrikeFor #19161 mondom nyomok már egy RB-t így hónapok elteltével....hátha mégis iagazuk van az Orosz Tree fanboii-oknak erre első HIT és GG
-
Szpecnyaz #19160 Tessék. Szerintem látható h kb hasonló mennyiséget játszottam mindegyikkel.
Mellesleg zárt béta óta tankozok kisebb nagyobb megszakításokkal.
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770769-20150304-xCO33X.jpg
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770770-20150304-ZgpSJW.jpg
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770771-20150304-Rm4Xcf.jpg
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.03.04. 17:04:09 -
Dagohun74 #19159 Bakker átmegy? Arra válaszoltam hogy nincs T3 -as tank ami átlovi de van. A tobbi, hogy a hold állása kedvezo-e az nem számit. Megvan a loszer hozzá? Megvan. -
kissssss #19158 75mm is kilehet szedni tigrist test frontpáncélzaton a géppuskán vagy a vezető ablakán át szó nélkül, már vagy 2 hónappal ez előtt is írtam hogy kb 1000m távolságból kikaptak első lövésre polandon és érdekes módon senki nem lepődőt meg rajta..... ja és akkor az érdekesen működő tüzérségi gránátokról még csak nem is tetem említést.
akkor ismét le írom egyszerűbben mert látom nem megy, -valóság ≠ WT játék- az hogy gajinék basznak normálisan leprogramozni alapnak számító dolgokat már nem az én asztalom, érdekes hogy a jagdtiger páncélzatát is cseszik normálisan megcsinálni.
-
Szpecnyaz #19157 Az előbb még az volt a baj h a 75-ös sörmi átlövi a Tigrist. Olyan mióta van T4-ben? Meg miért a 6.0 feletti tankokkal van összehasonlítva? Ennyi erővel a T72-vel is össze lehet hasonlítani. -
Dagohun74 #19156 Nos be lehet fejezni a nácizást és minden mást is. Mindenki maga donti melyik nemzet tankjával megy és melyik a kedvence. Mint ahogy nekem is van T4 orosz és T5 német T3 amcsi. De a német tankok kedvenceim. Hagyd abba a nácizást. Az hogy 90 akárhányas vagy szintén nem jelent semmit. Lehet csak az air force modba is osszeszedni ennyit. -
Szpecnyaz #19155 Grat, találtál egy videót ahol APCR lőszerrel lőnek, olyannal ami csak az egyik T34/85-ben, az IS1/T44/SU85M-ben van. Ebben semmi új sincs. -
bgabor #19154 Hívhatsz hát, amennyiben nem gond ha én nyavajgós kis buzinak hívlak téged. 
Nem tudom amúgy hogy mit mutogatod itt a csatáid számát. Nekem a WT profilom kilencven akárhányas szintű, elhiheted hogy nekem is van már egy-két csatám a War Thunderban. -
StrikeFor #19153 én hívhatlak ezentúl Zsidkomcsoidnak?
Oroszokkal csak 390 RB csatám van Németekkel 800 körül
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 16:21:56 -
bgabor #19152 De te nem arról magyaráztál, hogy a T4-esek átlövik, hanem arról hogy a 75mm-es amcsi ágyú átlövi szembőla Tigris I-est. Ami ökörség, a 76mm-es amcsi ágyú se lövi át alap lőszerrel, csak fejlesztett AP-vel. Arról nincs vita hogy nem kéne egy 5.7-es tanknak tier4 ellenfelek ellen mennie, szerintünk se kéne, de megy mind, a német 5.7-es is, az amcsi és az orosz is. Nem tetszik nekük se, de ez van.
Az a helyzet hogy Szpecnyaz is meg én is végigküzdöttük a tier3-at, némettel, amcsival és orosszal is Realisticbe (pedig ez a két utóbbi nem kicsit volt ám szívás, a németek simán dominálják a tier3-as csatákat), amcsival és némettel tier4et is, szóval nem a levegőbe beszélünk. Láttuk az érem mindhárom oldalát (hehe), és bizony még mindig azon a véleményen vagyunk hogy némettel a legkönnyebb a játék.
Amúgy szívesen megnézném a német tankokért síró nácoidok profilját, hogy hány tier4-es amerikai és orosz tank áll a garázsukban. Gyanítom hogy egy darab sem, csak a nyivákolás megy nekik.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.04. 16:01:55 -
kissssss #19151 " ruszki/amcsi 5.7-es tankokat, azok is mindig ott mennek."
ez eddig is nyilvánvaló volt, tudod én már azt szoktam csinálni ha amcsikkal vagyok és a br rendszer miatt bepakol egy csomó hitlerpowerel és stalinwoodal felvértezett tankot akkor inkább hagyom a francba a mecset és azonnal kilépek ,nem érdekel a crew lock inkább megyek repcsizni.... -
kissssss #19150 "Amit Te leírtál az matematikailag és gyakorlatilag is képtelenség."
komolyan mindjárt sírok
csakhogy itt mi egy játékról beszélünk nem pedig valós megtörtént eseményekről, márpedig én a saját játék tapasztalataimat írtam le hiába magyarázzátok mennyire fasza 88m tigrissel lövöldözni attól még ugyan úgy lópikulát nemér a test páncélzata 1000m távolságon belül t4 tankok ellen, és ráadás ként ha tudod hova kell lőni pl a fronton a tornyot akkor anélkül is keresztül tudod lőni hogy hozzáérne a lövedék a páncélzathoz... igaz ehhez közel kell menni hogy pontos lövést adj le viszont ha sikerül összehozni akkor a killcam nem jelez páncéláthatolást a fronton hanem bent a torony hátuljában robban a lövedék.... nettó faszág
bakker egyáltalán megnéztétek ti hogy hány alkatrészből áll egy tiger h tornya a játékban?? -
Malibutomi #19149 Hiába írja soknak, a mantlet mellett olyan kényelmesen lövöldöznek be hogy öröm nézni, és akkor ki is nyiffan a legénység fele. Míg a T32-vel egyesével kell kilövöldözgetni az ellenfél crew-ját, mert nincs rendesen modellezve a nem robbanó lőszerek repeszhatása. Legtöbbször csak átsuhan a tankon anélkül hogy bármit csinálna.