37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Tudom, hogy nem lopja, hanem elosztja, csak annyira rossz, hogy szeretnék járművet fejleszteni és a 2/3-a mindíg a "fizess" számlára kerül :)
  • Kályha
    Fogd fel úgy, hogy 1.100 RP-t kaptál, plusz 2.700-at ajándékba, amit "olcsón" konvertálhatsz. Különben a zöld/sárga villanykörte ezt jelzi is neked. Nincs szó lopásról.
  • Szemike84
    Ezért nem szeretem a gazsi féle tank fejlesztést -.-" 2db 100%-ra fejlesztett tankkal küzdök, az egyik tokenes, aktiválva van egy 30%-os RP booster és a 3800 RP-ből megint elvesz 2700-at, azzal, hogy ha megszerezted, akkor már fizess is érte, hogy használhasd :( Amúgy melyik Rank II-vel lenne érdemes küzdeni a Rank III tankokért? :S

https://kepkuldes.com/image/312meY
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.02.17. 17:57:36
  • Kissssss0 #36587
    teljesen véletlenszerűen szokták ezeket az EC eventeket bedobni hétvégére, pl most kétszer egymás után is volt.
  • Kályha
    1 meccs akadt, ahol vagy kéttucatnyian voltunk bent, na az állat volt. A többi azt tükrözi, amit mondasz, elcseszett ez a felállás. Ilyen formában tényleg nincs sok értelme, mintha csak csontot dobna a Gaijin. Nem tudom, volt-e korábban több nemzetes, több BR szintre osztott EC, de talán valamikor lesz. Ha majd az RB-t megunják, kérdés, unják-e egyáltalán a játékosok.
    Azt lehet tudni, hogy a következő EC mikor lesz?
  • Kissssss0 #36585
    sajnos az ilyen történelmi EC csaták nem mindig kedveznek az egyik félnek, most pl a németek felmosták a padlót a ruszkikkal, ennek ellenére még így is sikerült farmolnom egy kicsit ma délben, meg fullra kifejlesztenem az ezer éve meglévő ruszki gépeket.
  • Nohab
    Ha egy jármű fejlesztése az adott csatával készül el, akkor az ezen a felületen az aktuális jármű befejezéséhez szükséges pontot írja ki. Ettől függetlenül megkapod a maradékot is, arra a gépre, amelyiket következő fejlesztésnek jelöltél ki.
  • Szemike84
    Meg kéne kérdezni a gazsi embereit, hogy véletlenül nem a NAV emberei-e másodállásban? xD 4.000 megszerzett RP-ből elvesz 3.000-et és azt mondja, hogy ha kell, akkor fizess xD

https://kepkuldes.com/image/3fa7xf
  • Kályha
    Ja, azt megértem, hogy egy akár 3 órás, potenciális grindfest nem éri meg egyetlen MMO-nak sem. 10-20 perces pity-puty, ha meg gyorsan leszednek és sokszor, akkor a szomorú játékosnak marad a GE fejlesztés és továbblépés. Gondolom ez lehet a Gaijin logikája.
    De az Air RB számomra alig több, mint az AB, csak nehezített repmodellel. Az EC sandbox jellege és a respawn eléggé bejött, így elsőre. Még a 20+ km-es távok se zavarnak, sőt.
  • PLaci #36581
    Simán, de nem fogom felrakni.
  • Kissssss0 #36580
    mert gayjin nem szeretné ha mindenki kifejlesztene egy tech tree sort néhány csata alatt, ha végigjátszol 2 órát + benyomsz valami jó rp booster-t és grindelsz mit az állat akkor 50k+ rp is összejöhet egy csata alatt... vagy akár még több.

Friendship ended with EC SB, now EC RB is my best friend
  • Kályha
    A mostani az első RB EC-m, eddig vhogy mindig lemaradtam róla. Mi a francért nem cserélik le erre a sima RB-t?
  • Szemike84
    Na? Hogy telt a valentin nap? Megszerezte valaki a plüs macit? :)
  • Kissssss0 #36577
    "A 40t nagyon jó volt amikor még 6.7-ben volt"

szerintem volt az 6.0 is mikor bekerült az egész francia ág a játékba, bár lehet hogy keverem az amx m4-el, 40t még mindig brutális a 4 másodperces újratöltésével, de az apcbc lőszer kapott egy szép nagy nerfet, valahol 300mm körül volt az átütése 10 méteren, de most már csak 273mm.
  • Szemike84
    Áhhh értem! Az alapján, amit mondtál, beugrott, hogy mindig volt valami extra képernyő a fejlesztés közben, ha úgy ahogy mondta, "kiraksz" egy sort. Az AMX-10 RC alap lőszere a HEAT-FS, fejlesztés útján érhető el az APFSDS. ott a BR 8.0-9.0 környékén van pár jármű, ami megeszi a HEAT lőszert, de azért láttam olyanokat is, amik levadászhatóak. Lor40t lőszerétől azért tartok egy kicsit, mert azt talán pattogósabb, mint a heat.
  • mabbak
    Ha megvan egy sorban lévő összes mod egy tankon (tracks-parts-horizontal drive-stb) akkor kapsz bónusz vehicle rp-t és azt adja hozzá az éppen fejlesztett járműhöz, a stat pedig ezt nem viszi figyelembe hanem csak a csata alatt megszerzett rp-t számolja. (Ha jól gondolom.)

A 40t nagyon jó volt amikor még 6.7-ben volt, most nem tudom milyen. Az APDS-FS meg mindig jó, HEAT-FS-el meg nem érdemes bohóckodni ha van a másik.
  • Szemike84
    Akkor az kavarhatja meg a szószt, hogy rank I tankkal toltam ki a rank II-t is? Mert átkonvertálható FP-t nem használtam.
    Jól gondolom, hogy az ARL-44 után a Lor40t felé kéne orientálódni? Vagy inkább bevállalni egy AMX-10 RC-t lor helyett? A HEAT-FS - APFSDS kombó jobbnak tűnik, mint a lor40t APCBC lőszere.
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.02.14. 19:09:34
  • mabbak
    A soronként megszerzett átkonvertált mod rp miatt nem jön ki, azt nem adja hozzá a stathoz.
  • Szemike84
    Első körben frontot lőttem ugyan úgy, ahogy normál csatában szokás, ha jön veled szemben egy jármű, később lőttem az oldalát. Az első komentemben azt írtam, hogy "még oldalról is". Nekem hatástalan volt mindkét esetben. Bár látod, kifogtam azt a playert is, akinél előfordult az a ritka bug. Az RP kimutatás pedig úgy néz ki, hogy hibás. Nálam is igen csekély mennyiségű RP-t mutat, azonban AB-ztem is a franciákkal. De való igaz, az AB+RB csatákban szerzett RP (a kimutatás szerint) lényegesen kevesebb, mint ami szükséges az adott szint eléréséhez. Minden esetre tesztelgetem az ARL-t, úgyis most frissített valamit a kliens. Megnézzük, van-e valami változás.
  • mabbak
    Megkövetlek, valóban én tévedtem, rosszul gondoltam ezt az RP számítás dolgot és sajnálom, hogy lehazugoztalak erre az esetre vonatkozóan.

Azt viszont továbbra is vitatom, hogy használhatatlan az ARL-44 és azt is, hogy nem viszi át oldalról a Panthert.

(Mellesleg privátban te is bevallottad, hogy amúgy nem is oldalról lőttél hanem onnan ahova letett.)
  • Szemike84
    Igazából nem beszélsz teljesen hülyeséget, a mondatodnak az a része helyes, hogy "Ennyi rp gainből pedig még csak el sem juthattál oda, hogy egyáltalán tesztvezethesd az ARL-44-et, ..."Azonban nekem mégis megvan rank III 1. soráig (rank III 1. sorát most kezdem fejleszteni), kivéve a légvédelmi üteget. van 16db megvásárolt francia járművem és 204.920 szabad RP-m.
    https://kepkuldes.com/image/3b0Glq
    https://kepkuldes.com/image/3b0rJA

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.02.14. 17:34:32
  • mabbak
    Hazudgálás szó nem helyes, elfogadom, itt én tévedtem, azt, hogy rajtam röhög egy iroda leszarom. Ha te vagy Szemike84 akkor ez a statod franciákkal, ez viszont tény. Ha a matekom nem stimmel és kipróbálhattad az ARL-44-et, akkor bocsánatot fogok kérni a hibás számolásom miatt.

Az viszont tény, hogy baromság az, hogy működésképtelen és nem viszi át a panthereket oldalról. Továbbá APC és APCR között nagy különbség van.

Privátban is megírtad ugyanezt, meg, hogy mit rage-elek, nem rage-elek, csak borzasztó idegesítő ez a sok elferdített komment amit írsz, nemegyszer kiderült, hogy hamis dolgokat állítasz (egyesek úgy mondják, hogy hazudgálsz, akkor is ha nem helyes -.-).
    Utoljára szerkesztette: mabbak, 2020.02.14. 10:56:50
  • Szemike84
    De szép "hazudgálás" xD Az a 7027 RP gain még a tegnap esti eredményemet sem fedezi xD Ha hazaérek feltöltöm a tech tree képeket és látni fogod, hogy igen, te beszélsz hülyeséget :) Mindenesetre a kommenteden röhög az egész iroda xD
  • mabbak
    Ennyi rp gainből pedig még csak el sem juthattál oda, hogy egyáltalán tesztvezethesd az ARL-44-et, de nyílván én beszélek hülyeségeket. -.-

• mabbak
    Első lövés volt, 10-ből 9-szer átcsapja, csinálhatnék egy videómontázst, csakhogy bebizonyítsam, de nem látom szükségét. Veled ellentétben én a francia tankokat is aktívan játszottam és tudom miről beszélek, nagyon is jók.

Én csak nem értem, hogy miből fakad nálad ez az erős WT szarozás meg hazudgálás, de maradj vele boldog.
  • Szemike84
    Én a brit tankokat szerettem. Low tierben csak snipe, mert nagyon gyenge a páncéljuk, magasabb tierben is leginkább hulldown és snipe. De Ahhoz képest a francia egy átok-mocsok.
  • Szemike84
    Igen átüti, nagyon ritkán! Az, hogy most szórakoztál vele 1/2 órát, hogy fel tudj mutatni 1 képkockát, aminél átütött..... ez nem a valóság! Amúgy meg kit érdekel, hogy APC, vagy APCR? Akárhogy hívod, MŰKÖDÉSKÉPTELEN!
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.02.14. 03:46:03
  • mabbak
    Mire jó ez a hazudgálás?

Mellesleg nem APCR, hanem APC

Utoljára szerkesztette: mabbak, 2020.02.13. 22:42:40
  • Kissssss0 #36562
    franciák azok jóformán a brit tankok újrakiadása, csak szarabb tier 1 kezdéssel, aki nem tudott hozzászokni a brit tankokhoz azok utálni fogják a franciákat is.
  • LazyPaul
    Én már rank I-ben hagytam a fenébe a francia vackokat, 5 nemzettel játszom de ilyen semmirevaló járgányokkal még nem találkoztam. Biztos vanak fasza francia tankok is, de ott egye meg a fene őket. A szopatós nemzetek közül elég nekem a britt, több nem kell.
  • Szemike84
    Hát most kell otthagyni a francba a francia ágat.... -.-" Tesztvezettem a rank III tankok közül az: AMX13 (FL11)-et, HASZNÁLHATATLAN! M4A4 (SA50) HASZNÁLHATATLAN! ARL-44 (ACL-1) HASZNÁLHATATLAN! ARL-44 HASZNÁLHATATLAN! Az ARL-44 a 215mm/10m-es APCR lőszerével még oldalról is képtelen sebezni a párducot... -.-" A többinél olyan borzalmas a lőszer ballisztika, hogy 400m-re való célzáshoz több mint 3cm-t (a monitoron megjelenítve) kell emelni az irányzékon... -.-" A tűzsebesség katasztrófa....
  • Szemike84
    1st place — Pack of the winner’s choice: Vautour IIA, Magach 3, Kiyoshimo
    2nd place — Pack of the winner’s choice: SAV 20.12.48, Tomahawk pack, PG 02 pack
    3rd place — Beginner’s pack of the winner’s choice (USSR, Germany, USA)
    Jury Prizes - 300 Golden Eagles

Ez csak egy rossz vicc ugye? Szerintem ezt április 1 dátummal kellett volna kihirdetni... -.-"
  • Kissssss0 #36558
    valentin nap egyik nyereménye ez lesz.
  • Szemike84
    Volt, hogy már sikerült tüzérséggel járművet megsemmisíteni, de ritka, mint a fehér holló! Ráadásul BR1.0-ában nyitott jáműnél jött csak össze.
  • Fura Alak
    És tudják még fokozni!

Német GF: Nyerj csatát, miközben te vagy a csapatban a MVP. Ötször.
    Francia GF: Ölj meg 3 ellenséget tüzérségi csapással...............
  • PLaci #36555
    All battles -ből szoktam belépni, nem figyeltem, hogy friss-e a csata, csak azt, hogy nekem tetsző-e a jármű összeállítás... Nem egy csata végére beestem, de minden ilyen alkalommal egy nullás csata-összegzéssel ki szokott rakni....
  • Kissssss0 #36554
    mire emlékszel? ment már a csata percek óta? vagy friss pár másodperce indult csatába léptél be?
    ezt általában akkor szokta csinálni ha a csatának pont vége de az adott játékos meg pont ekkor lép be, abba az utolsó 3 másodpercbe amíg még tart a játék de már nem számolja tovább az eredményeket.
  • Szemike84
    Ugyan ez volt velem, csak nekem már loginnél. Kaptam egy ALT+F4-el bezárható hátteret... -.-"
  • PLaci #36552
    WW, betölt a csata, majd ez a kép fogad:

Nem lehetett semmit csinálni, csak az ALT+F4 segített... :O
    Újra elindítva a játékot nem jelent meg a 0% -os csata az előzményekben....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.02.11. 17:58:11
  • Szemike84
    Lazy! Jó és diplomatikus válasz! :)